Φυσίγγια για μπεκάτσα

Ελικοιδες διασποράς τύπου gorilla elix alfalfa game και διάφορα άλλα
Και το λάμπρο κίτρινο με κουαλαντι.
Είναι ξεκάθαρο πιο είναι πιο ανοιχτό σε διασπορά.
Δοκιμές στα 10 μέτρα
Πρώτο χρησιμοποιώ το ελιξ διασποράς
Και δεύτερο κουαλαντι
Η αν πάω σε δρυς χρησιμοποιώ 2κουαλαντι

Last edited:

Προσωπικά τα δουλεύω πρώτο δεύτερο και συγκεντρωτηρα.
Και το λαμπρο ν7 με 4τσοκ στην πέρδικα πρώτο πολύ δυνατό.

Εξαρτάται τον τόπο που πάει ο κάθε ένας και τι αποστάσεις έχει την πρώτη ευκαιρία για ντουφεκια..
Είναι και τα 2 διασποράς που λειτουργούν διαφορετικα επιλογή είναι Καθαρά προσωπική του καθενός
Δοκιμές στα 15μετρα

Νίκο όταν μπαίνω σε πολλή κλειστά κομμάτια οι τουφεκιες στα 10 μέτρα ή και κάτω είναι ο κανόνας.....θα έλεγα σε γενικές γραμμές οι μισές και παραπάνω τουφεκιές μου σε μια σεζόν είναι σε αυτά τα μέτρα.
μονο με ελικα πρεπει να παιζεις γιαννη η τζορνταν η αλφα γκειμ.

Όχι, θα κοιτάξεις σε άλφα γκειμ, πολύ πιο καλά και σταθερά.
Σωστός, αλλά άλλο 10 - 12+ ευρώ η 10αδα (αν εννοείς τα elite, χρυσή μπεκάτσα) και άλλο 17 ευρώ τα 25. Όσο για την σταθερότητα, επειδή έχω δουλέψει πολύ τα elix 34, έχω βρει αρκετές διακυμάνσεις. Δεν θα ξεχάσω μια παρτίδα με μαύρο nobel sport κάλυκα που το 10αρακι έκανε παπάδες. Τα elix 36 τα έχω δουλέψει λιγότερο, κάνουν και αυτά καλά τη δουλειά τους.

Σωστός, αλλά άλλο 10 - 12+ ευρώ η 10αδα (αν εννοείς τα elite, χρυσή μπεκάτσα) και άλλο 17 ευρώ τα 25. Όσο για την σταθερότητα, επειδή έχω δουλέψει πολύ τα elix 34, έχω βρει αρκετές διακυμάνσεις. Δεν θα ξεχάσω μια παρτίδα με μαύρο nobel sport κάλυκα που το 10αρακι έκανε παπάδες. Τα elix 36 τα έχω δουλέψει λιγότερο, κάνουν και αυτά καλά τη δουλειά τους.
Μπράβο, έτσι ακριβώς.

Τα elix36 σε τι νούμερο τα δουλεύεις?

Έχω αγοράσει ένα σωρό "μπεκατσοφυσηγγια" φτηνά, ακριβά και πανάκριβα....... αφού έκανα το κύκλο μου...... κατέληξα σε τσοκ διασποράς και ενα-δυο απλά φυσηγγια διασποράς.....( Gm3 διασποράς και speed disp 7-9).
Τσοκ διασποράς τι μάρκα?

ΠΑντως,λίγο που το εχω ψάξει,τα τσοκ διασποράς έχουν ίδια σύσφιξη με το sk2 αλλά έχουν επιπλέον τις ραβδώσεις.αυτη είναι η διαφορά τους πιστεύω για να στρίβουν τα σκάγια.αν γνωρίζει κάποιος καλυτερα ας μας πει τη γνώμη του.

ΠΑντως,λίγο που το εχω ψάξει,τα τσοκ διασποράς έχουν ίδια σύσφιξη με το sk2 αλλά έχουν επιπλέον τις ραβδώσεις.αυτη είναι η διαφορά τους πιστεύω για να στρίβουν τα σκάγια.αν γνωρίζει κάποιος καλυτερα ας μας πει τη γνώμη του.
Εγώ πάντως δεν τ προτιμώ αυτά με της ραβδώσεις γιατί διαλέγουν φυσίγγια και έχεις πολλά ζωντανά πουλιά, πρέπει να το ψάξεις πολύ πρώτα με τα φυσίγγια και καλύτερα με μαλινη τάπα και να μείνεις εκεί, να μην αλλάζεις.

Back