μονο με ελικα πρεπει να παιζεις γιαννη η τζορνταν η αλφα γκειμ.Νίκο όταν μπαίνω σε πολλή κλειστά κομμάτια οι τουφεκιες στα 10 μέτρα ή και κάτω είναι ο κανόνας.....θα έλεγα σε γενικές γραμμές οι μισές και παραπάνω τουφεκιές μου σε μια σεζόν είναι σε αυτά τα μέτρα.
δεν κανει για σενα ,πηγαινε σε ελικα.Το speed το διασπορας το έχει δουλέψει κάποιος να μας πει γνώμες?με τι διασπορεα είναι?
1το 34 8αρι 2ρο 7αρι με sk2 είσαι καλυμμένος έως τα 25μ άνεταΠαιδιά τι γνώμη έχετε για το gorilla elix36?είναι υπερβολικό για μπεκατσα σε σχέση με το 34αρι?
Όχι, θα κοιτάξεις σε άλφα γκειμ, πολύ πιο καλά και σταθερά.Παιδιά τι γνώμη έχετε για το gorilla elix36?είναι υπερβολικό για μπεκατσα σε σχέση με το 34αρι?
Δεν είναι υπερβολικό αν το ρίχνεις σε κρύες μέρες, από 5 βαθμούς και κάτω.Παιδιά τι γνώμη έχετε για το gorilla elix36?είναι υπερβολικό για μπεκατσα σε σχέση με το 34αρι?
Σωστός, αλλά άλλο 10 - 12+ ευρώ η 10αδα (αν εννοείς τα elite, χρυσή μπεκάτσα) και άλλο 17 ευρώ τα 25. Όσο για την σταθερότητα, επειδή έχω δουλέψει πολύ τα elix 34, έχω βρει αρκετές διακυμάνσεις. Δεν θα ξεχάσω μια παρτίδα με μαύρο nobel sport κάλυκα που το 10αρακι έκανε παπάδες. Τα elix 36 τα έχω δουλέψει λιγότερο, κάνουν και αυτά καλά τη δουλειά τους.Όχι, θα κοιτάξεις σε άλφα γκειμ, πολύ πιο καλά και σταθερά.
Μπράβο, έτσι ακριβώς.Σωστός, αλλά άλλο 10 - 12+ ευρώ η 10αδα (αν εννοείς τα elite, χρυσή μπεκάτσα) και άλλο 17 ευρώ τα 25. Όσο για την σταθερότητα, επειδή έχω δουλέψει πολύ τα elix 34, έχω βρει αρκετές διακυμάνσεις. Δεν θα ξεχάσω μια παρτίδα με μαύρο nobel sport κάλυκα που το 10αρακι έκανε παπάδες. Τα elix 36 τα έχω δουλέψει λιγότερο, κάνουν και αυτά καλά τη δουλειά τους.
Τα elix36 σε τι νούμερο τα δουλεύεις?Σωστός, αλλά άλλο 10 - 12+ ευρώ η 10αδα (αν εννοείς τα elite, χρυσή μπεκάτσα) και άλλο 17 ευρώ τα 25. Όσο για την σταθερότητα, επειδή έχω δουλέψει πολύ τα elix 34, έχω βρει αρκετές διακυμάνσεις. Δεν θα ξεχάσω μια παρτίδα με μαύρο nobel sport κάλυκα που το 10αρακι έκανε παπάδες. Τα elix 36 τα έχω δουλέψει λιγότερο, κάνουν και αυτά καλά τη δουλειά τους.
Νούμερο 9.Τα elix36 σε τι νούμερο τα δουλεύεις?
Και πιο καλή τιμή.Στα 36 του γκοριλα ήταν πολύ καλό το διασποράς τέκνα εντισιον όπως και το μισοταπο
τα οποία δεν τα βρίσκεις εύκολα πλέον
Τσοκ διασποράς τι μάρκα?Έχω αγοράσει ένα σωρό "μπεκατσοφυσηγγια" φτηνά, ακριβά και πανάκριβα....... αφού έκανα το κύκλο μου...... κατέληξα σε τσοκ διασποράς και ενα-δυο απλά φυσηγγια διασποράς.....( Gm3 διασποράς και speed disp 7-9).
Εγώ πάντως δεν τ προτιμώ αυτά με της ραβδώσεις γιατί διαλέγουν φυσίγγια και έχεις πολλά ζωντανά πουλιά, πρέπει να το ψάξεις πολύ πρώτα με τα φυσίγγια και καλύτερα με μαλινη τάπα και να μείνεις εκεί, να μην αλλάζεις.ΠΑντως,λίγο που το εχω ψάξει,τα τσοκ διασποράς έχουν ίδια σύσφιξη με το sk2 αλλά έχουν επιπλέον τις ραβδώσεις.αυτη είναι η διαφορά τους πιστεύω για να στρίβουν τα σκάγια.αν γνωρίζει κάποιος καλυτερα ας μας πει τη γνώμη του.
Ηλία έχω το sk2 της Gemini και το Brain bell.Τσοκ διασποράς τι μάρκα?