Μόνο το 40αρι κρατησε με τέκνα.Νομίζω πως είναι με tecna, βασικά έτσι λέει στη σελίδα του.
Μόνο το 40αρι κρατησε με τέκνα.Νομίζω πως είναι με tecna, βασικά έτσι λέει στη σελίδα του.
Biturbo 36 hp με τα ατσάλινα.Για πιο λες?
Άμα το άλλαζε κι αυτό, ας πηδούσε απ το μπαλκόνι.Μόνο το 40αρι κρατησε με τέκνα.
Καφέ και Ρουμελιώτη το μπλέ δεν το συμπάθησα ποτέΠρόσθεσα ακόμα λίγο ποικιλία ........αχταρμα τα έχω κάνει......
View attachment 97364
View attachment 97365
* Άφησα τα μπεκάτσοφυσηγγια και έπιασα τα φασσοφυσηγγια.....![]()
Συνέχισε έτσι, είσαι σε καλό δρόμο του ρουμελιωτη εγγύηση, τα καινούργια θα δοκιμαστούν.Πρόσθεσα ακόμα λίγο ποικιλία ........αχταρμα τα έχω κάνει......
View attachment 97364
View attachment 97365
Είναι αλλά ποια φυσίγγια, πρέπει να δοκιμαστούν πάλι, τελείως διαφορετικά set upΚαφέ και Ρουμελιώτη το μπλέ δεν το συμπάθησα ποτέ
Ναι έχεις δίκιο... εγώ λέω για τα παλιά με sipe και gtΕίναι αλλά ποια φυσίγγια, πρέπει να δοκιμαστούν πάλι, τελείως διαφορετικά set up
Πόσα γραμμάρια είναι αυτό του Ρουμελιώτη? Ξέρουμε με τι το γεμίζει?Το αριστερό είναι δυναμίτης!
Είναι για πολύ δύσκολες συνθήκες!!!
Μην το ρίξεις με ζεστή γιατί θα το αδικησεις!
Σε πολύ κρύο θα σου αρέσει αρκετά πιστεύω!!!
Το μπλε είναι αρκετά συγκεντρωτικό (στα 50 μέτρα) αλλά και Ο ρουμελιώτης καθόταν αντάξια δίπλα του στις δικές μου δοκιμές σε χαρτόνι.Πρόσθεσα ακόμα λίγο ποικιλία ........αχταρμα τα έχω κάνει......
View attachment 97364
View attachment 97365
Δεν ξέρω Σπύρο. Παρόλο που και αυτό είναι 36 γρ. βλέπω κάλυκα ασημί. Του Γιάννη είναι λευκός. Πιθανόν να είναι το ίδιο με διαφορετικό κάλυκα. Αν γνωρίζει κάποιος ας το γράψει.Post in thread 'Παρουσίαση Φυσιγγίων Αρχείο' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων-Αρχείο.2698/post-1064504 μήπως είναι αυτό;
Το ίδιο είναι σε άλλο κάλυκα.... σταθερότητα στα χρώματα και κάλυκες μόνο λαμπρό και nsi θα βρεις.Δεν ξέρω Σπύρο. Παρόλο που και αυτό είναι 36 γρ. βλέπω κάλυκα ασημί. Του Γιάννη είναι λευκός. Πιθανόν να είναι το ίδιο με διαφορετικό κάλυκα. Αν γνωρίζει κάποιος ας το γράψει.
Psb2 ,καλό φυσιγγι όχι πολύ συγκεντρωτικο που βοηθάει πολύ σε κάποιες περιπτώσεις.Έχει δοκιμάσει κάποιος το Rio 36 το μαύρο να μας πει εντυπώσεις; Όχι το pichon.
Αυτό ή το super felt για αρχάριο;Psb2 ,καλό φυσιγγι όχι πολύ συγκεντρωτικο που βοηθάει πολύ σε κάποιες περιπτώσεις.