Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό το << κύριε Γιώργο >> με ανεβάζει πολύ.
Ξέρεις αυτή η ένδειξη σεβασμού είναι μεγάλο πράγμα και δυσεύρετο στις μέρες μας!Έχετε 15 χρόνια διαφορά ηλικίας και ο Τάσος το αναγνωρίζει...Πρόσφατα έζησα στο ΚΥ όπου δουλεύω περιστατικό που φοιτητές Ιατρικής ΑΠΘ ήρθαν(υποχρεωτικά) για επίσκεψη.Κάθισαν σε καρέκλες και σκαμπό και όταν μπήκαν εργαζόμενοι του ΚΥ 50-55 ετών τα κ@λόπαιδα ΔΕΝ σηκώθηκαν!! 😿 :mad: .hair.

όταν γνώρισα τη γυναίκα μου μου λεει είμαι μιση απο εδω (καταγωγή μπαμπα )και η υποληπη απο αργος ....η πεθερά..
οπότε βαζω Youtube κηνηγι μπεκάτσας αργος και τα μεροι που είδα απιστευτα .....
και λέω οπα γυναμαι.....
μετα καταλαβα οτι ηταν απο χαμηλα εκει με τα πορτοκάλια

όταν γνώρισα τη γυναίκα μου μου λεει είμαι μιση απο εδω (καταγωγή μπαμπα )και η υποληπη απο αργος ....η πεθερά..
οπότε βαζω Youtube κηνηγι μπεκάτσας αργος και τα μεροι που είδα απιστευτα .....
και λέω οπα γυναμαι.....
μετα καταλαβα οτι ηταν απο χαμηλα εκει με τα πορτοκάλια
Άργος στα πορτοκάλια...

Βόλτα 1μιση ώρα στην Αττική, νέκρα. 3 τσίχλες 2 άτομα. Παρά πολλά σαίνια. Πετάω μια πέτρα σ ένα ρέμα και βγαίνουν 3 τσίχλες, η μία που πέταξε προς τα πάνω, βούτηξε ένα σαίνι και την γράπωσε. Αύριο θα βρέχει στην Αργολίδα? Έλεγα να πάω προς τα εκεί για περπατητό.

Παρακολούθησα τις προάλλες και τους ειδήμονες της κυνηγετικής παπατζας που αναφέρθηκαν στους θηρευτές της τσίχλας αφήνοντας υπονοούμενα ότι πρέπει να ρυθμιστεί κάπως ο πληθυσμός τους χωρίς στοιχεία, χωρίς μελέτη απλά με παρατηρήσεις.Αλοιμονο μας αν σηκώσουμε όπλο σε αυτά τα είδη επειδή στοχοποιηθηκαν από το Μάπετ σόου της ΚΣΕ.Η σοβαρότητα όπως καταλάβατε δεν περισσεύει οπότε σκεφτείτε διπλά την όποια κίνηση σας.

απογευματινο καρτερακι ολο και ολο περασανε καμια 15αρια πουλια κρατησα 4 και αυτα στο σουρουποοοοο,,,αβυσος και η ψυχη της τσιχλαςςςςς :rolleyes: :rolleyes:
Αυτό με το σούρουπο τα αρκετά τελευταία χρόνια με χαλάει πάρα πολύ.
Πριν από καμιά 10αρια -15 χρόνια πριν, θυμάμαι ξεκάθαρα που πήγαινα κατά τις 3:30 και μετά από κανένα τέταρτο αρχίζανε τουφεκιές.
Έβλεπες να τα μαζέψεις και να ξαναγυρίσεις στο καρτέρι σου για τα επόμενα. Το πέρασμα διαρκούσε 1,5-2 ώρες.
Όπως πάει σε λίγο θα περνάνε τα μεσάνυχτα !

Status
Not open for further replies.
Back