Στερητικό σύνδρομο...Όσο πλησιάζει η ώρα τόσο γιγαντωνεται. Οι μλκιουλες είναι ένας καλός τρόπος να σκοτώνεις την ώρα....σασ βαρεσε η ζεστη
Στερητικό σύνδρομο...Όσο πλησιάζει η ώρα τόσο γιγαντωνεται. Οι μλκιουλες είναι ένας καλός τρόπος να σκοτώνεις την ώρα....σασ βαρεσε η ζεστη
Μη δινεις σημασια....μετα τους 37°C αρχιζει κ διαβάζει λάθος το map sensor ...σασ βαρεσε η ζεστη
Επι του θέματος ήταν οι αναφορές περί ψωμιού, σκορδόψωμου κτλ, για τσίχλες είχαμε πάει και κοτσύφια επίσης
Εγώ το σκορδοψω .έχω βίτσια????
Θα πάρω εγώ το ψωμάκι.
Και άλλος έτρωγε ψωμί αλλά το δοντάκι πήγε περίπατοΚοίτα....εδώ που τα λέμε και το ψωμάκι αυτό είναι μπουκιά σε συχώριο, αλλά θέλει και το σκορδάκι του
Τα μεγάλα βυζιά ιδρώνουν έλεγε ένας μύστης κάποτε, άσε που η δεξιά έτσι και τα λύσει τα πετάει άνετα στη πλάτη και κάνει τον δύτη.
Μπορεί να νόμιζε, ότι το ήθελες,για πολυάγκιστρο...Και άλλος έτρωγε ψωμί αλλά το δοντάκι πήγε περίπατο
Παω να παρω ένα ψωμί προχθές το βάζει στην χαρτοσακούλα
Όπως το πιανω τον κοιτω σε τελειώνω με αυτό άμα στο πετάξω στο κεφάλι
Παρτο και καντο παπάρα το πρωί του λέω
Αν έτρωγα απο αυτό πήγαινα κατευθείαν για κάταγμα ολικής στο στόμαΜπορεί να νόμιζε, ότι το ήθελες,για πολυάγκιστρο...
Κ εγω στο ψωμακι θα πηγαινα πρωτα.καλο κ το σκορδοψωμο αλλα το ψωμακι εχει ενα μουτρακι αλλο πραμα.σλουρπΘα πάρω εγώ το ψωμάκι.
Μάλλον ο μύστης σου είχε μπλέξει με κνιτησαΤα μεγάλα βυζιά ιδρώνουν έλεγε ένας μύστης κάποτε, άσε που η δεξιά έτσι και τα λύσει τα πετάει άνετα στη πλάτη και κάνει τον δύτη.
Γιατί πιστεύεις ότι εάν του τα έλυνε η δεξιά θα έλεγε δεν θέλω επειδή είσαι σαν δύτης;Μάλλον ο μύστης σου είχε μπλέξει με κνιτησα
Οι φασεες Κνιτησες ιδρώνουν ολόκληρες μιας και η τρίχα στις μασχάλες ενώνεται με την κωλοχαραδρα.Εχεις αποσυρθεί χρόνια από την αγορά μπάρμπα,μην ανακατεύεσαι με τους επαγγελματίεςΜάλλον ο μύστης σου είχε μπλέξει με κνιτησα
Θα τις έλεγα λυστα να παίξουμε κανένα σουτακι με την φίλη σου που κοιτάνε πάνω.Γιατί πιστεύεις ότι εάν του τα έλυνε η δεξιά θα έλεγε δεν θέλω επειδή είσαι σαν δύτης;
Δεν είναι μόνο αυτό , πορείες με στη ζέστη ,τρεχάλα απ τα ματ ,κάτι καταλήψεις κάτι κατασκηνώσεις και ο ιδρώτας αποκτά τζελ όψη ,σαν ημιμονιμο που λένε και οι νυχουδεςΟι φασεες Κνιτησες ιδρώνουν ολόκληρες μιας και η τρίχα στις μασχάλες ενώνεται με την κωλοχαραδρα.Εχεις αποσυρθεί χρόνια από την αγορά μπάρμπα,μην ανακατεύεσαι με τους επαγγελματίες![]()
Όλα τα μεγάλα έχουν προβλήματα φανερά και μη το μόνο μεγάλο που δεν έχει πρόβλημα ειναι η ρεμινγκτον μην επαναλαμβανομαστε .Τα μεγάλα βυζιά είναι μόνο για μάτι ,όπως και ο μεγάλος κωλος ,τα θαύματα γίνονται από τα μεσαία και ζουμερά πάντα.Τα μεγάλα βυζιά ιδρώνουν έλεγε ένας μύστης κάποτε, άσε που η δεξιά έτσι και τα λύσει τα πετάει άνετα στη πλάτη και κάνει τον δύτη.
Είσαι θεός ρε. Με πέθανες!Οι φασεες Κνιτησες ιδρώνουν ολόκληρες μιας και η τρίχα στις μασχάλες ενώνεται με την κωλοχαραδρα.Εχεις αποσυρθεί χρόνια από την αγορά μπάρμπα,μην ανακατεύεσαι με τους επαγγελματίες![]()
Πόνεσε?Σε τελείωσα...Ναι βάλε θυμωμένη φατσουλα @PredatoZ ...... Ήδη μέσα σου το ξέρεις ότι έχω δίκιο. Η καλύτερη σου μέρα στα 2 χρόνια θα είναι η 29η Φλεβάρη που μας πέρασε....Με διαφορά κιόλας...