Αυτες κατάντησαν όπως μια Χήνα. Στοιχειωμένες !Τι θα γίνει με αυτές της δύο, θα της μαζέψει ο θηροφύλακας να ξεμπερδεύουμε χειμώνα καλοκαίρι τα ίδια κάνουν.

Last edited:
Αυτες κατάντησαν όπως μια Χήνα. Στοιχειωμένες !Τι θα γίνει με αυτές της δύο, θα της μαζέψει ο θηροφύλακας να ξεμπερδεύουμε χειμώνα καλοκαίρι τα ίδια κάνουν.
Αυτό το τελευταίο κάπως με αναστάτωσε
Με το δίκιο σου, ευτυχώς εγώ μόλις χτύπησα κάτι καϊσερλί κεμπάπ και το πέρασα πιο ελαφριά...Αυτό το τελευταίο κάπως με αναστάτωσε![]()
Και εγώ γιαουρτλού κεμπάπΜε το δίκιο σου, ευτυχώς εγώ μόλις χτύπησα κάτι καϊσερλί κεμπάπ και το πέρασα πιο ελαφριά...![]()
Καλά που πιάσατε τα καρτερια από τώρα εκεί πάνω!
Πολλά δράμια βλέπω μέσα Κοιτα μην έχουμε τίποτα τρεχάματαΈβγαλα τέσσερις μπεκατσούλες χθες το βράδυ να της μαγειρέψω σήμερα με αρκετό κρεμμύδι, σάλτσα ,μπαχάρια ,δάφνη και ένα ξυλαράκι κανέλα.
Δεν θέλω ούτε ζυμαρικά ούτε ρύζια ούτε πατάτες σαλτσούλα και μπεκατσούλα με συνοδεία μιας μπύρας.
Άσε τους άλλους να φανε μπριζόλες
View attachment 98179
View attachment 98180
εγω στο εχω πει!το χοντρο το σκαι" στο φερνει ετοιμο στην κατσαρολα.Πολλά δράμια βλέπω μέσα Κοιτα μην έχουμε τίποτα τρεχάματα![]()
Θείο,αλατακι, κρεμμυδάκι άντε και λίγο πιπέρι.Έβγαλα τέσσερις μπεκατσούλες χθες το βράδυ να της μαγειρέψω σήμερα με αρκετό κρεμμύδι, σάλτσα ,μπαχάρια ,δάφνη και ένα ξυλαράκι κανέλα.
Δεν θέλω ούτε ζυμαρικά ούτε ρύζια ούτε πατάτες σαλτσούλα και μπεκατσούλα με συνοδεία μιας μπύρας.
Άσε τους άλλους να φανε μπριζόλες
View attachment 98179
View attachment 98180