Άμα κόψει θα δεις τα λοκια μου να πετάνε!Μολις κοψει η βροχή.....![]()
Άμα κόψει θα δεις τα λοκια μου να πετάνε!Μολις κοψει η βροχή.....![]()
Οσες φορες καθομουν με βροχη, ειχα δει τα παπαρια μου.....οσες φορες πηγα μετα τη βροχη ή απσλο ψιλοβροχο, επαιξαν κατι κομματια....Άμα κόψει θα δεις τα λοκια μου να πετάνε!
Το ίδιο και εδώ μιτσο πολύ βροχή όχι κάτι ακραίο όμωςΜα δεν ειναι μόνο το χαζοκούτι. Σε ολο το διαδικτυο η τρομολαγνεία και η παραπληροφορηση οργιαζουν.
Εν πάσει περιπτώσει εδώ μας έχει σαπίσει στη βροχή από χθες το απόγευμα Μιλάμε για πολύ νερό και το περισσότερο είναι μπροστά μας αφού μέχρι και τρίτη ο καιρός θα πάει έτσι με ένταση.
Φέτος πάει από Φέρμα σε Φέρμα δεν προλαβαίνει... Δείτε meteo.grΠού πήγε ο περί? Για μπεκάτσες? Περί μέχρι πότε βλέπεις βροχές?
Του έχω στείλει κάτι ροσιδουλια και παγιδεύεται μήπως και κανη τίποταΠού πήγε ο περί? Για μπεκάτσες? Περί μέχρι πότε βλέπεις βροχές?
σταματα εσυ!μας εφαγες με την βροχη!παρε τωρα!!!Καιρός παπάρια !
Ναχαμε να λέγαμε
Ποιός χειμώνας ;;;
Εγω θέλω χειμώνα πραγματικό οχι πουστοχειμώνα.σταματα εσυ!μας εφαγες με την βροχη!παρε τωρα!!!
Αυτός είναι καιρός Νοεμβρίου.....μας έλιωσε στην βροχή περνάνε κατά διαστήματα πολύ δυνατές μπόρες πλημμυρίσαν τα πάνταΚαιρός παπάρια !
Ναχαμε να λέγαμε
Ποιός χειμώνας ;;;
και εγω θελω μια διμετρη ξανθια!Εγω θέλω χειμώνα πραγματικό οχι πουστοχειμώνα.
Γελάω που βλέπω τώρα στην ερτ1 και λέει , χειμωνιάτικο το σκηνικό και σήμερα με βροχές και καταιγίδες
Έτσι και εγώ ....καιρός για αδερφές????Εγω θέλω χειμώνα πραγματικό οχι πουστοχειμώνα.
Γελάω που βλέπω τώρα στην ερτ1 και λέει , χειμωνιάτικο το σκηνικό και σήμερα με βροχές και καταιγίδες
ειναι??????Έτσι και εγώ ....καιρός για αδερφές????
Αυτο λεω κι εγω. Αυτα τα εκανε τον Νοεμβρη. Θα φτασουν τα Χριστούγεννα με νοτιάδες και θερμοκρασίες πάνω απ τα φυσιολογικάΑυτός είναι καιρός Νοεμβρίου.....μας έλιωσε στην βροχή περνάνε κατά διαστήματα πολύ δυνατές μπόρες πλημμυρίσαν τα πάντα
Ε ναι . Κρυώνουν τα κωλαρακια τους .ειναι??????