Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ το σκορδοψω .έχω βίτσια????
Θα πάρω εγώ το ψωμάκι.
Κοίτα....εδώ που τα λέμε και το ψωμάκι αυτό είναι μπουκιά σε συχώριο, αλλά θέλει και το σκορδάκι του
Και άλλος έτρωγε ψωμί αλλά το δοντάκι πήγε περίπατο
Παω να παρω ένα ψωμί προχθές το βάζει στην χαρτοσακούλα
Όπως το πιανω τον κοιτω σε τελειώνω με αυτό άμα στο πετάξω στο κεφάλι
Παρτο και καντο παπάρα το πρωί του λέω

Και άλλος έτρωγε ψωμί αλλά το δοντάκι πήγε περίπατο
Παω να παρω ένα ψωμί προχθές το βάζει στην χαρτοσακούλα
Όπως το πιανω τον κοιτω σε τελειώνω με αυτό άμα στο πετάξω στο κεφάλι
Παρτο και καντο παπάρα το πρωί του λέω
Μπορεί να νόμιζε, ότι το ήθελες,για πολυάγκιστρο...

Μάλλον ο μύστης σου είχε μπλέξει με κνιτησα
Οι φασεες Κνιτησες ιδρώνουν ολόκληρες μιας και η τρίχα στις μασχάλες ενώνεται με την κωλοχαραδρα.Εχεις αποσυρθεί χρόνια από την αγορά μπάρμπα,μην ανακατεύεσαι με τους επαγγελματίες :p

Γιατί πιστεύεις ότι εάν του τα έλυνε η δεξιά θα έλεγε δεν θέλω επειδή είσαι σαν δύτης;
Θα τις έλεγα λυστα να παίξουμε κανένα σουτακι με την φίλη σου που κοιτάνε πάνω.

Φέτος νομίζω δεν θα είναι η περσινή χρονιά στη τσίχλα.Για ξεκαρφωμα το λέω για να μην αγριεψει ο Κωστής.

Οι φασεες Κνιτησες ιδρώνουν ολόκληρες μιας και η τρίχα στις μασχάλες ενώνεται με την κωλοχαραδρα.Εχεις αποσυρθεί χρόνια από την αγορά μπάρμπα,μην ανακατεύεσαι με τους επαγγελματίες :p
Δεν είναι μόνο αυτό , πορείες με στη ζέστη ,τρεχάλα απ τα ματ ,κάτι καταλήψεις κάτι κατασκηνώσεις και ο ιδρώτας αποκτά τζελ όψη ,σαν ημιμονιμο που λένε και οι νυχουδες 😆

Περιμένουμε να μπει και ο οκτωμβρης να ξεκινήσουν οι αγαπημένες κιχλιδες το ταξίδι τους προς τα μέρη μας. Βροχές θελουμε ομως τον σεμπτεμβρη να μείνουν πουλιά

Τα μεγάλα βυζιά ιδρώνουν έλεγε ένας μύστης κάποτε, άσε που η δεξιά έτσι και τα λύσει τα πετάει άνετα στη πλάτη και κάνει τον δύτη.
Όλα τα μεγάλα έχουν προβλήματα φανερά και μη το μόνο μεγάλο που δεν έχει πρόβλημα ειναι η ρεμινγκτον μην επαναλαμβανομαστε .Τα μεγάλα βυζιά είναι μόνο για μάτι ,όπως και ο μεγάλος κωλος ,τα θαύματα γίνονται από τα μεσαία και ζουμερά πάντα.

Είσαι θεός ρε. Με πέθανες! .very funny.

Status
Not open for further replies.
Back