Δεν γνωριζω ποιο ηταν το σωστο....δηλαδη να το κανει καποιος υγειης η οχι.Τελικά μεγάλη παπατζα τα εμβόλια που όσοι τα κάναμε την πατήσαμε.
Καλά ,χορτάσαμε απο όρκους ορκίζοντες .Δεν γνωριζω ποιο ηταν το σωστο....δηλαδη να το κανει καποιος υγειης η οχι.
Αυτο που με ενοχλει, ειναι η διγλωσσια καποιων γιατρων.
Υπηρχαν καποιοι γιατροι που ελεγαν στους πελατες να το κανουν και στους δικους ανθρωπους ελεγαν να μη το κανουν.
Κριμα ο ορκος στον Ιπποκρατη.
Δε γίνονταν αλλιώς αγαπητέ: εγώ επί παραδείγματι αν ΔΕΝ το έκανα και με έπιαναν να δουλεύω ως οδοντίατρος,θα είχα κατευθείαν 20.000 € πρόστιμο!!Καλημέρα σας και να περνάτε όμορφα.
Πέρασα κοβιντ πριν το εμβόλιο και την πέρασα ελαφρά.
Μια μέρα πυρετό και μετά ασυμπτωματικός.
Τώρα μετά από εμβόλια για να μας προστατεύουν ντεμεκ είμαι από την Τρίτη το βράδυ με πυρετό και δε φεύγει.
Τελικά μεγάλη παπατζα τα εμβόλια που όσοι τα κάναμε την πατήσαμε.
Και από καθηγητές πανεπιστημίου επίσης.Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής στο ΑΠΘ οι υψηλόβαθμοι καθηγητές ήταν λίγοι,οι χαμηλόβαθμοι πολλοί.Σήμερα γεμίσαμε ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ(ή Α΄ βαθμίδας) μεγαλοκαθηγηταράδες!Καλά ,χορτάσαμε απο όρκους ορκίζοντες .
Α ρε μερακλή με την Φίσερ! ( Με βλέπεις που σε χαιρετάω?)
Πονάς θείο?
Και αναρωτιόμουνα που είναι ,που είναι και δεν πετάχτηκε ...Πονάς θείο?
Υποφέρεις?![]()
Εγώ φταίω που σε νοιάζομαι!Και αναρωτιόμουνα που είναι ,που είναι και δεν πετάχτηκε ...![]()