Μάνο αν κυνηγάς Φέρμα τα 36 είναι πολλά και βαριά.εχετε σχεδόν τον ίδιο καιρό μ εμάς.θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάποιο 33αρι με psb 1.τωρα αν δε κυνηγάς Φέρμα οκΣτην Πέρδικα; Τα τελευταία χρόνια waidmannshell 36 , 3α σεμι . Σταμάτησαν τα 3α να βγαίνουν και ξεκίνησα πάλι κάποιες δοκιμές. Παλιότερα έριχνα κόνδορα του δορκα και το Τζόρνταν 35 μαυρο. Φέτος δοκίμασα και τα 34 γρ jk6 bofors ,το οποίο επίσης ήταν σκληρό φυσέκι αλλά αποδοτικό.
Είσαι άρχοντας.φυσιγγαρος τον γνωρίζουν πολύ καλά τα περιστέρια.σε 7αρι το ρίχνω και σφαζειΕγώ παντός πέρσι στα παπιά( μικρά και μεγάλα)..με το α1 σπέσιαλ 34 γρ..ν 6& 4 έκανα εξερετικα κυνήγια σε όλες της απόστασης πολύ τρομερό φυσηγγι... σε ολλα τα όπλα μου
Φτωχαδακι είμαι my friend....αλλά την έχω μεγάλη????? Την καρδιά λέωΕίσαι άρχοντας.φυσιγγαρος τον γνωρίζουν πολύ καλά τα περιστέρια.σε 7αρι το ρίχνω και σφαζει
Φερμα κυνηγάω,αλλα για να φτάσεις στη φερμα εδώ, δυστυχώς σου βγαίνει η πίστη από την πυκνουρα. Επίσης εδώ οι πέρδικες δε κάθονται πέρα από τα πρώτα δύο σαββατοκύριακα εύκολα σε Φέρμα.. ξεκολλάνε από πολύ μακριά και πολλές φορές προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις μια τουφεκιά. Το γνωρίζω πως για πολλούς τα 36+ γρ τα θεωρούν πολλά ειδικά για τις θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη.Μάνο αν κυνηγάς Φέρμα τα 36 είναι πολλά και βαριά.εχετε σχεδόν τον ίδιο καιρό μ εμάς.θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάποιο 33αρι με psb 1.τωρα αν δε κυνηγάς Φέρμα οκ
Ήταν πολύ καλό, τώρα τα καινούργια με τι είναι γεμισμένα άγνωστο και δεν τούς έχω και εμπιστοσύνη, άμα μπορέσεις να βρεις τα ίδια αλλά τα techna edition ,παρτα, διαφορετικά για μένα το super felt nsi είναι πάρα πολύ καλό.Άποψη για το gorilla con borra 34 σε 6 και 7 για φάσα ; Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Πολυ καλο!Σε 4αρι που το εριξα,πολυ καλα σκοτωματα σε μεσαια και μεγαλα παπια!Αφησε αριστες εντυπωσεις και φετος θα δοκιμαστει εκτενεστερα και σε αλλα νουμερα!Εγώ παντός πέρσι στα παπιά( μικρά και μεγάλα)..με το α1 σπέσιαλ 34 γρ..ν 6& 4 έκανα εξερετικα κυνήγια σε όλες της απόστασης πολύ τρομερό φυσηγγι... σε ολλα τα όπλα μου
Εεεεε κι εσυ ρε κακομοίρη......είπαμε....Το δεύτερο έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές στην Πέρδικα. Εμένα δε με ενθουσίασε ( κλωτσαγε με ζεστή 30 βαθμών υπερβολικά στο carron..)
Δεν έχω ρίξει ακόμα πολλά για να έχω γνώμη αλλά έχω ακούσει από πολλούς τα καλύτερα, πιστεύω θα γίνει το best seller του.Πολυ καλο!Σε 4αρι που το εριξα,πολυ καλα σκοτωματα σε μεσαια και μεγαλα παπια!Αφησε αριστες εντυπωσεις και φετος θα δοκιμαστει εκτενεστερα και σε αλλα νουμερα!
Αν δεν αλλαξει κατι,σιγουρα!!Δεν εχω ακουσει παραπονο.Το επομενο διαστημα εχω σκοπο να παρω μερικα 7αρια και 6αρια,να ειμαι καλυμμενος για τη νεα σεζον!Δεν έχω ρίξει ακόμα πολλά για να έχω γνώμη αλλά έχω ακούσει από πολλούς τα καλύτερα, πιστεύω θα γίνει το best seller του.
Είναι σίγουρα και εξερετικα σταθερώ σε σχέση με άλλα 34 γρ.....Α1 πουτάνα τους έκανες μάγκεςΔεν έχω ρίξει ακόμα πολλά για να έχω γνώμη αλλά έχω ακούσει από πολλούς τα καλύτερα, πιστεύω θα γίνει το best seller του.
Γιάννη μήπως πρέπει να κοιτάξεις για αρχή για κανένα φασσοτούφεκο και μετά για φυσίγγια;Αυτά τα είχα πάρει πριν κάνα μήνα
View attachment 97144
Αυτά σήμερα από Ηγουμενίτσα μιας και πέρασα απέναντι για δρομολόγιο
View attachment 97145
Ενα-δυο κουτιά Mygra colombacio και τέλος....
Το Βιτουρβο ΗΡ 36γρ νο6 έχει τρομακτική διάτρηση, δοκιμασμένο σε ξύλινη βρεγμένη παλέτα στα 36,5 τα κεντρικά σκάγια των 30 εκατοστών περίπου τη διαπέρασανΑυτά τα είχα πάρει πριν κάνα μήνα
View attachment 97144
View attachment 97145
Εαρινές καβλ....εεεεε. ανησυχίες Γιαννακη ;Αυτά τα είχα πάρει πριν κάνα μήνα
View attachment 97144
View attachment 97145
Πρέπει να τα πήρες ακριβουτσικα από ΗγουμενίτσαΑυτά τα είχα πάρει πριν κάνα μήνα
View attachment 97144
View attachment 97145
Πίσσα και πούπουλα που θέλεις.....Γιάννη μήπως πρέπει να κοιτάξεις για αρχή για κανένα φασσοτούφεκο και μετά για φυσίγγια;
Αν δεν κάνω λάθος το όπλο σου είναι για πιατάκια, άντε και καμιά τσίχλα.![]()
Καβλο......εεεεεεεςςςςςς όπως το είπες Μήτσο μου.......Εαρινές καβλ....εεεεε. ανησυχίες Γιαννακη ;
Biturbo 16.40Πρέπει να τα πήρες ακριβουτσικα από Ηγουμενίτσα