Φερ' το στα μέτρα σου...

• Thread starter Thread starter PITER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα καλοί μου συνάδελφοι θέτω ερώτημα όσο αφορά μέτρα σε 686 sporting.Εχει κάποιος φτιάξει μέτρα στον κ.Ψυλλακη με δεδομένο ότι επιτυγχάνει τα μέτρα με εργασία στην εφαρμογή κοντακίου και μπασκουλας;Έχει κάποιος να δήλωσει από προσωπική του εμπειρία εάν αφήνει κάποιο σημάδι κάποια ανοχή στην εφαρμογή που να χαλάει το αισθητικό της κατασκευης;Γνωρίζω από τις αναφορές σας ότι πρόκειται για αποτελεσματικό τεχνίτη όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα στα μέτρα.

Καλησπέρα καλοί μου συνάδελφοι θέτω ερώτημα όσο αφορά μέτρα σε 686 sporting.Εχει κάποιος φτιάξει μέτρα στον κ.Ψυλλακη με δεδομένο ότι επιτυγχάνει τα μέτρα με εργασία στην εφαρμογή κοντακίου και μπασκουλας;Έχει κάποιος να δήλωσει από προσωπική του εμπειρία εάν αφήνει κάποιο σημάδι κάποια ανοχή στην εφαρμογή που να χαλάει το αισθητικό της κατασκευης;Γνωρίζω από τις αναφορές σας ότι πρόκειται για αποτελεσματικό τεχνίτη όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα στα μέτρα.
Εγώ που έχω δεί δουλειά του σε δικό μου όπλο που πήρα μεταχειρισμένο (winchester SX4), φαινόταν άσχημο. Άσε που είχε κι άλλα προβλήματα γιατί στράβωσε ο σωλήνας του επανατατικού ελατηρίου. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω καινούργιο κοντάκι και σωλήνα ελατηρίου (200+ ευρώ). Προσωπικά μετατροπές σε κοντάκι θα έκανα μόνο στο drop, pitch και μήκος. Αλλιώς καινούργιο.

Για την εύκολη συνδεση σε προυγουμενα ποστ ίσως θα έπρεπε να βάζετε ένα λινκ της τελευταίας σελίδας του νήματος που αρχειοθετείται στην κορυφή αυτού.
Εύστοχο το σχόλιο σου. Θα γίνει σε δεύτερο χρόνο για να γίνει σωστά

Back