Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 95581
Εγώ για κοτσύφια έκατσα, αλλά από το πουθενά έρχονταν σταθερα σε ζευγάρια και τριαδες έως αργά αυτές... Δεν είπα όχι... Κοτσύφια/τσίχλες ούτε για άκουσμα δεν είχε.... Αρκαδία
Πωωωω σε χάλασε πολύ πιστεύω 😁

Γατακια ειμαστε ολοι , μονο ο γνωστος κυρ Θοδωρας της αγιας τσιχλας στο fb εκανε μια φασα σημερα και ακουσε και 2 τσιχλες και εβγαλε και φωτο κρατοντας την φασα και με λιακαδα και πουλοβερακι και οταν του εγραψα που την βρηκε την λιακαδα ειδικα σημερα με διεγραψε και με μπλοκαρε !!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ

Περπατήτο σήμερα το πρόγραμμα είχε.
Μαύρες πρωί τίποτα.
Περπάτητο λίγα και αυτά Όλα μπροστά
Με το στανιό δύο άτομα να βαρεσαμε 20 Πουλια σύνολο ...
Και παρακάλω σε τρεις διαφορετικές περιοχές....τα πουλιά άφαντα.
Κατάντησαμε ούτε το περπατήτο να μην δίνει
Νομός ενδεικτικά Βοιωτία και Εύβοιας

Τσιχλοκαρτερο απογευματινο χθες, εις γνώσιν, οτι δεν δουλευουν τα καρτερια εδω γυρω στα τοπικα....περασαν 3 πουλια, εντος βελινεκους δικού μου......η 1η κλαμπανι στα 30m η 2η συννεφακι (ξερή) στα 30++ και ενας κοτσυφας που μου ηρθε πλάτη κ του την άναψα αλλα Digweed, με την 3* ψιλομένα κ πισωκολλα ανω των 40m+ κ επεσε σκουφί........αυτά...απο Δευτερα ειμαι σε αδεια κ ισως εκτος απροόπτου, να εχω χρονο για καλυτερα καρτερια ποιο ψηλωτερα.....τα ορτύκια ξεκίνησαν τις συναυλίες κ σημαναν την ερχόμενη άνοιξη δειλά-δειλά...

Εδώ μας παίρνει ήδη...οπως έγραψε και ο @Panos krokidas πενιχρό αποτέλεσμα 2 ώρες περπάτημα και απογευματινό στο τέλος! Πολύ κρύο αλλά ελάχιστα πουλια
Αλλο ενα καρτερι με πατερα τζιφος.Μας εκανε το ξεροβορι παγακια με αποτελεσμα να δουμε 5 πουλια 6 και...

Αλλο ενα καρτερι με πατερα τζιφος.Μας εκανε το ξεροβορι παγακια με αποτελεσμα να δουμε 5 πουλια 6 και...
Ο κοντινός σταθμος έγραφε στις 17:15 3 βαθμούς με αίσθηση ψύχος-0,9... Η μύτη του ξάδερφου έγινε σαν μελιτζάνα...

Έπιασα το ρεβελί(πόστο) μου κ σήμερα...
Το πρωτο θήραμα που διάβηκε ήταν ένας κότσυφας στις 05:00 ακριβώς αλλά με έπιασε στον..υπνο κ τον είδα τελευταία στιγμή....
Στην πορεία κάτι φάνηκε κ κάτι γίνηκε....
Είχα κ δυό χαμένα που δεν κατάφερα να τα βρω...
Τρία έπεσαν με lambro series 2 skeet, και τα άλλα με tordo 30 ν9 έτσι για την ιστορία...

Status
Not open for further replies.
Back