Benelli Team

Το κείμενο που έχετε βάλει και μεταφράσει είναι Chatgpt σίγουρα και όχι επίσημο της εταιρείας.
Το πρωτότυπο είναι απάντηση σε ερώτηση που έστειλα μέσω mail στην Benelli Ιταλίας. Υπαρχει και αυτό κάποιες σελίδες πριν.
Τη μετάφραση προφανώς δεν την έγραψα μόνος μου, την έβγαλε το chatgpt. Αν δεις και το πρωτότυπο έκανε καλή δουλειά.

Έλα βρε κωλοτούμπα τώρα. Στη τρύπα σου γρήγορα.
malaka-ygrenesai.gif

Πιστεύω ότι η κάνες A.I έχουν καλύτερα μοτίβα και σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα και μεγάλες αποστάσεις επίσης βοηθούν και στα σκοπευτικά λάθη. Οι power bore έχει πυκνά κέντρα και για να έχεις αποτελέσματα πρέπει να είσαι πολύ καλά επάνω στο όπλο και να έχεις εξοικειωθεί με της βολές σε μεγάλες αποστάσεις όπως και με τα φυσίγγια που δουλεύεις γιατί η κάθε μάρκα έχεις διαφορικά χαρακτηριστικά. Το ίδιο είναι και οι back bore έχεις καλύτερα αποτελέσματα λόγο καλύτερης και ομοιόμορφης κατανομής και όχι λόγο σφιχτών κέντρων.

Αυτό που έστειλες ειναι για το αγγλικό ή την μετάφραση; Δε θα μου έκανε εντύπωση να τα γράφουν στα ιταλικά και να βαζουν το chatgpt να μεταφράζει.
Φαίνεται ότι είναι απάντηση τεχνητής νοημοσύνης και το αγγλικό κείμενο, ειδικά αν έχεις χρησιμοποιήσει μερικές φορές τέτοια εφαρμογή το καταλαβαίνεις εύκολα.

Εγώ από την άλλη, παρόλο που η δική μου είναι power bore πιστεύω πως η καινούργια θα ναι ακόμα καλύτερη. Μια τόσο μεγάλη εταιρεία όταν διαφημίζει κάτι πιο αποδοτικό, μπορεί να τα φουσκώνει λίγο αλλά δεν μπορεί να είναι ψέμματα. Όπως και η fabarm π.χ που διαφημίζει το tribore, δεν έχει βγει κανένας να πει ότι δεν ικανοποιήθηκε από τις τουφεκιές της…

Αυτό που έστειλες ειναι για το αγγλικό ή την μετάφραση; Δε θα μου έκανε εντύπωση να τα γράφουν στα ιταλικά και να βαζουν το chatgpt να μεταφράζει.
Το αγγλικό.
Σε ποιο mail έστειλες και σου απάντησαν;
Αφού η ιστοσελίδα τους δεν έχει mail επικοινωνίας;

Με gpt σου απάντησαν, αν σου απάντησαν.

Το αγγλικό.
Σε ποιο mail έστειλες και σου απάντησαν;
Αφού η ιστοσελίδα τους δεν έχει mail επικοινωνίας;

Με gpt σου απάντησαν, αν σου απάντησαν.
Αν κρίνω από το πόσο χρόνο έκαναν να μου απαντήσουν, άνθρωπος το έγραψε απλά μάλλον μετά το πέρασαν από ρομπότ για μετάφραση/συμμάζεμα.

Είναι το info@benelli.it αυτό που δίνουν και απαντούν από το τμήμα πωλήσεων - Benelli Commerciale.

Γενικά δε δίνουν email εύκολα κυρίως για δύο λόγους. (1) Για να αποφύγουν τις άσκοπες οχλήσεις και (2) μέσω της φόρμας επικοινωνίας μπορούν και φακελώνουν καλύτερα.

Νομίζω ότι για αυτό ακριβώς έλληνας αντιπρόσωπος αναλόγου μεγέθους εταιρείας έχει βάλει email επικοινωνίας με τυπογραφικό λάθος.

Εγώ από την άλλη, παρόλο που η δική μου είναι power bore πιστεύω πως η καινούργια θα ναι ακόμα καλύτερη. Μια τόσο μεγάλη εταιρεία όταν διαφημίζει κάτι πιο αποδοτικό, μπορεί να τα φουσκώνει λίγο αλλά δεν μπορεί να είναι ψέμματα. Όπως και η fabarm π.χ που διαφημίζει το tribore, δεν έχει βγει κανένας να πει ότι δεν ικανοποιήθηκε από τις τουφεκιές της…
Ναι ακριβώς. Επίσης αν δεις σε πόσα μοντέλα έχει βάλει αυτήν την τεχνολογία, πρακτικά σε όλους τους τύπους της μη-οικονομικής σειράς. Θα ήταν τεράστιο ρίσκο να κάνει τέτοιο άνοιγμα βασισμένη σε μπαρούφες.

Last edited:
Αν κρίνω από το πόσο χρόνο έκαναν να μου απαντήσουν, άνθρωπος το έγραψε απλά μάλλον μετά το πέρασαν από ρομπότ για μετάφραση/συμμάζεμα.

Είναι το info@benelli.it αυτό που δίνουν και απαντούν από το τμήμα πωλήσεων - Benelli Commerciale.

Γενικά δε δίνουν email εύκολα κυρίως για δύο λόγους. (1) Για να αποφύγουν τις άσκοπες οχλήσεις και (2) μέσω της φόρμας επικοινωνίας μπορούν και φακελώνουν καλύτερα.

Νομίζω ότι για αυτό ακριβώς έλληνας αντιπρόσωπος αναλόγου μεγέθους εταιρείας έχει βάλει email επικοινωνίας με τυπογραφικό λάθος.
Εκεί είχα στείλει και εγώ πριν μερικά χρόνια και μου απάντησαν για την super sport ότι το όπλο έχει κατασκευαστεί για να ρίχνει από 28 γρ και πάνω ασχέτως αν απέφυγαν εντέχνως την δύσκολη ερώτηση που τους έκανα που πιθανόν να μην μπαίνουν σε διαδικασία να βάλουν στον υπολογιστή δεδομένα για να βγάλουν συμπέρασμα και απάντηση .

Εκεί είχα στείλει και εγώ πριν μερικά χρόνια και μου απάντησαν για την super sport ότι το όπλο έχει κατασκευαστεί για να ρίχνει από 28 γρ και πάνω ασχέτως αν απέφυγαν εντέχνως την δύσκολη ερώτηση που τους έκανα που πιθανόν να μην μπαίνουν σε διαδικασία να βάλουν στον υπολογιστή δεδομένα για να βγάλουν συμπέρασμα και απάντηση .
Είναι αντιμετώπιση τμήματος πωλήσεων. Και σε αυτά που έστειλαν σε εμένα καταρχάς αντικρούουν ένα από τα βασικά αφήγηματα σε ό,τι διαφήμιση έχει γίνει, επειδή τους ρωτάω για περπατητό/κυνήγι με σκύλο. Αναφέρομαι στις αποστάσεις της advanced impact. Επίσης τα μαθηματικά για το τελικό βάρος δε βγαίνουν. Και μου έκανε και εντύπωση ότι λένε ότι η κάννη με αυλό 10cal θα είναι 20-30γραμ πιο βαρια μόνο.

Last edited:
Back