Συμφωνώ . Υπάρχει(πρέπει) μέτρο για όλα .Μέτρον άριστον !Κι ομως εχει κανει επιτυχια αυτο το φυσιγγι....αν κ ειμαι καθετος εγω, σε μια τετοια γομωση στη μπεκατσα...
40 γρ μόνο για 2η ντουφεκιά σε λαγό
Συμφωνώ . Υπάρχει(πρέπει) μέτρο για όλα .Μέτρον άριστον !Κι ομως εχει κανει επιτυχια αυτο το φυσιγγι....αν κ ειμαι καθετος εγω, σε μια τετοια γομωση στη μπεκατσα...
Δύο ώρες και δεκατρία λεπτά βίντεο από έναν που γεμίζει για πρώτη φορά και λέει ότι είναι άσχετος.
Εεε ναι....στο λαγό ιδιλα, ακομη και στη φασσα, παπι ενταξει....Συμφωνώ . Υπάρχει(πρέπει) μέτρο για όλα .Μέτρον άριστον !
40 γρ μόνο για 2η ντουφεκιά σε λαγό
ξυδι Στεφα-ΝακηΔύο ώρες και δεκατρία λεπτά βίντεο από έναν που γεμίζει για πρώτη φορά και λέει ότι είναι άσχετος.
Μας δουλεύεις ρε Νικο-Λάκη;
Θα το έβαζε, για να ξελογκώνει,τον τόπο...Νομίζω ο Κουτουμανος έβγαζε ένα τέτοιο!
40 γρ διασποράς!
Το παίζε ένας ξάδερφος σε μπεκάτσες, κυνηγούσε σε ρέματα, με σκύλο που δε φερμαρε!
Οπότε μπορεί να του βγαίνε στα "μούτρα", μπορεί κ απέναντι!
Και το έριχνε με μια μισότσοκη breda, δεκαετία 90'!
Το Νίκο και το Λάκη τα χρησιμοποιούσες εσύ σαν ονόματα σου( δεν ξέρω και τι άλλο), δεν έβαλα κάτι καινούριο.ξυδι Στεφα-Νακη
Αυτό είχε mb36 2,00*40 δε διασπορεα ( έλικα ) του θοδιΝομίζω ο Κουτουμανος έβγαζε ένα τέτοιο!
40 γρ διασποράς!
Το παίζε ένας ξάδερφος σε μπεκάτσες, κυνηγούσε σε ρέματα, με σκύλο που δε φερμαρε!
Οπότε μπορεί να του βγαίνε στα "μούτρα", μπορεί κ απέναντι!
Και το έριχνε με μια μισότσοκη breda, δεκαετία 90'!
Cx2000 MB36 2.00×39.50 Θωδη 18 (Νο: τάδε) 63.20mm.Αυτό είχε mb36 2,00*40 δε διασπορεα ( έλικα ) του θοδι
Φουλλλλ!!! Ακουιλαρα!Ρε νοικοκυραιοι.....καμια συνταγή γεμίζεται τωρα που υπαρχει απραξεία κυνηγετική;;;
Psb1 1,80*34 με cx 2000 και 616 θα δω ποιο μου άρεσε περισσότερο με Καρδαρά συγκ.σκαγι ν4 .Ρε νοικοκυραιοι.....καμια συνταγή γεμίζεται τωρα που υπαρχει απραξεία κυνηγετική;;;
Ποια psb1 Ηλία; Η καινούρια ή η παλιά;Η ,psb1 δουλεύει παραααα πολύ άψογα στην παλιά συνταγή του 3α του δορκα 1,85*33 Giovanni 20 με 616 και σε χοντρά σκάγια και σε ψιλά
Με τη τωρινή,τη blanco, το λες και κόντρα δόση το 1.85Ποια psb1 Ηλία; Η καινούρια ή η παλιά;
Δεν φοβούνται οι άντρες ορεΜε τη τωρινή,τη blanco, το λες και κόντρα δόση το 1.85!
Την καινούργια έχω αγορασμενη τον πρώτο χρόνο που πήγε στην nobelsportΠοια psb1 Ηλία; Η καινούρια ή η παλιά;
Θα με κάνετε να πάρω και απ' αυτή, με σας που έχω μπλέξει.Δεν έχω μηχανήματα να δω ταχύτητα αλλά σε ν6 σκάγια έκανα πολύ ωραίες ντουφεκες στα παπιά