Το ξαναλέω.Πιστεύω ότι θα το μαζέψουν.
Είναι όντως μεγάλη περιοχή. Την έχω περπατήσει σχεδόν όλη Δημήτρη, ειδικά τα βόρεια Τζουμέρκα από την μεριά καλαρρύτες Συρρακο. Πανέμορφα μέρη για κυνηγι.Σπύρο το να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας από την αρχή για να μας εκπροσωπήσει , καταλαβαίνεις ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά και προφανώς θέλει μεγάλη συμμετοχή πράγμα για το οποίο μιλάμε ότι δεν υπάρχει και δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση να υπάρξει συμμετοχή και για κανεναν αλλο φορέα όπως έγινε και με το κέκα.
Αν περιμένουμε να το δημιουργήσουν κάποιοι άλλοι και να αγωνιστούν κάποιοι άλλοι για μας και εμείς να μένουμε απαθείς ,νομίζω ότι αυτό αποτελεί αν μη τι άλλο ουτοπία.
Προσωπικά για να πω τη γνώμη μου είναι ότι δεν ελπίζω σε τίποτα.
Η Αρτα έναν κυνηγετικό σύλλογο έχει και άλλος ένας είναι στα ανατολικά Τζουμέρκα ο οποίος δεν ξέρω και πόσα μέλη μπορεί να έχει Από κει και μετά εμπλέκονται συλλογοι Ιωαννίνων όπως παράδειγμα ο κυνηγετικός σύλλογος Πραμάντων ο οποίος και αυτός δεν μπορεί να έχει πολλά μέλη. Δεν ξέρω τι μπορει να κάνουν και τι μπορεί να γίνει και τι αντιδράσεις στα υπάρξουν και από την κυνηγετική ομοσπονδία Ηπείρου. Η περιοχή που κοβουν είναι τεράστια Σπύρο και πιάνει και τους δύο νομούς όπως είδες Φαντάσου ότι ξεκινάνε από το Περιστέρι και το Λάκμο και φτάνουνε μέχρι το νότιο άκρο των Τζουμέρκων με όλη τη γύρο περιοχή και με προεκτάσεις και από την άλλη πλευρά του αράχθου προς το Ξηροβούνι.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αυτό περάσει αυτο , το κυνήγι της πέρδικας είναι τελειωμένο σε όλους αυτούς τους ορεινούς όγκους και από κει και μετά ακολουθεί η μπεκάτσα.
Μην ξεχνάμε ότι είναι πάγια τακτική στην αρχή να διογκώνεται και μετά να μαζεύεται μερικώς μία κατάσταση ,ούτως ώστε στο τελος να δημιουργεί το αίσθημα της ικανοποίησης.Το ξαναλέω.Πιστεύω ότι θα το μαζέψουν.
Ο Δημος Β. Τζουμερκων πήρε θέση. Ο Κεντρικων Τζουμέρκων εχω μεγάλη απορία να δω αν θα κάνει κάτι.
Στο Δήμο Αρταίων,είχαν έκτακτο συμβούλιο σήμερα,για το θέμα.Ο Δημος Β. Τζουμερκων πήρε θέση. Ο Κεντρικων Τζουμέρκων εχω μεγάλη απορία να δω αν θα κάνει κάτι.
Ο κυνηγ. συλλογος Αρτας μαζεύει υπογραφές και e-mail για παρέμβαση.
Μεχρι στιγμης δεν εχω διαβάσει για κάποιον αλλο . .
η ανάπτυξη βασισμένη στο espresso και στα μπαρμπέρικα μας νίκησε ...
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι γράφεις ....γιατί οι υπόλοιποι που διαβάζουμε ..ΔΕΝη ανάπτυξη βασισμένη στο espresso και στα μπαρμπέρικα μας νίκησε ...
επειδη εκατσα και το παρακολουθησα και με αφορμη αυτο οταν εγινε η πρωτη συναντηση στο ξενοδοχειο και βγηκαν η πρωτες αντιδρασεις που ελεγαν οτι δυναται να υπαρχει προβλημα με την θηρα πολυ καλα αντεδρασε ο προεδρος και ειπε τοτε να απαγορεψουμε και την κυκλοφορια τον οχηματων γιατι δυναται να εχουν οχληση η πχ να απαγορεψουμε και το ψαρεμα γιατι ειπαν γιατι θελουμε να κανουμε το χομπι μας ,δηλαδη με λιγα λογια ξεφευγει απο την επιστημη και παει στο θελω του καθενος .εγω θελω να πω οτι σχεδον καθε μερα στους επαρχιακους δρομους ειδικα τωρα το καλοκαιρι εχουμε αρκετα ζωα κτυπημενα στην ασφαλτο και θα τα αναφερω με την συχνοτητα θνησιμοτητας που τα βλεπω.1]σκατζοχοιρος ,2] κουναβη,3] ασβος ,4]γατες,5] σκυλια ,6] αγριογουρουνα 7] φιδια ,8] γερακια.
Τους βολεύει να ανοίγουν πολλά μέτωπα . Αλλα μικρά κι αλλα μεγάλα .![]()
Κυνήγι υπό αμφισβήτηση στα Τζουμέρκα – Μετά τους Δήμους ενστάσεις και από την ΠΕΔ Ηπείρου | iHunt
IHunt.gr - Το κυνήγι στο internet.ihunt.gr
Αν μιλάμε για κράτος παρωδία ,τότε ισχύει αυτό που λες .Η διαβούλευση δεν είναι για να ληφθεί υποψην η γνώμη κανενος, είναι για αισθάνεται το πόπολο ότι μπορεί να επιδράσει στα πράγματα.
Ποια διαβούλευση ρε μιτσο σιγά μην την άφηναν ανοικτή....η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί ολλοί στους ολιγαρχες δεν τους νοιάζει η γνώμη μας απλά τώρα μηραζουν την πίτα ποιος θα πάρει τα βουνά ποιος τους κάμπους και ποιος τα νεράΣε εννέα μέρα οι ΑΛΗΤΕΣ έκλεισαν την πρόσβαση στη διαβούλευση.
Ας την αφηνα ανοιχτή για ενα λογικο διαστημα . Εστω για τα μάτια του κόσμου αυτό εννοώ.Ποια διαβούλευση ρε μιτσο σιγά μην την άφηναν ανοικτή....η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί ολλοί στους ολιγαρχες δεν τους νοιάζει η γνώμη μας απλά τώρα μηραζουν την πίτα ποιος θα πάρει τα βουνά ποιος τους κάμπους και ποιος τα νερά