Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι όπως η γνωστή συνταγή που βάζεις ένα αναμμένο κάρβουνο στην κοιλιά του κουταλά και ύστερα από μισή ώρα πετάς τον κουταλά και τρως το κάρβουνο.
Όταν βγάζεις τη κάλτσα σου που σκοτώνει δεινόσαυρο σε 5" κόβεις το πόδι και τη φοράς για γάντι?
 
Άποψη μου, θήραμα που καρπωνόμαστε πρέπει να το βάζουμε στο τραπέζι μας!
Υπάρχουν τρόποι να φύγουν και οι μυρωδιές και να γίνει νόστιμο το κρέας!
Ένα βράδι στο ξύδι και φεύγουν τα πάντα έχω φάει ένα τρακτέρ λουφές έτσι....αν ξέρει ο μάγειρας ολλα τρώγονται
 
Αν πρίν τα μαγειρέψεις, τα βράσεις μισή ώρα σε νερό με λίγο ξύδι, χάνουν κάθε ενοχλητική μυρωδιά.
Θα το δοκιμάσω, ούτε κοτόπουλο μπορώ να φάω άνετα. Αυτή η γεύση του πουλερικου μπαααααααα🤮🤮
 
Και 'γω το ιδιο....
Ναι ρε φίλε, φέτος έφαγα 1 φασα με σάλτσα με το ζόρι και 3 τσίχλες ψητές στα κάρβουνα που δεν έχουν τόσο έντονη γευση, α και μισό παπί. Για το καλό. No more. Παλιά θυμάμαι τα ξεσκίζα από τότε που μου χαν φτιάξει φασσες σούπα τέλος 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
 
Ναι ρε φίλε, φέτος έφαγα 1 φασα με σάλτσα με το ζόρι και 3 τσίχλες ψητές στα κάρβουνα που δεν έχουν τόσο έντονη γευση, α και μισό παπί. Για το καλό. No more. Παλιά θυμάμαι τα ξεσκίζα από τότε που μου χαν φτιάξει φασσες σούπα τέλος 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Τσιχλες και διαφορα αλλα πτηνα(εκτος παπια που δεν με τιποτα), ή στο τηγανι ή σχαρα. Κοτοπουλο απο σουπερ μαρκετ που δεν εχει εντονη μυρωδια, βρασμενο σε σουπα π.χ. παλι δεν, μονο αφου ειναι ηδη βρασμενο περασμα στο τηγανι και παλι βαζω μαγιονεζα για να μη μου μυριζει.
παιδες ουδεις ασφαλτος.....
 
Τσιχλες και διαφορα αλλα πτηνα(εκτος παπια που δεν με τιποτα), ή στο τηγανι ή σχαρα. Κοτοπουλο απο σουπερ μαρκετ που δεν εχει εντονη μυρωδια, βρασμενο σε σουπα π.χ. παλι δεν, μονο αφου ειναι ηδη βρασμενο περασμα στο τηγανι και παλι βαζω μαγιονεζα για να μη μου μυριζει.
παιδες ουδεις ασφαλτος.....
Ορτυκια - σαπουνια στην σχαρα ?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top