Βαγγελη, ο outlander εννοούσε αν το παλιό coutornice είχε αυτή την ταχύτητα, δηλ. 422 m/secΔεν το μετρησα ακομη αλλα υπολογιζω να ειναι κοντα στα 420......
Βαγγελη, ο outlander εννοούσε αν το παλιό coutornice είχε αυτή την ταχύτητα, δηλ. 422 m/secΔεν το μετρησα ακομη αλλα υπολογιζω να ειναι κοντα στα 420......
Σε νο.5 σε αυγουστιάτικο φάσσας με σφιχτό τσόκ γαζώνει . Πολύ διαδεδομένο εδώ ειδικά σε κάποιο υψόμετρο +Γραψε.....ΤΡΥΓΟΝΙ & ΤΣΙΧΛΑ.
68.5
688 csb-5 1.40×28 Aquila Evo 24 No8 57.50mm 390m/s.
68.5
688 csb-5 1.45×26 P.Skeet 23 No9 57.40mm 408m/s
Το φυσιγγι της nobel sport ειχε 422m/sec....Βαγγελη, ο outlander εννοούσε αν το παλιό coutornice είχε αυτή την ταχύτητα, δηλ. 422 m/sec
Τα λιγα γραμμαρια σε χοντρα σκαγια, κρατουν μενουσες περισιες μπορω να πω...οστοσο το Νο6 σκαγι ειναι μια ιδανικη επιλογη για λιγα γραμμαρια γομωσης αν το θελήση καποιος, σε ενα εκλεκτο θηραμα....Σε νο.5 σε αυγουστιάτικο φάσσας με σφιχτό τσόκ γαζώνει . Πολύ διαδεδομένο εδώ ειδικά σε κάποιο υψόμετρο +
Τολμω να πω οτι σε συνθηκες καλου η ζεστου καιρου μεχρι δηλαδη τον Νοεμβριο το καλυτερο φυσιγγι για φασα και οχι μονο ειναι καποιο εως 32-33 γραμμαρια το πολυ σε Νο 7.. ......Τα λιγα γραμμαρια σε χοντρα σκαγια, κρατουν μενουσες περισιες μπορω να πω...οστοσο το Νο6 σκαγι ειναι μια ιδανικη επιλογη για λιγα γραμμαρια γομωσης αν το θελήση καποιος, σε ενα εκλεκτο θηραμα....
ΥΓ. Παραδέχομαι τον δικό σας εκει, τον ILIONA PIERETIS οπου λανσαρει το δικο του βυσμα αν δεν απατωμαι
το λεγόμενο: Z-PLUS τυπου federal....οστοσο παρουσιαζει κ ενα φυσιγγι Trap 21gr No7½ το οποίο το γουσταρα, μονο κ μονο που το ειδα στη διαφημηση....
TRAP 21gr No7½.....Μια ομορφιά!!
Έχω πάρει πολλές φάσεις στα μπασιματα (τσίχλας) ,,με σκάγια ν8 33γρ.. απόστασης μεχρει 30/35 μέτρα μπορεί και παραπάνω μερικές φορές πραγματικά της πατσαβουριαζεΤολμω να πω οτι σε συνθηκες καλου η ζεστου καιρου μεχρι δηλαδη τον Νοεμβριο το καλυτερο φυσιγγι για φασα και οχι μονο ειναι καποιο εως 32-33 γραμμαρια το πολυ σε Νο 7.. ......
To z plus υπάρχει χρόνια καί ανήκε σε άλλον πρίν .Μετά το αγόρασε ο iliona .Το φυσίγγι στα 28 γρ ΄με csb5 + aquila evo 24 είναι το olympia minimax .Θρυλικό φυσίγγι .Θυμάμαι έναρξη σε τρυγόνι με beretta 682 silver special skeet σε νούμερο 7 θέριζε .Τα λιγα γραμμαρια σε χοντρα σκαγια, κρατουν μενουσες περισιες μπορω να πω...οστοσο το Νο6 σκαγι ειναι μια ιδανικη επιλογη για λιγα γραμμαρια γομωσης αν το θελήση καποιος, σε ενα εκλεκτο θηραμα....
ΥΓ. Παραδέχομαι τον δικό σας εκει, τον ILIONA PIERETIS οπου λανσαρει το δικο του βυσμα αν δεν απατωμαι
το λεγόμενο: Z-PLUS τυπου federal....οστοσο παρουσιαζει κ ενα φυσιγγι Trap 21gr No7½ το οποίο το γουσταρα, μονο κ μονο που το ειδα στη διαφημηση....
TRAP 21gr No7½.....Μια ομορφιά!!
Είχαν πέσει στα χέρια μου μια 20αρια z-plus και τους έστησα με την psb2 στο 1.90-35 με uee σε Νο3! Πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι με μεγάλη δύναμη κρούσης....To z plus υπάρχει χρόνια καί ανήκε σε άλλον πρίν .Μετά το αγόρασε ο iliona .Το φυσίγγι στα 28 γρ ΄με csb5 + aquila evo 24 είναι το olympia minimax .Θρυλικό φυσίγγι .Θυμάμαι έναρξη σε τρυγόνι με beretta 682 silver special skeet σε νούμερο 7 θέριζε .
Το φυσίγγι δε θρύλος για φάσσα που μένει αξέχαστο με z plus ήταν με ΑΟ (προηγούμενη)cx2000 1.85 x33.5 n.5 6* (Aύγουστο)
Z-plus είναι ο συγκεντρωτήρας; Υπάρχει καμιά φωτογραφία; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο.Είχαν πέσει στα χέρια μου μια 20αρια z-plus και τους έστησα με την psb2 στο 1.90-35 με uee σε Νο3! Πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι με μεγάλη δύναμη κρούσης....
Z-plus είναι ο συγκεντρωτήρας; Υπάρχει καμιά φωτογραφία; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο.
Ευχαριστώ Χρύσανθε. Απ' ότι είδα είναι περίπου σαν τους Ζ2Μ της ΒΡ. Εν τω μεταξύ, επειδή γράφτηκε πιο πάνω ότι είναι τύπου federal, εμένα πήγε το μυαλό μου στους flitecontrol και λέω δεν μπορεί πρέπει να δούμε τι πράμα είναι αυτό. Τελικά μου κόπηκε η χαρά.
Θα απαντησουν και αλλα παιδια που κατεχουν φιλε την ερωτηση σουΕυχαριστώ Χρύσανθε. Απ' ότι είδα είναι περίπου σαν τους Ζ2Μ της ΒΡ. Εν τω μεταξύ, επειδή γράφτηκε πιο πάνω ότι είναι τύπου federal, εμένα πήγε το μυαλό μου στους flitecontrol και λέω δεν μπορεί πρέπει να δούμε τι πράμα είναι αυτό. Τελικά μου κόπηκε η χαρά.![]()
Μου φέρνει λίγο κ σε τασκόφ...Ευχαριστώ Χρύσανθε. Απ' ότι είδα είναι περίπου σαν τους Ζ2Μ της ΒΡ. Εν τω μεταξύ, επειδή γράφτηκε πιο πάνω ότι είναι τύπου federal, εμένα πήγε το μυαλό μου στους flitecontrol και λέω δεν μπορεί πρέπει να δούμε τι πράμα είναι αυτό. Τελικά μου κόπηκε η χαρά.![]()
Ναι Δημήτρη. Παραπλήσιοι είναι.Μου φέρνει λίγο κ σε τασκόφ...
Με πολλά πέταλα !
Εγω το εγραψα, αλλα μου μοιαζει με τον winchester (τυπου Τασκωφ) το αμορτισερ του, οχι σαν federal οπως εγραψα....λάθος εκανα.Ευχαριστώ Χρύσανθε. Απ' ότι είδα είναι περίπου σαν τους Ζ2Μ της ΒΡ. Εν τω μεταξύ, επειδή γράφτηκε πιο πάνω ότι είναι τύπου federal, εμένα πήγε το μυαλό μου στους flitecontrol και λέω δεν μπορεί πρέπει να δούμε τι πράμα είναι αυτό. Τελικά μου κόπηκε η χαρά.![]()
Αυτες οι ραβδωσεις στα πεταλα, κανουν σημαντικη δουλεια.......δεν αφηνουν τα πεταλ, να διπλώσουν τέρμα πίσω ή ακομη κ να σπασουν....σημαντικο στην κατανομη.Μου φέρνει λίγο κ σε τασκόφ...
Με πολλά πέταλα !
Ωραίο το βλέπω!, δυνατό!Baby magnum 42gr διασποράς. Ποια η γνώμη σας;