Θα σου πω. Υπάρχουν επαναληπτικές στα 350 έως 600 ευρώ και είναι αξιόπιστες. Με αυτά τα λεφτά στην καλύτερη θα αγοράσεις μια 155 μπαικαλ με χάλια βαφή( από ότι λένε, δεν το έχω το όπλο) και ρυθμιζόμενο πιστόνι. Στην επαναληπτική δεν ρυθμίζεται τίποτα και τα ρίχνει ΌΛΑ. Από μισοριξιες μέχρι σούπερ μάγκνουμ ( αν το όπλο είναι σούπερ μάγκνουμ). Αν κυνηγάς γουρούνι πχ ή φερμα, μια Benelli nova 51 πόντους κάννη κύλινδρο κοστίζει 400 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά θα πήγαινες αναγκαστικά σε τουρκάλα. Θα νόμιζες ότι έχεις όπλο αλλά θα είχες αγοράσει μια ωραία κονσέρβα. Τώρα να δώσεις 900 ευρώ για επαναληπτική ενώ με αυτά τα λεφτά αγοράζεις Benelli αδράνειας είναι λίγο κάπως. Εμένα η επαναληπτική μου αρέσει και την κυνηγάω χωρίς να υστερεί πουθενά σε όλα τα κυνήγια, οποιος λέει το αντίθετο δεν έχει κυνηγήσει με τέτοιο όπλο. Σου λέει ότι έχει ακούσει. Α και μην ξεχνάμε τη συντήρηση! Η επαναληπτική αποτελείται από πολύ λίγα κομμάτια, δεν διαθέτει ελατήριο στο κοντάκι και ειδικά αν έχει χρωμιομενη κάννη, καθάρισε την όποτε το θυμηθείς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν λέμε για τη μπενελι ότι λειτουργεί ακαθάριστη, ακούγεται υπερβολή αν συγκριθεί με μια επαναληπτική που έχει ακόμα πιο απλό μηχανισμό.Είναι όπλα για βαριά χρήση με ελάχιστη συντήρηση πρακτικά.