Επιλογή οικονομικού Δίκαννου Super Pose

• Thread starter Thread starter andreas69
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
525 η 686 μεταχειρισμένο είναι κλάσεις καλύτερα από το ΑΤΑ καινούργιο.
Πρώτον από ποιότητα και αποδεδειγμένα καλούς μηχανισμους.
Σκέψου την τιμή μεταπώλησης τους σε 1-2 χρόνια...τα πρώτα θα πουληθούν περίπου στην ίδια τιμή,το ΑΤΑ στην μισή αν βρεις αγοραστη,σκέψου επίσης αν μετά 5-10 χρόνια θα βρεις ανταλλακτικά για το ΑΤΑ.

525 η 686 μεταχειρισμένο είναι κλάσεις καλύτερα από το ΑΤΑ καινούργιο.
Πρώτον από ποιότητα και αποδεδειγμένα καλούς μηχανισμους.
Σκέψου την τιμή μεταπώλησης τους σε 1-2 χρόνια...τα πρώτα θα πουληθούν περίπου στην ίδια τιμή,το ΑΤΑ στην μισή αν βρεις αγοραστη,σκέψου επίσης αν μετά 5-10 χρόνια θα βρεις ανταλλακτικά για το ΑΤΑ.
Πήρα το 686 onyx €1000 12 ετών όπλο και το έδωσα μετά από 4 χρόνια 1000. Δοκιμασα μπερεττα και πήρα τα χρήματα μου πίσω.Η καλύτερη επιλογή 686 ή 525 725 σε αυτά τα λεφτά που διαθέτει ο φίλος.

Το τι θα πάρει ο κάθε ένας εξαρτάται από το πώς κινείται στην ζωή του όσον αφορά την σταθερότητα και τις αγορές του.Οπλα καλά έχουν πολλές εταιρίες, όπλα με μεταπώληση όμως αν την σκέφτεσαι έχουν ελάχιστες. Αν θέλεις ένα όπλο με σκοπό απλά να κάνεις το κέφι σου και στη τελική να το αλλάξεις κιόλας βαδίζεις στην πεπατημένη, αν θέλεις ένα όπλο για σκοποβολή και δεν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο για χρόνια έχει πολλές επιλογές .Και μην μιλάμε για ανταλλακτικά γιατί εκτός τα τουρκικά φρέσκα φρούτα όλες οι εταιρίες έχουν .

Όπως κατέληξε η οικονομική κατάσταση όλα τα παντρεύεσαι (υλικά αγαθά)και χωρίζεις αυτήν που έχεις ήδη παντρευτεί, γιατί τα πρώτα δεν μπορούν να σου προσφέρουν όσα θέλεις και η δεύτερη ίσως να σου τρώει ότι δεν θέλεις (χιούμορ).Δεν υπάρχει σε εποχή οικονομικής κρίσης μεταπώληση και αν υπάρξει θα είναι τυχεροί οι πωλητές και άτυχοι οι αγοραστές γιατί θα αγοράζουν υπερτιμημένα,ότι γίνετε και με τα αυτοκίνητα και με τα σπίτια απλά αυτά είναι αναγκαία σε όλους σχεδόν ενώ τα ντουφέκια σε ελάχιστους .Υπερτιμημένα πωλούνται και των γνωστών εταιριών τα όπλα τη σημερινή εποχή.Καινούρια μεταχειρισμένα.Να σκεφτούμε την αξία του χρήματος και τι έβγαζε ο κάθε ένας το 2007 πήρα την super sport από τον Καλαντζάκο 1917 € αν θυμάμαι ,ήταν όλη η εξέλιξη της benelli,σήμερα το αντίστοιχο της όπλο κάνει 2500 ενώ οικονομικά έχουμε χάσει ένα 30% σχεδόν της δυναμικής.Αρα θα ήταν σαν να μου ζητούσε τότε 3000€ που θα του είχα δώσει τα τρία μου αν ήταν έτσι.Γιατι ήδη έψαχνα μέχρι 6000 € cosmi που τελικά δεν βρέθηκε η είχα πει στο έμπορο μέχρι 11000 θα πάρω δύο μαζί.(Μεταχειρισμένες μιλάω).

Γεια σας.
Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή σκοπευτικού όπλου.
Με ενδιαφέρει λοιπόν η αγορά ενός οικονομικού δίκαννου super pose (λέω μέχρι 1500 πάνω-κάτω) για όπλο καινούργιο ή μεταχειρισμένο για την ενασχόλησή μου με το άθλημα του πήλινου στόχου και συγκεκριμένα το sporting.
Γνώμες-προτάσεις ?
Οταν λες θες να ασχοληθείς με το άθλημα τι εννοείς το έχεις γνωρίσει? έχεις ρίξει sporting η compak sporting? και έχεις βγάλεις πλάνο ότι θες να ασχοληθείς με εντατικες προπονησεις να φτασεις σε ενα επιπεδο?
Η απλα θες να γνωρισεις το αθλημα και να ριχνεις 2 -3 φορες το μηνα?

Η ντεμι πιστολε στρογγυλή λαβή(πρίγκιπα Ουαλίας)βολεύει τα περισσότερα χέρια.
Μπορεί να μην είναι ιδανική,βολεύει αρκετά όμως.
Η κλειστή λαβή,αν δεν είναι σωστή στο χέρι που την κρατάει,κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Οταν λες θες να ασχοληθείς με το άθλημα τι εννοείς το έχεις γνωρίσει? έχεις ρίξει sporting η compak sporting? και έχεις βγάλεις πλάνο ότι θες να ασχοληθείς με εντατικες προπονησεις να φτασεις σε ενα επιπεδο?
Η απλα θες να γνωρισεις το αθλημα και να ριχνεις 2 -3 φορες το μηνα?
Πριν 10-12 χρόνια σχολιαζόμουν ερασιτεχνικά με το sporting (πήγαινα σκοπευτήριο 5-6 φορές το μήνα για 1,5-2 χρόνια και μου άρεσε αυτό).
Ύστερα από αυτήν την αποχή (κυρίως λόγω υποχρεώσεων , αλλά και λόγω κλοπής ενός SKB 605 που χρησιμοποιούσα στο σκοπευτήριο) λέω να το ξανά ξεκινήσω με την ίδια συχνότητα και βλέπουμε....

Πριν 10-12 χρόνια σχολιαζόμουν ερασιτεχνικά με το sporting (πήγαινα σκοπευτήριο 5-6 φορές το μήνα για 1,5-2 χρόνια και μου άρεσε αυτό).
Ύστερα από αυτήν την αποχή (κυρίως λόγω υποχρεώσεων , αλλά και λόγω κλοπής ενός SKB 605 που χρησιμοποιούσα στο σκοπευτήριο) λέω να το ξανά ξεκινήσω με την ίδια συχνότητα και βλέπουμε....
Οποτε γνωριζεις τι γινεται περι αθληματος
Τωρα απο οπλο για μενα κοιτα ποιο σου ταιριαζει καλητερα απο θεμα κοντακι σε μετρα η αν εχει ρυθμιζομενη ραχη θα γλυτωσεις ενα εξοδο και χρονο που μπορεις να τον αξιοποιησεις σε μαθηματα με ενα δασκαλο που καλητερα ειναι να πας σε ενα δασκαλο πρωτα και να παρεις και να σε βοηθησει περισοτερο και να παρεις και ενα σωστο τρατο

Back