Λέγε τέτοια να μετανιώνω που δεν πήγα σήμερα!Αυτό το πράγμα που πέφτει τηλέφωνο για πολλά πουλιά ενώ το έχεις πάρει απόφαση και καθαρίσει όπλα σε βγάζει από τα ρούχα σου ρε!
Λέγε τέτοια να μετανιώνω που δεν πήγα σήμερα!Αυτό το πράγμα που πέφτει τηλέφωνο για πολλά πουλιά ενώ το έχεις πάρει απόφαση και καθαρίσει όπλα σε βγάζει από τα ρούχα σου ρε!
Λιακο Κοιτα τον καιρό για αύριο Μοδι και Λαμία δείχνει βροχέςΤο βραδυ εχει ταξιδι για κυνηγι λαμια η λαρισα η μοδι δωστε πληροφοριες στο λαο να τουφεκισει!!!!
Άλλαξε μαξιλάρι και κοιμήσου.....καλητερα θα είναιΤο βραδυ εχει ταξιδι για κυνηγι λαμια η λαρισα η μοδι δωστε πληροφοριες στο λαο να τουφεκισει!!!!
δωστου βιντεοκαμερα να το παιξει σκηνοθετηςΣήκω σύ λέω
Να παω στη θέση σου;Αυτό το πράγμα που πέφτει τηλέφωνο για πολλά πουλιά ενώ το έχεις πάρει απόφαση και καθαρίσει όπλα σε βγάζει από τα ρούχα σου ρε!
Μιλάω για την περιοχή που κυνηγάω κάθε μέρα.δεν είχε καθόλου πουλιά ούτε περπατητο ουτε καρτέρι.εχει μια βδομάδα που είναι ικανοποιητικα.και μιλάω για τις τελευταίες 7-8 μερεςΜάλλον έπεσες σε συγκεκριμένο μέρος που είχε μαζέψει πουλιά. Γιατί γενικά την προηγούμενη εβδομάδα στα Μεσόγεια χάθηκαν και τα ελάχιστα πουλιά που υπήρχαν.
Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλωνΕγώ δε πάω πουθενά καθαρίστηκαν δίκανα και Ρεμί πηγαινεται και βαρεστε όσες θέλετε
Χαλασμός!Ελπίζω η επόμενη σεζόν να έχει πιο ενδιαφέρον για όλους μας...
Φράγκα δεν παίζουν ..Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Αυτό ισχύει από πάντα φίλε μουΠάντως για άλλη μια φορά, ειδικά φέτος, έδειξε ότι μόνο το περπατητο θα σου δώσει τσίχλες... Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο καλύτερα!!!
Σκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα θα περιοριστω σε ξηρά προπόνηση στο σπίτι παλιότερα πήγαινα που τα πράγματα ήταν πιο απλά είχα πάρει και ένα μετάλλιο σε αγώνες του κυνηγετικού συλλόγου μέχρι εκεί όμωςΣκοπευτήριο δεν παίζει; Ρωτάω λόγω καθαρίσματος όπλων
Γιατι σε τι πραμα θα παιξεις τουφεκιες ?
Νομίζω ότι το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό, ότι δεν ισχύει για τον πήλινο στόχο. Πας κανονικά με ΑΚΚΟ, πρέπει μόνο να έχεις δελτίο σκοπευτή (σκοπευτική ταυτότητα), δηλαδή να γραφτείς σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο.Λεωνίδα μου θα μου άρεσε πολύ όμως η διαδικασία άδειας δήλωση σκοπευτικού όπλου με ξενερώνει απίστευτα