Black Friday 2024

ποιο μεγεθος πηρες?
Τα συγκεκριμένα είναι όμορφα και σε καλή τιμή με την προσφορά.
Δεν έχουν όμως καλή διαπνοή με αποτέλεσμα να μην κάνουν καθόλου για θερμοκρασία από 15 και πάνω.

Τα έχω και η μόνη φορά που ευχαριστήθηκα το παντελόνι ήταν σε κυνήγι με 0 βαθμούς.

Αυτά τα ρούχα προκαλούν υπερβολική εφίδρωση.

Τον έχουμε κάνει πλούσιο έτσι; 😆👅
Ξεκάθαρα 🤣..... πάντως είναι σχεδόν ο μόνος που κάνει προσφορές blackfriday χωρίς να έχει ανεβάσει τιμές μια βδομάδα πριν 🤣

Τα συγκεκριμένα είναι όμορφα και σε καλή τιμή με την προσφορά.
Δεν έχουν όμως καλή διαπνοή με αποτέλεσμα να μην κάνουν καθόλου για θερμοκρασία από 15 και πάνω.

Τα έχω και η μόνη φορά που ευχαριστήθηκα το παντελόνι ήταν σε κυνήγι με 0 βαθμούς.

Αυτά τα ρούχα προκαλούν υπερβολική εφίδρωση.

Εγώ πήρα το light weight Στέλιο. Όχι το χειμερινό. Αυτο με το πολυ λεπτο ύφασμα. Για χειμερινό έχω άλλο ;)

Ξεκάθαρα 🤣..... πάντως είναι σχεδόν ο μόνος που κάνει προσφορές blackfriday χωρίς να έχει ανεβάσει τιμές μια βδομάδα πριν 🤣

Εγώ πήρα το light weight Στέλιο. Όχι το χειμερινό. Αυτο με το πολυ λεπτο ύφασμα. Για χειμερινό έχω άλλο ;)
Έχω παρόμοια κομμάτια και ξέρω...😊1000007186.jpg

Κάποιος διανοούμενος υποστήριξε επιτυχώς ότι ζούμε την εποχή της ηλιθιότητας .
Εγώ το υιοθετώ λέγοντας λαικά ότι ζούμε την εποχή που τα σπουργίτια μπογιατισμένα κίτρινα
πωλούνται για καναρίνια με πολύ μεγάλη ευκολία .
Η έλλειψη πραγματογνωμοσύνης καί γνώσης του αντικειμένου οδηγούν αφελείς -ματαιόδοξους
να έχουν σαν μοναδικό κριτήριο ''αξίας'' την τιμή πώλησης !
Ε λοιπόν αυτό εκμεταλλεύονται οι αετονύχηδες φουσκώνοντας τιμές σε πραγματικά σκουπίδια !
Αυτά απο ένα που πέρασε μια ζωή μές το παζάρι !!

Back