Φάσσα

Είπα να μην πάω πουθενά σήμερα αφού δεν υπήρχε ενδιαφέρον και πιάστηκα με δουλειές Παρόλα αυτά γύρω στις 2 πήρα το σκύλο και πήγαμε, μπας και δούμε τίποτα Το μόνο που καταφέραμε ήταν την ώρα που πηγαίναμε σε ένα ξεκλάρωμα τριών πουλιών .
Τα δύο βουτηξαν κάθετα στην πλαγιά και το τρίτο που βούτηξε με μία μικρή καθυστέρηση, έδωσε χέρι και έφαγε και την τουφεκιά .
Για άλλη μία φορά ευτυχώς που είχα το σκύλο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τη βρω.
Μέχρι τις 5:30 δεν πέταξε απολύτως τίποτα.

Είπα να μην πάω πουθενά σήμερα αφού δεν υπήρχε ενδιαφέρον και πιάστηκα με δουλειές Παρόλα αυτά γύρω στις 2 πήρα το σκύλο και πήγαμε, μπας και δούμε τίποτα Το μόνο που καταφέραμε ήταν την ώρα που πηγαίναμε σε ένα ξεκλάρωμα τριών πουλιών .
Τα δύο βουτηξαν κάθετα στην πλαγιά και το τρίτο που βούτηξε με μία μικρή καθυστέρηση, έδωσε χέρι και έφαγε και την τουφεκιά .
Για άλλη μία φορά ευτυχώς που είχα το σκύλο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τη βρω.
Μέχρι τις 5:30 δεν πέταξε απολύτως τίποτα.

Μα και εσύ να μη συγχωρήσεις μία μικρή καθυστέρηση! α πα πα πα, πολύ αυστηρός είσαι!!

Μα και εσύ να μη συγχωρήσεις μία μικρή καθυστέρηση! α πα πα πα, πολύ αυστηρός είσαι!!
Τώρα φεύγω να κάνω μία βόλτα με το σκύλο καμιά ώρα και μετά θα πάω να κάνω ξανά έλεγχο . Όποια είναι καθυστερημένη την έβαψε!

Σήμερα αφιερώσαμε 3,5 ώρες,απο 2 μέχρι 5,30 σε μπανιστήρι . Μου βγήκαν τα μάτια να κοιτάζω με τα κυάλια αλλά μάταια.
Γύρω στις 4:00 είδα μόνο μία που έκανε κύκλους πάρα πολύ ψηλά . Την χαιρέτησα, της εψαλα μερικούς ύμνους και άντε γεια.

Last edited:
Σήμερα αφιερώσαμε 3,5 ώρες,απο 2 μ3χρι 5,30 σε μπανιστήρι . Μου βγήκαν τα μάτια να κοιτάζω με τα κυάλια αλλά μάταια.
Γύρω στις 4:00 είδα μόνο μία που έκανε κύκλους πάρα πολύ ψηλά . Την χαιρέτησα, τις εψαλα μερικούς ύμνους και άντε γεια.

οτοστοπ της εκανες;;;; .sarcastic.

Σήμερα αφιερώσαμε 3,5 ώρες,απο 2 μέχρι 5,30 σε μπανιστήρι . Μου βγήκαν τα μάτια να κοιτάζω με τα κυάλια αλλά μάταια.
Γύρω στις 4:00 είδα μόνο μία που έκανε κύκλους πάρα πολύ ψηλά . Την χαιρέτησα, της εψαλα μερικούς ύμνους και άντε γεια.

Καλα ξηγήθηκες!

Αυτή η φωτό είναι για τον διαγωνισμό?
Εγώ αν ήμουν κριτική επιτροπή θα σου έριχνα κόκκινη και 6 αγωνιστικές!! 🧐
Ακούς καλαματιανε?

Ωραίο γάντι

Ωραίο γάντι
Το γάντι είναι πραγματικά ωραίο και είναι από το δέκαθλο αλλά αναγκάζομαι και τα κόβω γιατί μου μαγκώνουν
στο γέμισμα και περισσότερο στο αδειασμα

Last edited:
Χαράματα στο καρτέρι σήμερα και μετά από κάνα 3ωρο ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ. ούτε μια φασα να πεταει . Τα μαζευω και πάω σε κάτι κατσαβραχα που ξέρω ότι κραταει άγρια. Για κάνα 2 ωρο έκαναν σαν αφηνιασμενα με τον αέρα. Αν και μαμηθηκα απ το απορτ, το ευχαριστηθηκα. Δύσκολα χωρίς σκύλο πια. Θα δούμε τι θα γινει...... Σήμερα είχα κάτι 7αρια 32 που μου χαν μεινει, κάναν δουλειά μεν αλλά επειδή οι ντουφέκιες οριακές είχα 3 τραυματισμενα που μου πλαναρισαν καμία 500 μετρα κάτω. Αντε βρεστα και μετά ξανανέβα. Αλλά 2 εκει που πέσαν δεν υπηρχε περίπτωση......
Καλό βράδυ

Attachments

• 20250207_141956.jpg
    20250207_141956.jpg
    562,6 KB · Προβολές: 128
Back