Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα .Σίγουρα ο έμπορος θα το πάρει ακόμα πιο φθηνά από εμάς λόγω ποσότητας. Για του λόγου το αληθές ένα σετ ο-ring για ψυκτικούς στο τέμου έχει 6 ευρώ και το ίδιο σετ σε κατάστημα έχει 35. Εντάξει έχει φόρους εισαγωγής , ενοικια και αλλά εξοδα αλλά όχι και 35 .Εγώ σου λέω ότι το παίρνει ίσως και 2-3 ευρώ λόγω ποσότητας.Αμα το έδινε 10-15 δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το ψάξω στο τέμου.
Έχει ξεκινήσει η αποβιομηχανοποίηση πολλά χρόνια τώρα. Τουλάχιστον στον κλάδο τον δικό μου που περιλαμβάνει πολύ κλωστοϋφαντουργεία, πλέον έχουν φύγει όλα τα μηχανήματα της Ελλάδας σε τρίτες χώρες.Τον απατεώνα αργά ή γρήγορα θα τον πετάξει το σύστημα έξω το πρόβλημα είναι η παραγωγή όσο δεν παράγεται τίποτα στην Ευρώπη τόσο θα μεγαλώνει η Κίνα και λοιπές χώρες
Λίγα σε χρέωσε, η επίσκεψη για την διάγνωση πρεπει να εχει από μονη της αμοιβή, και φυσικά κανει περισσότερο από 30ευρώΛέμε για αισχροκέρδεια, εμπόρους που κάνουν ότι γουστάρουν κτλ, αλλά για την παροχή???? εκεί όλα καλά, ο έμπορος φταίει για όλα....αυτός αισχροκερδεί, όλοι θα την φάμε στο τέλος, είναι αλυσιδωτή αντίδραση
Τον φλεβάρη χάλασε ένα μηχάνημα στο μαγαζί ,ήρθε ο ηλεκτρονικός το κοιτάει βλέπει ότι είναι ένα ρελε μεταγωγής, φεύγει, το φέρνει, το αλλάζει, και όλα καλα
Τι χρωστάω Βαγγέλη? 40 το ρελέ και 30 εγώ, αν θες τιμολόγιο συν ΦΠΑ........πληρώνω ,οκ Βαγγέλη ότι πεις ευχαριστώ πολύ
Μου κακοφάνηκε λίγο, όχι το 30άρι αλλά το 40άρι και επειδή με έτρωγε έβγαλα φωτό το ρελέ. Μετά απο καμιά εβδομάδα πήγα στο κατάστημα που ψωνίζω κατα καιρούς διάφορα ηλεκτρονικά για να ψωνίσω κάτι άλλο και λέω κάτσε να ρωτήσω πόσο έχει και το ρελε.
12 ευρώ το ρελέ
Τώρα.......αν ο Βαγγέλης βρει το ρελε στο τεμου με 3€, θα το πάρει απο εκεί και θα σκεφτεί πόσο μαλάκας είναι ο έμπορος, αλλά αυτός θα συνεχίσει να το χρεώνει 40
Μέχρι που το πράγμα να φτάσει που θα κλείσει το μαγαζί με τα ηλεκτρονικά και να αγοράζουμε ολοι το ρελε απο τεμου με 40, μετά ο Βαγγέλης να το χρεώνει 80 και μετά εγώ στο τέλος να το αφήσω χαλασμένο.
βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρώτα θα κλείσουν οι πονηροί που τα παίρνουν από Κίνα τα πουλάνε διπλή τιμή και νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαζούς, βασικά σε χαζούς απευθύνονται γιατί ένα μέρος τους πάλι αγοράζει.όποιος μπορεί ας το δει-ακούσει
δεν ειναι πονηροί, εμποροι είναι, παιρνουν ποσοτητες πληρωνουν εισαγωγή, μαγαζι υπαλληλους κτλ... και στο έχουν ετοιμοπαράδοτο, αλλιως εαν ξερεις τι θέλεις το παραγγελνεις και περιμενεις να σου ερθει σε 20+ μερες. Αν ερθει χαλασμενο ξεκίνα τις διαδικασίες αντικατάστασης να δεις το γλέντι. Ενω εαν το εχεις αγορασμενο από μαγαζι του το τρίβεις στα μουτρα. Επίσης για αγορές 100+ ευρώ ποιος εχει τα αντερα να πάρει; Ετσι και στο σταματήσουν στο τελωνείο θα πληρωσεις αλλα τοσα τουλάχιστον, οσο αφορα εγγυήσεις και άλλα τετοια ουτε λόγος να γινεται.βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρώτα θα κλείσουν οι πονηροί που τα παίρνουν από Κίνα τα πουλάνε διπλή τιμή και νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαζούς, βασικά σε χαζούς απευθύνονται γιατί ένα μέρος τους πάλι αγοράζει.
Επειδή μου έχει τύχει από κινεζική πλατφόρμα να μου έρθει χαλασμένη μια κάμερα αξίας 20 ευρώ, σε δύο μέρες μου επιστράφηκε το ποσο, χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψω την κάμερα.δεν ειναι πονηροί, εμποροι είναι, παιρνουν ποσοτητες πληρωνουν εισαγωγή, μαγαζι υπαλληλους κτλ... και στο έχουν ετοιμοπαράδοτο, αλλιως εαν ξερεις τι θέλεις το παραγγελνεις και περιμενεις να σου ερθει σε 20+ μερες. Αν ερθει χαλασμενο ξεκίνα τις διαδικασίες αντικατάστασης να δεις το γλέντι. Ενω εαν το εχεις αγορασμενο από μαγαζι του το τρίβεις στα μουτρα. Επίσης για αγορές 100+ ευρώ ποιος εχει τα αντερα να πάρει; Ετσι και στο σταματήσουν στο τελωνείο θα πληρωσεις αλλα τοσα τουλάχιστον, οσο αφορα εγγυήσεις και άλλα τετοια ουτε λόγος να γινεται.
Εχω φίλο φανατικό ψαρά, ξερει τι θέλει και σε βαθος 15 πενταετειας έχει δωσει για καλαμια μηχανισμους και δολωματα από ότι μου ειπε περισσότερα απο 12Κ σε απειρες παραγγελίες περιμενονας παντα καλες τιμες - προσφορες. Εαν τα εχει αγοράσει εδω θα ξεπερνούσε τις 30Κ. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Αυτοί δυστυχώς τελειώσανε .Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα .
Υπάρχει πλέον ως κύριος ανταγωνιστής των μικρομεσαίων ΑΛΛΑ καί των μεγάλων
το ΜΕΓΑ κατάστημα που λέγεται online shop !
Ουσιαστικά η καθιέρωση του online σηματοδοτεί τον αργό κ βασανιστικό θάνατο των
παραδοσιακών μαγαζιών . Αφαιρεί επίσης μεγάλο κομμάτι τζίρου κ από τα mall με τα
εξωφρενικά ενοίκια που ζητούν τα πολυεθνικά funds .Aυτά θα κλείσουν όταν κορεστεί η
παρανοική -συνειδητή συνήθεια αγοράς προιόντων απ'αυτά παρά τις σαφώς πιο ψηλές
τιμές σε ίδια προιόντα λόγω εξοντωτικών ενοικίων !!
Δεν τους συμφέρει να το πάρουν πισω , η διαδικασία κοστίζει πιο πολύ , αγορά επίπλου και τους ενημερώνω ( με φωτο/ email ) ότι εχει θέμα με μια γρατζουνιά απο κατασκευής και μου λένε οκ , θα σου επιστέψουμε τα λεφτά και ή το πετας το ή δωστο σε κάποιον που θα το ήθελε δωρεάν .Επειδή μου έχει τύχει από κινεζική πλατφόρμα να μου έρθει χαλασμένη μια κάμερα αξίας 20 ευρώ, σε δύο μέρες μου επιστράφηκε το ποσο, χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψω την κάμερα.
Μια άλλη φορά για αγορές αξίας 120 ευρώ, ο φόρος που πλήρωσα στο ταχυδρομείο ήταν 1,02 ευρώ
20 μέρες δεν κάνει ούτε το temu πλέον, ποιοι υπάλληλοι; μερικά μαγαζιά δεν έχουν καν βιτριναδεν ειναι πονηροί, εμποροι είναι, παιρνουν ποσοτητες πληρωνουν εισαγωγή, μαγαζι υπαλληλους κτλ... και στο έχουν ετοιμοπαράδοτο, αλλιως εαν ξερεις τι θέλεις το παραγγελνεις και περιμενεις να σου ερθει σε 20+ μερες. Αν ερθει χαλασμενο ξεκίνα τις διαδικασίες αντικατάστασης να δεις το γλέντι. Ενω εαν το εχεις αγορασμενο από μαγαζι του το τρίβεις στα μουτρα. Επίσης για αγορές 100+ ευρώ ποιος εχει τα αντερα να πάρει; Ετσι και στο σταματήσουν στο τελωνείο θα πληρωσεις αλλα τοσα τουλάχιστον, οσο αφορα εγγυήσεις και άλλα τετοια ουτε λόγος να γινεται.
Εχω φίλο φανατικό ψαρά, ξερει τι θέλει και σε βαθος 15 ετειας έχει δωσει για καλαμια μηχανισμους και δολωματα από ότι μου ειπε περισσότερα απο 12Κ σε απειρες παραγγελίες περιμενονας παντα καλες τιμες - προσφορες. Εαν τα εχει αγοράσει εδω θα ξεπερνούσε τις 30Κ. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τι προϊόντα έχεις αγοράσει με 500? Θέλω να παρω εξοπλισμό για την δουλειά και δεν το κανω φοβούμενος ότι θα σκαλώσει στο τελωνείο.20 μέρες δεν κάνει ούτε το temu πλέον, ποιοι υπάλληλοι; μερικά μαγαζιά δεν έχουν καν βιτρινα
Εγγύηση; Ποιο εύκολα θα στο αλλάξει ο ξένος παρά το ελληνικό μαγαζί που θα κλαίγεται στον ίδιο κινέζο επειδή το μεταπούλησε σε εμας
Τελωνείο; Πλέον τα υπολογίζουν μέσα στο προϊόν, για να μην σχολιάσω την τριγωνική αποστολή
Άπειρες αγορές από 1€ μέχρι 600-700€ προϊόντα, δεν έχω χάσει ποτέ €, ποτέ πρόβλημα με εγγύηση ακόμα και με προϊόν εκτός εγγύησης
Γέμισε ο τόπος από κινέζικα, μια βόλτα στο alibaba μόνο η στάμπα αλλάζει στα ρούχα, κάμπινγκ, καλάμια κλπ κλπ
Από ποιο site έχεις βρει? Ενδεικτικά από λαπτοπ, κινητά και κυρίως τεχνολογίαΤι προϊόντα έχεις αγοράσει με 500? Θέλω να παρω εξοπλισμό για την δουλειά και δεν το κανω φοβούμενος ότι θα σκαλώσει στο τελωνείο.
Αν μας έστελναν και μπαρούτι μια χαρά θα ήταν.Σίγουρα ο έμπορος θα το πάρει ακόμα πιο φθηνά από εμάς λόγω ποσότητας. Για του λόγου το αληθές ένα σετ ο-ring για ψυκτικούς στο τέμου έχει 6 ευρώ και το ίδιο σετ σε κατάστημα έχει 35. Εντάξει έχει φόρους εισαγωγής , ενοικια και αλλά εξοδα αλλά όχι και 35 .Εγώ σου λέω ότι το παίρνει ίσως και 2-3 ευρώ λόγω ποσότητας.Αμα το έδινε 10-15 δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το ψάξω στο τέμου.
Επειδή οι Κινέζοι έχουν τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον κόσμο στο τέλος θα επικρατήσουν!
Και ειδικα που η Ευρωπαϊκή ένωση ειναι ενα τσούρμο μαλάκες!Επειδή οι Κινέζοι έχουν τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον κόσμο στο τέλος θα επικρατήσουν!
Τ ι λες; Τώρα που ο νέος fuhrer Μερτς δήλωσε ότι ''η Γερμανία θα αποκτήσει τον πιο ισχυρό στρατό στην Ευρώπη'' (κάτι που ακριβώς το ίδιο είχε πει και ο Χίτλερ),πώς ΤΟΛΜΑΣ εσύ να λες κάτι τέτοιο; Ντροπή,πιπέρι στο στόμα! Και ας μην ξεχνάμε τους Μακρόν,Στάρμερ και Κούλη...Και ειδικα που η Ευρωπαϊκή ένωση ειναι ενα τσούρμο μαλάκες!