Τωρα την καταλαβα..Ειχε "κυνηγια" η θαλασσα η απλα τα ψαρια ηταν απο κατω χωρις αν δινουν σημαδι υπαρξης?

Τωρα την καταλαβα..Ειχε "κυνηγια" η θαλασσα η απλα τα ψαρια ηταν απο κατω χωρις αν δινουν σημαδι υπαρξης?
μυρο τις ζαργανες τις δουλευεις για τις λαμπουκες η και για μαγιατικα?εμεις τις ριχναμε για λαμπουκες με αφρολεξ και διπλο συρομενο αγγιστρι στο καρουλι και για μαγιατικα βαζαμε φρεσκο η κατεψυγμενο καλαμαριΓι Αυτό περιμένω πως και πως τις ζαργανες εγώ.
Και στην λαμπουκα και στο μαγιάτικο,και τουρνα έχω πάρει και οροφο , όταν ήταν πλέων ψωφια και είχε πατωσει. ... καλαμάρι φρέσκο και σουπιές μόνο για πατοψαρα οροφους στηρες κτλ.μυρο τις ζαργανες τις δουλευεις για τις λαμπουκες η και για μαγιατικα?εμεις τις ριχναμε για λαμπουκες με αφρολεξ και διπλο συρομενο αγγιστρι στο καρουλι και για μαγιατικα βαζαμε φρεσκο η κατεψυγμενο καλαμαρι
Θυμηθηκα οτι πριν 6-7 χρόνια κυκλοφορούσε ένα διαγκιστρο από την mustad το lure ryder..Αποκλειστικά για χρήση σε σιλικόνες..Δενόταν από την την τρύπα τις μολυβοκεφαλης με ένα κομματάκι πετονιά κ το μικρό αγκίστρι καρφώνονταν στην ουρά..Βέβαια στο ραγκλου δεν μπορεί να καρφωθεί εκεί αλλά ίσως καρφώνονταν λίγο πιο μπροστά..Πρέπει να κάνω μια πατέντα να βάλω στο ραγκλου σαλαγκια
Δεν κανει καιρούς ρε Τάκη απο μπουνατσα σε μπουνατσα το παει κ τα νερά καθρέφτης..Αστα αυτα Τασο και παιξε με απικο να δουμε κανα ψαρι!!!![]()
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό Τάκη..Συνήθως αυτές τις ώρες κάνω αλλα ψαρέματα.Αλλα θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή!Βρες βαθος και ψαρεψε δυση και μετα Τασο!!
Θα ήρθα σε εμάς φαίνεταιΣε εμας εχουν εξαφανιστει τα κοκκαλια...![]()
Θα ήρθα σε εμάς φαίνεται15 άτομα ψαρεύαμε μόνο εγώ με τον φίλο μου βγάλαμε ψάρια. Όλοι οι άλλοι ψάρευαν με μπομπάρδα και ραγκλού αλλά τα ψάρια έτρωγαν πάτο μόνο!
Οχι...απλα βρηκαν τον μάστορα τουςΘα ήρθα σε εμάς φαίνεται15 άτομα ψαρεύαμε μόνο εγώ με τον φίλο μου βγάλαμε ψάρια. Όλοι οι άλλοι ψάρευαν με μπομπάρδα και ραγκλού αλλά τα ψάρια έτρωγαν πάτο μόνο!