Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθειςΣε λίγα χρόνια, έρχεται και η σειρά μας!

Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θάρθειςΣε λίγα χρόνια, έρχεται και η σειρά μας!
Εδώ είναι κυνηγετικο siteΔεν μπορώ να σου περιγράψω τι θα νοιώσεις
Ξέρεις αυτή η ένδειξη σεβασμού είναι μεγάλο πράγμα και δυσεύρετο στις μέρες μας!Έχετε 15 χρόνια διαφορά ηλικίας και ο Τάσος το αναγνωρίζει...Πρόσφατα έζησα στο ΚΥ όπου δουλεύω περιστατικό που φοιτητές Ιατρικής ΑΠΘ ήρθαν(υποχρεωτικά) για επίσκεψη.Κάθισαν σε καρέκλες και σκαμπό και όταν μπήκαν εργαζόμενοι του ΚΥ 50-55 ετών τα κ@λόπαιδα ΔΕΝ σηκώθηκαν!!Αυτό το << κύριε Γιώργο >> με ανεβάζει πολύ.
αρκαδία η ορεστικού;Άργος δυστυχώς έφυγαν ή μετακινηθηκαν τα πουλιά της προηγούμενης Κυριακής... Ειδικά χαμηλά στον κάμπο ήταν απόγοητευτικά!
Άργος στα πορτοκάλια...όταν γνώρισα τη γυναίκα μου μου λεει είμαι μιση απο εδω (καταγωγή μπαμπα )και η υποληπη απο αργος ....η πεθερά..
οπότε βαζω Youtube κηνηγι μπεκάτσας αργος και τα μεροι που είδα απιστευτα .....
και λέω οπα γυναμαι.....
μετα καταλαβα οτι ηταν απο χαμηλα εκει με τα πορτοκάλια
Μιά από τα ίδια κ. Γιάννη.Και στη σύνταξη είμαι αρκετά χρόνια και παππούς προ 6μήνου και το κυνήγι δεν το έκοψα.
Πουλιά δεν φέρνω....
Κάτι λάθος θα σου παν.. ψαξου.Μόδι κουλούρι,Αταλάντη κουλούρι,δεν ήμουν εγώ,μου είπανε έμπιστοι άνθρωποι, για Μωλο κάτι άκουσα αλλά περιμένω επιβεβαίωση.
Για πεςΚάτι
Κάτι λάθος θα σου παν.. ψαξου.
Αυτό με το σούρουπο τα αρκετά τελευταία χρόνια με χαλάει πάρα πολύ.απογευματινο καρτερακι ολο και ολο περασανε καμια 15αρια πουλια κρατησα 4 και αυτα στο σουρουποοοοο,,,αβυσος και η ψυχη της τσιχλαςςςςς![]()
![]()