Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το βραδυ εχει ταξιδι για κυνηγι λαμια η λαρισα η μοδι δωστε πληροφοριες στο λαο να τουφεκισει!!!!
Λιακο Κοιτα τον καιρό για αύριο Μοδι και Λαμία δείχνει βροχές
Αλλά τι να λέμε τώρα φοβάται η χελώνα το χαλάζι

Παρασκευή για εμένα το φινάλε
Θα ξεκινήσουμε για Μόδι και μετά βλέπουμε .... Ολοήμερο και ότι γίνει...

Να φύγει αυτή χρόνια και να Μν ξανά έρθει ... απολογισμός για μένα καλά μπασιματα, καλά περπάτητα έως ένα διάστημα.... Απογευματινα πολύ φτωχα
Εκτός από δυο τρεις κέντες που μου κατσαν τίποτα άλλο...
Ελπίζω η επόμενη σεζόν να έχει πιο ενδιαφέρον για όλους μας...
Σιγά σιγά να σκοπευτήριο να παίρναει η ώρα ευχαριστα.... Καλά να περάσετε τελευταία μέρα όσοι μπορέσετε και πατε

Καλησπέρα σε ολους, το ΠΣΚ που μας περασε βρεθηκαμε με την παρεα στην ευρυτερη περιοχη του Πτελεου και των περιχωρων..την Παρασκευη με συνεχη βροχη και κατα τοπους ασθενη χιονοπτωση ξεκινησαμε απο τις Νηες το πρωι και καταληξαμε μεχρι τους Μυλους στην αναζητηση τους με μηδαμινά αποτελεσματα, παραδοξως ενα καλο απογευματινο, με βαση την φετινη χρονια, εσωσε την κατάσταση.. το Σαββατο και την Κυριακη με το ανακατεμα του καιρου κατα τοπους εμφανιστηκαν καποια πουλακια, κυριως κοτσυφακια, που με υπομονη εκανες δουλιτσα.. Ετσι λοιπον φαινεται να κλεινει η φετινη χρονια, αν δεν αλλαξει κατι συνταρακτικα.

Πληροφορια ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ, οτι το ΣΚ ειχε πολλα πουλια μετα τους Γοννους, το πληροφορηθηκαμε αργα την Κυριακη οταν ειχαμε παρει ηδη τον δρομο της επιστροφης

Επισης, ενα μεγαλο ευχαριστω στον @ΓΙΑΝΝΗΣ. που με βοηθησε με τα μετρα του κοντακιου, και πλεον αισθανομαι το τουφεκι προεκταση των χεριων μου!!

Μάλλον έπεσες σε συγκεκριμένο μέρος που είχε μαζέψει πουλιά. Γιατί γενικά την προηγούμενη εβδομάδα στα Μεσόγεια χάθηκαν και τα ελάχιστα πουλιά που υπήρχαν.
Μιλάω για την περιοχή που κυνηγάω κάθε μέρα.δεν είχε καθόλου πουλιά ούτε περπατητο ουτε καρτέρι.εχει μια βδομάδα που είναι ικανοποιητικα.και μιλάω για τις τελευταίες 7-8 μερες

Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα θα περιοριστω σε ξηρά προπόνηση στο σπίτι παλιότερα πήγαινα που τα πράγματα ήταν πιο απλά είχα πάρει και ένα μετάλλιο σε αγώνες του κυνηγετικού συλλόγου μέχρι εκεί όμως

Επισης, ενα μεγαλο ευχαριστω στον @ΓΙΑΝΝΗΣ. που με βοηθησε με τα μετρα του κοντακιου, και πλεον αισθανομαι το τουφεκι προεκταση των χεριων μου!!.................καλός είναι αλλά πίνει πολύ βυσηναδα και τον χαλάε μερικές φορές😢

Like

Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα
Νομίζω ότι το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό, ότι δεν ισχύει για τον πήλινο στόχο. Πας κανονικά με ΑΚΚΟ, πρέπει μόνο να έχεις δελτίο σκοπευτή (σκοπευτική ταυτότητα), δηλαδή να γραφτείς σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.
Η δήλωση του όπλου ως σκοπευτικό είναι για την πρακτική σκοποβολή, για καραμπίνες με αποθήκη μεγάλης χωρητικότητας και χωρίς μειωτήρα.

Status
Not open for further replies.
Back