θα κρατηθει το κρυο?η θα σπασει γρηγορα?Η θεση που πηρε τελικα σημερα το κανει την πιο χειμερινή κακοκαιρια για φετος
Τα κεντρικά ηπειρωτικά τελικα θα δουν το περισσότερο χιονι μαζι με την βόρεια Ελλάδα ..Η σύγκλιση ειναι εκει ..
Δεν χιονιζει +Εύβοια?γτ απέναντι Ερυθρές ρίχνειΝερό με τον κουβά εδώ. Ασταμάτητα
Δίκιο έχεις:ανάμεσα από τις νιφάδες νομίζω ότι όντως διέκρινα ένα φωτεινό ιπτάμενο δίσκο!Έτσι έχουμε καταντήσει πλέον. Βλέπουμε νιφάδες και νομίζουμε ότι είδαμε UFO...
Θα μείνει μεχρι τέλος της εβδομάδαςθα κρατηθει το κρυο?η θα σπασει γρηγορα?
Άνοιξε λίγο το βουνό. Έχει στις ΒΔ πλαγιές λίγο φρέσκο.Στις ΝΑ το παλιό. Ούτε Σεττα δεν εκανε. Δεν είναι δικός μας καιρός αυτός. Δεν έχει θερμοκρασίες. Από τα 1000-1100 πέφτει χιόνι.Δεν χιονιζει +Εύβοια?γτ απέναντι Ερυθρές ρίχνει
Εμ γιατρέ μου πλέον ο περισσότερος κόσμος μια τυπική χειμερινή κακοκαιρια την θεωρεί ως κάτι το εξωπραγματικο.Δίκιο έχεις:ανάμεσα από τις νιφάδες νομίζω ότι όντως διέκρινα ένα φωτεινό ιπτάμενο δίσκο!![]()
![]()
Πετσουλα...Καλό είναι και αυτό.
τωρα το εχη στρωσηηηη για τα καλαααα,βλεπω να κρεμαμε το οπλο αυτες της μερεςςςςΠετσουλα...Καλό είναι και αυτό.
Σάκη σας ειχε ξεχάσει ο χιονιάς πόσα 4-5 χρόνια? Άστο να ριξει φίλε. Μόνο καλό κάνει. Και να χάσεις 3-4 μέρες δεν πειράζει. Εμείς εδώ κάτω χάναμε τα προηγούμενα χρόνια 10 μέρες και παραπάνω.τωρα το εχη στρωσηηηη για τα καλαααα,βλεπω να κρεμαμε το οπλο αυτες της μερεςςςς![]()
![]()
Τί στεναχωριέσαι! Θα πάς για λουκάνικα!τωρα το εχη στρωσηηηη για τα καλαααα,βλεπω να κρεμαμε το οπλο αυτες της μερεςςςς![]()
![]()
κατι εχω στο μυαλομουυυυΤί στεναχωριέσαι! Θα πάς για λουκάνικα!
Ελα ντε, ετσι κι αλλιως και που πας δεν εχει τιποτα...Τί στεναχωριέσαι! Θα πάς για λουκάνικα!
Ψησου γιδα ψησου και ροδοκοκκινησου.Ωσπου να ερθει ο κρασος να σε ξεκοκαλισω.κατι εχω στο μυαλομουυυυ![]()
τετειες μερες δεν της αφυνης να πανε χαμενεςςς
Και τσιπουρα κάργα....Τί στεναχωριέσαι! Θα πάς για λουκάνικα!
Το μονο που με στεναχωρει που χιονιζει απο Λαμια και πανω ειναι οτι θα ¨πνιγουμε¨στην τσιχλα εδω και δεν αδειαζω τωρα...Σάκη σας ειχε ξεχάσει ο χιονιάς πόσα 4-5 χρόνια? Άστο να ριξει φίλε. Μόνο καλό κάνει. Και να χάσεις 3-4 μέρες δεν πειράζει. Εμείς εδώ κάτω χάναμε τα προηγούμενα χρόνια 10 μέρες και παραπάνω.