Σάκη βάλε αλουρονικό να φυγουν οι σακούλες κάτω απο τα μάτια
Εγώ το πέταξα πάντως καλού κακού...Πρώτη φορά το βλέπω, είναι για πέταμα τώρα?
Ναι δεν παθενεις τίποτα έχω φάει Πόλα τέτοια συνήθως το έχουν τα νέα πουλιά και προέρχεται από το φτέρωμα τουςΚαθαρίζοντας σήμερα ένα κιρκιρη είδα αυτή την εικόνα, κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για παράσιτα και μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι είναι Sarcocystis ,αν το μεταφράζω σωστά, σαρκοκυστη ,οι Αμερικανοί το λένε και rise breast .
Σε ενα κιρκιρι απο το φετινο κυνηγι στον Εβρο,βρικα ακριβως το ιδιο!Καθαρίζοντας σήμερα ένα κιρκιρη είδα αυτή την εικόνα, κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για παράσιτα και μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι είναι Sarcocystis ,αν το μεταφράζω σωστά, σαρκοκυστη ,οι Αμερικανοί το λένε και rise breast .
Και τι έκανες? Το έστειλες?Σε ενα κιρκιρι απο το φετινο κυνηγι στον Εβρο,βρικα ακριβως το ιδιο!
Εγω παντως το πεταξαΠρώτη φορά το βλέπω, είναι για πέταμα τώρα?
Δεν γνωριζω τι ειναι.Μοιαζουν με σκουληκακια μικρα αλλα δεν κινουνται,.Ισως ειναι παρασιτα.Δεν ξερω τι ειναι και το πεταξα.Ποτε αλλη φορα δεν μου εχει τυχει!Και τι έκανες? Το έστειλες?
Στον Έβρο το είχα χτυπήσει και εγώ.Σε ενα κιρκιρι απο το φετινο κυνηγι στον Εβρο,βρικα ακριβως το ιδιο!