Ορτύκια

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι είδη ετοιμάζουν απογόνους να κατέβουν κατά κύματα .my man......να βγάλεις τα σκυλιά σου άσε την τσίχλα
Ειχε δεν ειχε τσιχλα, εγω στα κουταβια θα ημουν ουτως ή άλλως....αλλο που δε μου ειπε τις προάλλες ο Βασίλης ο @Pointerman χε χε χε!!

Παντα Μεγαλη Παρασκευη βγαινω τελευταιο εκπαιδευτικο στα ορτυκια και μαλιστα το εχω κανει παραδοση να πηγαινω σε μερος οπου διπλα υπαρχει εκκλησια και ακουω τις ψαλμωδιες.
Δυστυχως φετος μετα απο πολλα χρονια δεν εχω σκυλι για να το κανω.

Παντα Μεγαλη Παρασκευη βγαινω τελευταιο εκπαιδευτικο στα ορτυκια και μαλιστα το εχω κανει παραδοση να πηγαινω σε μερος οπου διπλα υπαρχει εκκλησια και ακουω τις ψαλμωδιες.
Δυστυχως φετος μετα απο πολλα χρονια δεν εχω σκυλι για να το κανω.
Να πάρεις Παναγιώτη ....

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα.
Και δεν έχω αποφασίσει κόκκινο ή άσπρο..
Κόκκινο ντε!!
Να γυρισεις παλι σε αλλες αναμνησεις αφου ειχες κ παλιοτερα νομίζω...

Υ.Γ. Ότι τραβαει η ψυχή σου να παρεις κ σου ευχομαι με το καλό, το νεο αποκτημα όποτε το αποφασίσεις, οτι κι αν ειναι!!

Οχι, δεν υπαρχει σκεψη για τετοιο.
Δεν εχω δει ποτε σε κυνηγοτοπο...και γενικως δεν εχω δει.
Πλάκα έκανα.Δεν νομίζω να υπάρχει κυνηγετικό,στην Ελλάδα.
Μακάρι να είχα μια γέννα,(αν και προτιμάς, τα μαλλιαρά) να σου έδινα ένα,με όλη μου την ψυχή.
Έχω καταλάβει από τα γραφόμενα σου, πόσο αγαπάς τα σκυλιά.

Γιατί κάνετε αρχειοθέτηση δεν γίνεται να αφήνεται να διαβάζουμε παλιότερα ποστ εγώ όταν χρειάζομαι κάτι μπαίνω και διαβάζω......
Κάνουμε αρχειοθέτηση για να πηγαινει πιο γρήγορα το forum.

Ωστόσο τα προηγούμενα υπάρχουν στο θέμα ορτύκια αρχείο.

απο ορτυκακια καλα παμε εδω ωπος καθε χρονια ;) αλα πωλη ζεστηηηη ρε παιδες τσ σκυλακια δεν βγηκανε ακωμη καμια βωλτα,,φιλους αγροτες που εχω και πανε στα χωραφιατους τα ακουνε να λαλανε μεσα στα λιοσπορα και στα τρυφιλιααααα,,,,σιγα σιγα θα ερθη εκηνω το ωμορφω πρωινο με το τουφεκι στο χερι και τα σκυλακια να καλπαζουνε μεσα στα τρυφιλιαααα.love.

Back