Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην το λες με σιγουριά, γιατί (καρατσεκαρισμένο 100%) κάποιοι φέρνουν πολλές δεκάδες άδειους κάλυκες και τους σκορπίζουν σε πιθανά στέκια για αποπροσανατολισμό και ξεκάρφωμα.
Το έχω δει με τα μάτια μου τους 2-3 τελευταίους μήνες τουλάχιστον 4 φορές.
Την περιοχή μου τη ξέρω καλύτερα απ΄τη τσέπη μου.
σ.σ. έχουν και κάτι κοινό. Είναι μονίμως άδειες.... 🤣
Έχει και τέτοιους μαλάκες? Αυτού του είδους δεν τους ήξερα ήξερα κάτι μαγαζάτορες ένας ειδικά γνωστότατος που τον ήξερα πριν γίνει μαγαζάτορας ,τον συναντώ ένα σεμπτεβρη πέριξ Αττικής και έκανε γύρω γύρω ένα λόφο που είχε πιασμένη μια τρυγόνα αφού ήρθε μετέπειτα από εμένα της ρίχνει δύο τουφεκιές έφυγε μου του λέω δεν έχει κάτι το λες μου λέει εδώ γίνετε της πουτανας έχω δει ένα σωρό πουλιά δεν άκουσες που έριξα είχε και το στυλ αλαφιασμενος πανικόβλητος σαν τρελός γύρω ξανά γύρω το λόφο έχει πουλιά την άλλη μέρα τρέχανε όλοι να μη πω που, για να βρουν το αρχίδι που αφήσαμε εμείς (3 ήμασταν)καθώς κατουρούσαμε γιατί πουλί δεν υπήρχε,με φυσίγγια δικά του βέβαια .Έχει πολλά θέατρα η χώρα και κυριολεκτικά και μεταφορικά δε θα είχες θεατρίνους του πούστη.Μετα κατάλαβα την αγωνία ήθελε έστω να πάρει κάποιο πουλί για να έχει πιεστήριο αν του έλεγαν ότι λέει μαλακίες.

Τι έγινε ρε παιδιά, δεν ανακατεύτηκε η τράπουλα τελικά? Η κακοκαιρία δεν μετακίνησε ούτε πουλιά από τις βορειότερες χώρες στην Ελλάδα, ούτε απ' την βόρεια Ελλάδα στη νότια, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη? Ή αδειάζετε τις στοκ από φυσίγγια στον κυνηγότοπο και δεν προλαβαίνετε? 🤣
Κυριακη
5 οπλα
Μια τσιχλα
3 να περασαν σε
Ολη την περιοχη

Ειπα στον φιλο να μην την φαει
Να την βαλσαμωσει να θυμομαστε πως ειναι 😭

Κυριακη
5 οπλα
Μια τσιχλα
3 να περασαν σε
Ολη την περιοχη

Ειπα στον φιλο να μην την φαει
Να την βαλσαμωσει να θυμομαστε πως ειναι 😭
Γιουβέτσι να την κάνετε. Με 2 κιλά κριθαράκι, μπόλικη ντομάτα και φέτα θα χορτασετε όλοι. Ο τυχερός μπορεί να βρεί και τσίχλα μέσα...

Έχει και τέτοιους μαλάκες? Αυτού του είδους δεν τους ήξερα ήξερα κάτι μαγαζάτορες ένας ειδικά γνωστότατος που τον ήξερα πριν γίνει μαγαζάτορας ,τον συναντώ ένα σεμπτεβρη πέριξ Αττικής και έκανε γύρω γύρω ένα λόφο που είχε πιασμένη μια τρυγόνα αφού ήρθε μετέπειτα από εμένα της ρίχνει δύο τουφεκιές έφυγε μου του λέω δεν έχει κάτι το λες μου λέει εδώ γίνετε της πουτανας έχω δει ένα σωρό πουλιά δεν άκουσες που έριξα είχε και το στυλ αλαφιασμενος πανικόβλητος σαν τρελός γύρω ξανά γύρω το λόφο έχει πουλιά την άλλη μέρα τρέχανε όλοι να μη πω που, για να βρουν το αρχίδι που αφήσαμε εμείς (3 ήμασταν)καθώς κατουρούσαμε γιατί πουλί δεν υπήρχε,με φυσίγγια δικά του βέβαια .Έχει πολλά θέατρα η χώρα και κυριολεκτικά και μεταφορικά δε θα είχες θεατρίνους του πούστη.Μετα κατάλαβα την αγωνία ήθελε έστω να πάρει κάποιο πουλί για να έχει πιεστήριο αν του έλεγαν ότι λέει μαλακίες.
Ένα παράδειγμα για να το διευκρινίσω περισσότερο:
Στην περιοχή μου, μετά από άπειρο ψάξιμο, έχω κατασταλάξει σε 5-6 καλά σημεία. Σε κάποιο από αυτά την μεθεπόμενη μέρα από αυτήν που πήγα και την άφησα σκουπισμένη , βρήκα πάνω από 100 σκόρπιους κάλυκες, εκ των οποίων αρκετοί ψιλοσκουριασμένοι (δηλ ριγμένοι από μήνα και πάνω). Εκεί στην καλύτερη περίπτωση θα ρίξεις 12-15 τουφεκιές.
Ακριβώς σαν κι αυτό άλλα 3-4 σημεία σε αποστάσεις 100- 200 μέτρα.

Ένας φίλος μου πάντως καθάριζε τα καλαμάρια του σε άλλο σημείο από εκεί που τα έπιανε για να μην αφήσει μελάνια και προδώσει το μέρος 😂 κάτι τέτοιο μου θυμίζουν και οι ριγμένοι κάλυκες σε άλλα καρτερια που όντως μερικοί το κάνουν και αυτό

Μην το λες με σιγουριά, γιατί (καρατσεκαρισμένο 100%) κάποιοι φέρνουν πολλές δεκάδες άδειους κάλυκες και τους σκορπίζουν σε πιθανά στέκια για αποπροσανατολισμό και ξεκάρφωμα.
Το έχω δει με τα μάτια μου τους 2-3 τελευταίους μήνες τουλάχιστον 4 φορές.
Την περιοχή μου τη ξέρω καλύτερα απ΄τη τσέπη μου.
σ.σ. έχουν και κάτι κοινό. Είναι μονίμως άδειες.... 🤣
Κάτι τετοιοι θέλουν ξύλο πολύ ξύλο

Τελικά ήρθε και η πολυπόθητη αλλαγή του καιρού με κρύο στον κάμπο και με χιονόστρωση σε χαμηλά υψόμετρα αλλά τα πουλιά και πάλι δεν εμφανίστηκαν.Θα μπορούσα να τουφεκιίσω τρία τέσσερα πουλιά ακόμη αλλά έχασα χρόνο για μια τσίχλα που έπεσε μακριά και τελικά δεν την βρήκα.

Τελικά ήρθε και η πολυπόθητη αλλαγή του καιρού με κρύο στον κάμπο και με χιονόστρωση σε χαμηλά υψόμετρα αλλά τα πουλιά και πάλι δεν εμφανίστηκαν.Θα μπορούσα να τουφεκιίσω τρία τέσσερα πουλιά ακόμη αλλά έχασα χρόνο για μια τσίχλα που έπεσε μακριά και τελικά δεν την βρήκα.
Από που να έρθουν φίλε μου? Αφού δεν υπάρχουν πουθενά....

Status
Not open for further replies.
Back