Spinning

Με το max rap το κλασσικό πορτοκαλοκιτρινο πολεμαγα σήμερα το βραδάκι..Πήρα ένα καλό χτύπημα κ ταυτόχρονα δυνατό κεφάλι δεξιά..
Έκανα το μοιραίο λάθος να ζορίζω περισσότερο το ψάρι από ότι έπρεπε κ μου άνοιξε την (μεσαία) σαλαγκια..
Στις 10:30 χτύπησε ένας λαβρακας 2,500kg στον φίλο μου λίγο πριν φέρει το τεχνητό έξω..μπροστά στα πόδια του!!
Ξανά χρέη αποχιαστη με πλήρη επιτυχία..
Όλα τα ψάρια φέτος θα τύχουν..Τρία χρόνια παλεύω με αυτά τα ξεμασχαλιασματα..
Το θέμα είναι ότι με βλέπω να κολλάω με το σπινινγκ κ να το βλέπω με άλλο μάτι..:)

Last edited:
Σου άνοιξε η σαλαγκια; Τάσο ήταν σκουριασμενη;
Ναι άνοιξε,Έκανα την μαλακια κ δεν έδωσα περισσότερα φρένα που να με πάρει..
Η σαλαγκια ήταν ολοκαίνουργια 6αρα canelle και όχι ενυσχιμενη..
Αύριο θα πάρω owner..

Καλά μην τα βάφεις και μαύρα ,δεν αξίζει αλλά ρε φίλε έχω βγάλει ψάρια και ψάρια, αν μαλιστα προσθέσουμε και αυτά του απίκο που έχουν πιαστεί με σαλαγκια, δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο πράγμα.
Αυτό που μου έχει τύχει είναι να ανοίξω σακουλάκι με αγκίστρια και τα αγκίστρια είχαν γίνει σαν μαστίχα. Τα ισιωνες αν ήθελες με τα δάχτυλα σου. .what.

έχω βγάλει ψάρια και ψάρια, αν μαλιστα προσθέσουμε και αυτά του απίκο που έχουν πιαστεί με σαλαγκια, δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο πράγμα.
Κ εγώ στο απικο με σαλαγκια έχω πετάξει στεγνά 800γρ ψάρι κ δεν έχει ανοίξει..Αλλά είναι ποιότητες κ ποιότητες όμως..Και η φάση είναι ότι σήμερα που τις έβαζα δεν μου γέμιζαν το μάτι αλλά δεν είχα άλλες.
Δεν με νοιάζει που χάθηκε το ψάρι..Στον πόλεμο έχουμε κ απωλειες..
Αλλά περισσότερο με νοιάζει που δεν είδα καν τι ψάρι ηταν:(

Ασε ρε Τασο, κ εχουμε κανει μαυρα ματια να το δουμε....eat. Δεν κυκλοφορει τιποτα εδω, οπου κ να ριξεις μονο κανα λουτσακι μπορει να πεσει...Λες κ ριχνεις σε πηγαδι...
Θα αρχισω τις λιγο πιο μακρινες εξορμησεις σε πιο εναλλακτικα μερη γιατι ετσι οπως παμε θα το ξαναγυρισω στο casting... .buy buy.

Μόλις γύρισα απο σπινινγκ..Ξεκίνησα με μπομπαρδα επιπλέουσα λεύκη περίπου μια οργια παραμαλλο ν24 αορατο με χελακι φωσφόριζε ραγκλου..χωρίς τσιμπά..αφαίρεσα το χελακι κ στην άκρη του έβαλα το ρεγγακι της yamachita..Μετά απο λιγο με το που σκάει η αρματωσιά στο νερο στην πρώτη μανιβελια πιάστηκε το πρώτο..Ειπα αν δεν το σκάσω δεν το βγάζω,έτσι θα μάθω να ψαρευω με το καλάμι..Με ψυχραιμία (αυτή την φορά τα κατάφερα)..Πήρα σημερα την σκυτάλη κ αυτή την φορα ο φιλος μου εκτέλεσε χρέη αποχιαστη..
Το δεύτερο κ μικρότερο πιάστηκε ακριβως κατω απο τα πόδια μου..
Υγ το σακί κανει καλή δουλεια στο ψάρεμα απο βραχια η ναυλον σακούλα σχιζετε απο τα αγκάθια τους κ κινδυνεύουμε να χάσουμε το ψαρι μιας κ το τοπίο ειναι δύσβατο..

image hosting over 5mb

Εμφανιστηκαν η αγάπες μουουουου!!!.love.

Αυτό το ρεγγακι είναι φωτιά
Το εχω και σε μεγαλύτερο νομιζω 13αρι αλλα η βλακεία που έχουν κανει(κατ εμέ)ειναι το έχουν δισαλαγκο και οχι τρισαλαγκο για αυτο το μεγεθος.
Υγ Ίδιο μηχανισμό αν ειδες;)

Tασο λυπησου με!!!! .shake hands..congrats.
Ωραιος φιλε μπραβο, αντε να βλεπουμε κανενα ψαρι γιατι θα ξεχασουμε πως ειναι... Κυνηγαγαν τα ψαρια?
Οι ναυλον σακουλες δεν κανουν τιποτα, σκιζονται για πλακα... Μονο αυτες απο χιντρο πλαστικο κρατανε...

Last edited:
Back