Spyros24 Friday at 17:30 #581 Γιάννης Κρόκος said: Μάλλον δε θα ξαναβιζαξει. Κατά πάσα πιθανότητα η άγνοια σου το καταδίκασε. Click to expand... Εννοείς πως θα το παρατήσει η μάνα του από τη μυρωδιά; Ρωτάω γτ έτσι μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εδώ χωρίς να ξέρω αν ισχύει...
Γιάννης Κρόκος said: Μάλλον δε θα ξαναβιζαξει. Κατά πάσα πιθανότητα η άγνοια σου το καταδίκασε. Click to expand... Εννοείς πως θα το παρατήσει η μάνα του από τη μυρωδιά; Ρωτάω γτ έτσι μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εδώ χωρίς να ξέρω αν ισχύει...
Γιάννης Κρόκος Friday at 17:46 #582 Spyros24 said: Εννοείς πως θα το παρατήσει η μάνα του από τη μυρωδιά; Ρωτάω γτ έτσι μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εδώ χωρίς να ξέρω αν ισχύει... Click to expand... Σωστά.
Spyros24 said: Εννοείς πως θα το παρατήσει η μάνα του από τη μυρωδιά; Ρωτάω γτ έτσι μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εδώ χωρίς να ξέρω αν ισχύει... Click to expand... Σωστά.
Γιάννης Κρόκος Friday at 17:47 #583 Καλύτερα να το σπρωχνες με κάνα ξύλο. Θα έφευγε. Μακάρι να ζήσει...