Πολλά χρόνια τώρα μαλλονΑτουφεκιστη ;;
Πολλά χρόνια τώρα μαλλονΑτουφεκιστη ;;
Παρε την παλια στα 1100 και αστην αυτη...αν αντεχει ο ωμος σου ειναι σουπερ....και αν εχει δυσπεψια υπαρχει φαρμακο...
ίδιο σχέδιο πάπιας με την συνθετική Μ2 του φίλου monoplastika
Υπομονή λίγο.Λοιπόν το έχετε πάρει το mono παραμαζωμα.παραιτουμαι ρε κλεφτες
Κανά 10ρια ακόμα και τελείωσαμε, μετά θα βρούμε άλλο.Λοιπόν το έχετε πάρει το mono παραμαζωμα.παραιτουμαι ρε κλεφτες
Ρε Ευρι, .....δεν κρατιεμαι λεβεντη μου, θα το πω, κι ας μας διαβαζουν πολλοι, δεν αντεχω αλλο....Υπομονή κάνω με τους εδώ συναδέλφους σου που μου είπανε 15 μέρες για την άδεια αγοράς κι έχω τη Φεράρι παρκαρισμένη στο μαγαζί μαμω τη τύχη μου.εχε χάρη που ήταν μέσα ένα κοριτσάκι λουκούμι κι έκανα κοκοκο.αχνα δεν έβγαλα ωιμε
Ντιζάιν στα ξύλα, θύρα γεμίσματος απόθήκης, κλείστρο από τις raffaello . Αυτά είδα να έχουν αλλάξει.
MonoυπομονηΥπομονή λίγο.
Μόνο εγώ εκ πρώτης το διάβασα αλλιώς ?Monoυπομονη![]()
Οχι ρε φιλαρακι δεν ειδες καλαΜόνο εγώ εκ πρώτης το διάβασα αλλιώς ?![]()
Τι διαφορα εχει το κλειστρο?Αναφερεις "κλειστρο απο raffaello" γιατι η προηγουμενη τι κλειστρο εχει?Ντιζάιν στα ξύλα, θύρα γεμίσματος απόθήκης, κλείστρο από τις raffaello . Αυτά είδα να έχουν αλλάξει.
Δε ξέρω αν αναφέρεται στο καινούργιο κλείστρο που διαφημίζουν ότι έχουν εξαλείψει το κλικ είναι πιο γρήγορο και το ονομάζουνε easy locking τ οποίο λέει κλειδώνει απ' όπου κι αν το αφήσεις.συντομα θα τα μάθουμε όλα αυτά αν ισχυουνΤι διαφορα εχει το κλειστρο?Αναφερεις "κλειστρο απο raffaello" γιατι η προηγουμενη τι κλειστρο εχει?
Δεν περνω τίποταΠαρε την παλια στα 1100 και αστην αυτη...αν αντεχει ο ωμος σου ειναι σουπερ....και αν εχει δυσπεψια υπαρχει φαρμακο...
Όμορφη είναι παντός αλλά η παπιά στα ραφαελο δεν βολεύει στο χέρι έχει γωνίεςίδιο σχέδιο πάπιας με την συνθετική Μ2 του φίλου monoplastika
Κακός έπρεπε και σε 71εκ να βγαίνειΝτιζάιν στα ξύλα, θύρα γεμίσματος απόθήκης, κλείστρο από τις raffaello . Αυτά είδα να έχουν αλλάξει.
Αυτο σκεφτηκα και εγω μετα μηπως εννοει αυτο το "αντικλικ" κλειστρο....αλλιως νομιζω οτι ολες οι benelli φορανε το ιδιο κλειστρο....Δε ξέρω αν αναφέρεται στο καινούργιο κλείστρο που διαφημίζουν ότι έχουν εξαλείψει το κλικ είναι πιο γρήγορο και το ονομάζουνε easy locking τ οποίο λέει κλειδώνει απ' όπου κι αν το αφήσεις.συντομα θα τα μάθουμε όλα αυτά αν ισχυουν
Το "νέο" κλείστρο ξεκίνησε στις rafaello νομίζω, οι m2, modefeltro κτλ είχαν το παλιότερης έκδοσης. Το νέο κλείστρο απ όπου κι αν το αφήσεις θα κλείσει, κι ας είναι 1 χιλιοστό τραβηγμένο πίσω. Απλά ανανεώθηκε, άλλαξε η Μ2 και έβαλαν τα νεα κλείστραΤι διαφορα εχει το κλειστρο?Αναφερεις "κλειστρο απο raffaello" γιατι η προηγουμενη τι κλειστρο εχει?
έχουν εξαλείψει το κλικ είναι πιο γρήγορο και το ονομάζουνε easy locking τ οποίο λέει κλειδώνει απ' όπου κι αν το αφήσεις.
Αυτή η πάπια είναι στα συν του όπλου, πολλοί την αγόρασαν για αυτόν το λόγω.Όμορφη είναι παντός αλλά η παπιά στα ραφαελο δεν βολεύει στο χέρι έχει γωνίες