Χάρηκα ιδιαίτερα που ξαναείδα παλιούς φίλους και γνώρισα καινούριους από κοντά.
Περάσαμε υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε στη πρώτη ευκαιρία!
Περάσαμε υπέροχα και ελπίζω να το επαναλάβουμε στη πρώτη ευκαιρία!
Εχω ο μπαγασας .....φωτογενεια και μεγαλη προσωπικοτητα .......lazy.Ξέχασε το Αργυρη.
Εγω το πιατο του το δα καθαρο και αυτον σκεπτικό. ....δεν εφαγε λεμε απο τις πολλες φώτο.
Δεν το βλεπω να δεχετε να το ξανακανει..
Μακη αμα εχεις απέναντι τον Αργυρη....δεν βαζεις φλας. ...
Ο καπταιν δινει παντωςΈβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου! Ο πατέρας μου είναι στη μέση με το γαλάζιο πουκάμισο και δίπλα του φυσικά ο αδερφός μου. Ο Τζίμης κουνιόταν πολύ και του έφαγα τη μάπα αλλά δεν πειράζει ομόρφυνε η φωτογραφία
Αυτά είναι τα ωραία του κυνηγιού και του φόρουμ, καλά να είμαστε να τα κάνουμε πιο συχνά. Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να κανονιστεί από τα παιδιά του Βορρά και κάποια στιγμή στο μέλλον να μαζευτεί κόσμος από όλη την Ελλάδα σε ένα μέρος! Χάρηκα πάρα πολύ για τις νέες γνωριμίες που έκανα καθώς όλα τα παιδιά ήταν εξαρετικά!!!
σ ευχαριστώ Αργύρη αλλά ο φωτογράφος ρεπόρτερ όλα τα λεφτά είναι ο Δημήτρης ο Ζολώ και αξεπέραστοςΕνα ωραιο βραδι με παλαιους και νεους φιλους συνκυνηγους,...... παντα τετοια ν'αχουμε με υγεια και την επομενη φορα..!!!!
Το μονο που με χαλασε ηταν που εφηγα λιγο ποιο νωρις , γιατι ειχα σημεφα ταξιδι για δουλεια.....
Μακη πολυ ωραιες φωτο , ανακηρυσσεσαι σε φωτορεπορτερ του hunterslife επαξια...!!!!
μπράβο ρε Μάνο γιατί έσκασα όταν έσβησα την φωτόΈβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου! Ο πατέρας μου είναι στη μέση με το γαλάζιο πουκάμισο και δίπλα του φυσικά ο αδερφός μου. Ο Τζίμης κουνιόταν πολύ και του έφαγα τη μάπα αλλά δεν πειράζει ομόρφυνε η φωτογραφία
Αυτά είναι τα ωραία του κυνηγιού και του φόρουμ, καλά να είμαστε να τα κάνουμε πιο συχνά. Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να κανονιστεί από τα παιδιά του Βορρά και κάποια στιγμή στο μέλλον να μαζευτεί κόσμος από όλη την Ελλάδα σε ένα μέρος! Χάρηκα πάρα πολύ για τις νέες γνωριμίες που έκανα καθώς όλα τα παιδιά ήταν εξαρετικά!!!
τα είπες όλα αδερφέΓια αλλη μια φορα η μαζωξη ηταν τελεια με πολυ χαβαλε -κυνηγοκουβεντα συναντηση Παλαιων και γνωριμιες Νεων Συγκυνηγων
Η ταβερνα ετσι και ετσι αλλα και το κρασι το κοκκινο καλουτσικο .buy.
Απο εκει και περα ο Ταβερνιαρης θεωρω οτι δεν ηταν επαγγελματιας
Θεωρω αδιανοητο να σου κλεινουν το μισο συνοικιακο μαγαζι
μια παρεα Κυνηγων που την αποτελουσαν γυρω στα 20 ατομα
και μαλιστα μεσοβδομαδα που απο οτι φανηκε βαραγες μυγες
και εσυ να σερβιρεις προκατ εδεσματα και δειγμα απο κρεατικα που τα βαπτιζες μεριδες
Δεν ειχες να κανεις με Μοδιστρους ελεος
Κανείς δεν πειναει αλλά ή κοροϊδία μερικών σπάει κόκκαλα
Το αστειο της υποθεσης ηταν το τελευταιο πιατο - κερασμα του λουκανικου προελευσης Σκλαβενιτη .buy buy.
Μετα μας φταιει η κριση και ο κοσμος που μας γυριζει την πλατη και δεν μας ενισχυει οικονομικα
Τεσπα αρκετά μουρμουρησα
ΥΓ
Σε καμιά περίπτωση δεν φταίνε οι διοργανωτές που να φανταστούν οι άνθρωποι την νοοτροπια του κακού Επαγγελματια .asking.
Αντε και στην επομενη συναντηση