Fabarm Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα πλάγιο διαφορετικό από την εικόνα που έχουμε για το κλασικό δίκανο. Ρυθμιζόμενο κοντάκι, έντονο πιστολέ και η μεγάλη διαφορά, η υπερυψωμένη σκοπευτική ρίγα. Για τα εσωτερικά τσοκακια δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει σε πλαγιοκανο. Η υπερυψωμένη ρίγα, ακυρώνει λίγο βέβαια την εικόνα που θα έχουμε όταν επωμιζουμε σε σχέση πάντα με τα κλασικά δίκανα και ειδικότερα αυτά που έχουν βυθισμένη ρίγα. Προσωπικά έχω άποψη από υπερυψωμένη ρίγα σε πλάγιο μιας και έχω κυνηγήσει μια σεζόν με ένα varini zananno 20αρι, του ξαδέρφου μου, το 2016, με τα ίδια χαρακτηριστικά, προφανώς ειδική παραγγελία.
View attachment 97004
View attachment 97005
Προσωπικά θα μου άρεσε ένα τέτοιο καρτεροντουφεκο αλλά σίγουρα η τιμή του θα είναι υψηλή.
το κόκκινο πιό φυσέκι είναι;;

Ένα πλάγιο διαφορετικό από την εικόνα που έχουμε για το κλασικό δίκανο. Ρυθμιζόμενο κοντάκι, έντονο πιστολέ και η μεγάλη διαφορά, η υπερυψωμένη σκοπευτική ρίγα. Για τα εσωτερικά τσοκακια δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει σε πλαγιοκανο. Η υπερυψωμένη ρίγα, ακυρώνει λίγο βέβαια την εικόνα που θα έχουμε όταν επωμιζουμε σε σχέση πάντα με τα κλασικά δίκανα και ειδικότερα αυτά που έχουν βυθισμένη ρίγα. Προσωπικά έχω άποψη από υπερυψωμένη ρίγα σε πλάγιο μιας και έχω κυνηγήσει μια σεζόν με ένα varini zananno 20αρι, του ξαδέρφου μου, το 2016, με τα ίδια χαρακτηριστικά, προφανώς ειδική παραγγελία.
View attachment 97004
View attachment 97005
Προσωπικά θα μου άρεσε ένα τέτοιο καρτεροντουφεκο αλλά σίγουρα η τιμή του θα είναι υψηλή.
Καλα η δεν εκανε και τιποτα πρωτότυπο η winchester εχει απο το mod21 που εφτιαχνε για το skeet -trap με λιγο υπερψομενες ριγες μετα με το mod23 xtr pigeon που ηταν συνχονευση με skb japan που εβγαζε το ιδιο mod 100 γενικα ακομα βγαζει η skb αμερικεκης ενα παρομοιο το 200hr
1745484248622.jpegΝομιζω οτι απευθυνεται καθαρα στην αμερικανικη αγορα η fabarm
Επισης δεν ειναι η μοναδικη ιταλικη εταιρια που βγαζει τετειο πλαγιο η R.F.M βγαζει ακρετα χρονια το B,R,T,A
1745484641792.jpeg
https://www.rfmarmi.it/en/product/b.r.t.a.-70

Άπο θεμα ομορφια το λες Αντρεα;
Η πασχουν καπου αλλου;
καθαρά θέμα ομορφιάς ..
στο πιάσημο μπορεί να βολεύει γιατί δε πιάνεις με τα χέρια σου καθόλου κάνες ..αλλά χοωτροκοπιά και για μένα χαλάει πολύ απο τη λεπτεπίλεπτη φηνέτσα του πλαγιόκανου

Ο
καθαρά θέμα ομορφιάς ..
στο πιάσημο μπορεί να βολεύει γιατί δε πιάνεις με τα χέρια σου καθόλου κάνες ..αλλά χοωτροκοπιά και για μένα χαλάει πολύ απο τη λεπτεπίλεπτη φηνέτσα του πλαγιόκανου
Δεκτο
Ειναι θεμα γουστου
Εγω λατρευω τις bevairtail παπιες

Η Φαμπαρμ τα ξυλα της καλα κανει να προσεξει
Εχουν βγει θεματα στα οπλα των τελευταιων 2 χρονων
Ραγιζουν παπιες και κοντακια στις πρωτες ντουφεκιες στα νερα των ξυλων κυριως στις εφαρμογες μεταλλων

Προφανως δεν αφηνουν να ωριμασουν σωστα τα ξυλα η δεν κανουν σωστη επιλογη

Στην Κυπρο τουλαχιστον
Δεν ξερω εαν παρουσιαστηκε στην Ελλαδα κατι τετοιο

Ποτε στο παρελθον δεν ειχαν τετοιο θεμα
Ελπιζω να το φροντιςουν

Οντας μυιμένος στο θέμα ομορφιά ή χρηστικότητα (με την χρηστικότητα να κερδίζει) θα έλεγα ότι το όπλο με εντυπωσίασε. Είναι χρηστικό και - με τα δικά μου "πρέπει"- όμορφο . Μάλλον θα το αγόραζα. Προβήματισμός για την μονή σκανδάλη σε πλαγιόκαννο και την υπερυψωμένη ρίγα ...

Προσφέερει μία άλλη οπτική στο θέμα "σύγχρονο λειόκαννο" και τέτοια οπτική είχαμε πάαααρα πολλά χρόνια να δούμε.

Ο

Δεκτο
Ειναι θεμα γουστου
Εγω λατρευω τις bevairtail παπιες

Η Φαμπαρμ τα ξυλα της καλα κανει να προσεξει
Εχουν βγει θεματα στα οπλα των τελευταιων 2 χρονων
Ραγιζουν παπιες και κοντακια στις πρωτες ντουφεκιες στα νερα των ξυλων κυριως στις εφαρμογες μεταλλων

Προφανως δεν αφηνουν να ωριμασουν σωστα τα ξυλα η δεν κανουν σωστη επιλογη

Στην Κυπρο τουλαχιστον
Δεν ξερω εαν παρουσιαστηκε στην Ελλαδα κατι τετοιο

Ποτε στο παρελθον δεν ειχαν τετοιο θεμα
Ελπιζω να το φροντιςουν
Ισως ειναι λογο οτι για να ελαφρυνει σε συμαντικο βαθμο το συνολο του οπλου εβαζε ξυλα με μικρη πυκνοτιτα σε βαρος
ειχα ακουσει οτι στην παλιοτερη σειρα elos b με αβαση ergal παπια εσαπαγε λογο του μηχανησμου κλειδωματος και στην καινουργια σειρα το αλλαξαν

Αν και δεν είναι κάτι νέο,μια τάση προς εμετό, μου τη φέρνει.
Φτιάξατε,καραμπινοειδές σούπερ ποζέ,playmobil σούπερ ποζέ.
Αφήστε το έρμο το πλαγιόκαννο,στην ησυχία του!
Εγω χαιρομαι που το εφτιαξαν
δεν μου αρεσει η υπερυψωμενη ριγα φυσικα αλλα ειμαι ανθρωπος περισσοτερο της χρηστικοτητας παρα της ομορφιας
Το ρυθμιζομενο κοντακι πρεπει να ειναι μαστ σε ολα τα οπλα πλεον
Και εαν θελουμε το πλαγιο να ξαναβγει απο το περιθωριο πρεπει να γινει ανταγωνιστικο ως προς τα σκοπευτικα αλληλεπιθετα

Δεν με ενδιαφερει που δεν θα το αγοραζα εγω
Αλλα θα χαρω να δω νεαροκοσμο να το αγοραζει και να κυνηγα με πλαγιο εστω και εαν ειναι συχρονο

Κατ εμενα παντα εχει πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα απο το αλληλεπιθετο κυνηγετικα και σκοπευτικα

Εγω χαιρομαι που το εφτιαξαν
δεν μου αρεσει η υπερυψωμενη ριγα φυσικα αλλα ειμαι ανθρωπος περισσοτερο της χρηστικοτητας παρα της ομορφιας
Το ρυθμιζομενο κοντακι πρεπει να ειναι μαστ σε ολα τα οπλα πλεον
Και εαν θελουμε το πλαγιο να ξαναβγει απο το περιθωριο πρεπει να γινει ανταγωνιστικο ως προς τα σκοπευτικα αλληλεπιθετα

Δεν με ενδιαφερει που δεν θα το αγοραζα εγω
Αλλα θα χαρω να δω νεαροκοσμο να το αγοραζει και να κυνηγα με πλαγιο εστω και εαν ειναι συχρονο

Κατ εμενα παντα εχει πολυ περισσοτερα πλεονεκτηματα απο το αλληλεπιθετο κυνηγετικα και σκοπευτικα
Χίλιες φορές,να μείνει στο περιθώριο,παρά αυτό το έκτρωμα.

εμένα πάντος το classis 20 που έχω δεν έχει κανένα θέμα ..
είναι βέβαια πάνω απο 10 χρόνια
Τα τελευταια δυο χρονια εχει εμφανιστει το προβλημα

ξερω προςωπικα για δυο οπλα
Ενα κλασις και ενα αλληλεπιθετο
Το πλαγιο στον ξυστο στην παπια στην τρυπα του κομβιου
Το αλληλεπιθετο στο κοντακι στο σημειο ατης ασφαλειας

Και εχω ακουσει και για αλλα αλλα δεν τα ξερω προσωπικα

Αν είναι να έχεις ένα πλαγιοκανο με αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί να μην έχεις ένα ορθοκανο?
Ο μονος λογος ειναι αυτος που ισχυει στην δικη μου περιπτωση

Λατρης της σκόπευτικης του εικονας και κρατηματος και ενα οπλο και μονο για χρηση σκοπευτηριου και κυνηγιου

Δεν βρισκω καθολου σωστο να πρόπονησε με αλληλεπιθετο και να κυνηγας με πλαγιο
Και προσωπικα ουτε να κυνηγας με πολλα διαφορερικα οπλα

Φυσικα στο σκοπευτηριο ολοι σαν εξωγινο θα σε βλεπουν παλι οπως με βλεπουν και μενα οταν τυχει να παω και θα βρεις και τους ξερολες που θα προσπαθησουν μαλιστα να σου κανουν μπουλιγκ

Φυσικα μετα με αναγκαζουν να τους συστηθω

Υποκλίνομαι!!!!
Τι να υποκλιθεις ρε συ Τάκη??
Το πλαγιοκανο έχει κάποια χαρακτηριστικα-ατου.
Συγκεκριμένη σκοπευτική εικόνα που "υπογραμμίζει"τον στόχο,χαμηλό γενικό προφίλ λόγω της επιφάνειας μιας κάνης,θεωρητικά και πρακτικά ευκολότερο swing...
Το ορθοκανο είναι κατεξοχήν σκοπευτικό όπλο λόγω μεγαλύτερης αντοχής στο ανοιξε-κλεισε και στις πλευρικές καταπονήσεις.
Το πλαγιοκανο είναι ο ορισμός του κυνηγετικού όπλου,έτσι όπως πρωτοφτιάχτηκε και το μάθαμε,με τα δικά του χαρακτηριστικά!
Τι υπερυψωμένες ρίγες και ρυθμιζόμενα χτένια???
Λίγο καλαισθησία ρε παιδιά!! 😢

Συγκεκριμένη σκοπευτική εικόνα που "υπογραμμίζει"τον στόχο,χαμηλό γενικό προφίλ λόγω της επιφάνειας μιας κάνης,θεωρητικά και πρακτικά ευκολότερο swing...
Το ορθοκανο είναι κατεξοχήν σκοπευτικό όπλο λόγω μεγαλύτερης αντοχής στο ανοιξε-κλεισε και στις πλευρικές καταπονήσεις.
Το πλαγιοκανο είναι ο ορισμός του κυνηγετικού όπλου,έτσι όπως πρωτοφτιάχτηκε και το μάθαμε,με τα δικά του χαρακτηριστικά!
Ανά για σου!!!!!

Με καλυψες φίλε!!!!

Status
Not open for further replies.
Back