Μήπως είναι καλύτερα να πας το όπλο σου σε έναν κοντακά,αν καταφέρεις και φτιάξεις τις ψαθες μετά τι θα τα κανεις τα εργαλεία;ιδανικα 90 και 60 μοίρες περιοχη αθηνα μονής κοπης
Προτιμώ να κάνω τα πάντα μόνος , φτιάχνω μαχαίρια στο cnc το τελευταίο καιρό ,οπότε θα ήταν ωραία πινελιά μια ψάθα πάνω τουςΜήπως είναι καλύτερα να πας το όπλο σου σε έναν κοντακά,αν καταφέρεις και φτιάξεις τις ψαθες μετά τι θα τα κανεις τα εργαλεία;
Ανέβασε καμιά φωτογραφία στο φόρουμ θα είναι πολύ ενδιαφέρον.Προτιμώ να κάνω τα πάντα μόνος , φτιάχνω μαχαίρια στο cnc το τελευταίο καιρό ,οπότε θα ήταν ωραία πινελιά μια ψάθα πάνω τους![]()
Προτιμώ να κάνω τα πάντα μόνος , φτιάχνω μαχαίρια στο cnc το τελευταίο καιρό ,οπότε θα ήταν ωραία πινελιά μια ψάθα πάνω τους![]()
Ανέβασε καμιά φωτογραφία στο φόρουμ θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
Ναι το γνωρίζω ! συνηθως γυρω στο 1.3-1.5 mm ειναι . Θα πάρω κανα laser cut να βγαζω ψάθες σε χρόνο dt μου φαινεται .Αν θέλεις να δημιουργήσεις ψαθα απ' την αρχή δεν σου αρκούν μονοί κόφτες.
Χρειάζεσαι διπλούς η τριπλούς που να κόβουν στην επιθυμητη απόσταση από γραμμή σε γραμμή.
Πολύ ωραία, το σχέδιο της λαμας είναι μαχαιριου υποβρυχιας αλιειας, θυμίζει έντονα το laser της Omer το οποίο πολλές εταιρείες αντέγραψαν μετέπειτα. Αν το φτιάξεις με πλαστική λαβή είναι ιδανικό για ψαροντουφεκο, το ξέρω εκ πείρας, 2 έχω χάσει στην θάλασσα λόγω του κακού σχεδιασμού της ασφάλειας που κουμπώνει το μαχαίρι στη θήκη από την omer.Ναι το γνωρίζω ! συνηθως γυρω στο 1.3-1.5 mm ειναι . Θα πάρω κανα laser cut να βγαζω ψάθες σε χρόνο dt μου φαινεται .