Είναι έτσι τι πειράζω;
OkΤο κόκκινο περιστροφικό κουμπάκι.
Γύρισε ένα κλικ δεξιά..
Τιποτα..στειλε 10 τμχ hoppesΠάω να τσεκαρω σώματα και δε σε πρήζω άλλο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι καταυποχρεωμένος
Διεύθυνση;Τιποτα..στειλε 10 τμχ hoppes
Φιλε εννοεις το σωληνακι που βγαζει το νερο της αποψυξης;Χρύσανθε σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα εφταιγε το λάστιχο του ψυγείου από την κάτω πλευρά δεν εφάρμοζε καλά. Τσέκαρε και αυτό .
Τι μάρκα είναι? η κατάψυξη είναι πάνω ή κάτω?να υποθέσω είναι no frost.Καποιος συναδερφος εαν θυμαμαι σωστα ειναι ψυκτικος;
Ο Αρης @chevy z71 ?
Συνεχιζει να με πηγαινει αναποδα οσον αφορα ζημιες
Τουλαχιστον να πηγαινει στα πραματα
Ο καταψυκτης τιυ ψυγειου εχει χασει αποδοση
Δεν παγωνει σωστα τα πραγματα
Μιλοντας με φιλο τεχνικο μου ειπε οτι πρεπει να κανω αποψυξη
Ειναι 15 χρονων το ψυγειο ειναι διπλο και δεν το εχω κανει ποτε
Πρεπει λεει να μεινει 36 ωρες εκτος με ανοικτες πορτες και μετα να δουλεψει γυρω στις 15 ωρες μονο του και εαν αυτο ειναι το προβλημα θα λυθει
Μπορει καπιος να μου δωσει μια γνωμη;
Εχω ολα τα αλλα που εκατσαν και τρεχω και δεν μπορω να κατσω να ξηλωσω ψυγειο τωρα
Ουτε και εχω αλλο να μεταφερω τα πραγματα
Υπαρχει αλκος τροπος να γινει γρηγορα η αποψυξη και αποτελεσματικα μεσα σε δυο τρεις ωρες ωστε να μην πρεπει να βρω και να φερω στο χωριο αλλο ψυγειο ;
Ευχαριστω ωια τις αποψεις
Ειναι lgΤι μάρκα είναι? η κατάψυξη είναι πάνω ή κάτω?να υποθέσω είναι no frost.
Αυτό ακριβός.Εννοει το λάστιχο που σφραγίζει τις πόρτες.
Σε πρόβλημα που το ψυγείο δεν παγωνε έφταιγε ο θερμοστάτης.Καποιος συναδερφος εαν θυμαμαι σωστα ειναι ψυκτικος;
Ο Αρης @chevy z71 ?
Συνεχιζει να με πηγαινει αναποδα οσον αφορα ζημιες
Τουλαχιστον να πηγαινει στα πραματα
Ο καταψυκτης τιυ ψυγειου εχει χασει αποδοση
Δεν παγωνει σωστα τα πραγματα
Μιλοντας με φιλο τεχνικο μου ειπε οτι πρεπει να κανω αποψυξη
Ειναι 15 χρονων το ψυγειο ειναι διπλο και δεν το εχω κανει ποτε
Πρεπει λεει να μεινει 36 ωρες εκτος με ανοικτες πορτες και μετα να δουλεψει γυρω στις 15 ωρες μονο του και εαν αυτο ειναι το προβλημα θα λυθει
Μπορει καπιος να μου δωσει μια γνωμη;
Εχω ολα τα αλλα που εκατσαν και τρεχω και δεν μπορω να κατσω να ξηλωσω ψυγειο τωρα
Ουτε και εχω αλλο να μεταφερω τα πραγματα
Υπαρχει αλκος τροπος να γινει γρηγορα η αποψυξη και αποτελεσματικα μεσα σε δυο τρεις ωρες ωστε να μην πρεπει να βρω και να φερω στο χωριο αλλο ψυγειο ;
Ευχαριστω ωια τις αποψεις
Ευχαριστω ΠαναωιωτηΣε πρόβλημα που το ψυγείο δεν παγωνε έφταιγε ο θερμοστάτ