Μπραβο Τασο, καλα σε παει το ψαρεμα...
Ηθελα να ηξερα τις ελεγε ο φιλους σου που ειχε κανεις τοσες βολες πριν απο σενα... 

Δεν το πίστευε..Έλα ρε μου λεει με αυτο επιασες..Μπραβο Τασο, καλα σε παει το ψαρεμα...![]()
Ηθελα να ηξερα τις ελεγε ο φιλους σου που ειχε κανεις τοσες βολες πριν απο σενα...
![]()
Ετσι γινεται παντα..Και στο κυνηγι κ στο ψαροτουφεκο..Είμαι σίγουρος πως αν πάω με τον εξοπολισμό δεν θα κινείται τίποτα στον βυθό!
Ετσι για να θυμασε Βασιλη χαχαχα εμμ σου κανανε πλακα τα ψαρια πηρανε χαμπαρι οτι εισουνα χωρις οπλα και το παιζανε μαγκεςΚαλησπέρα μάγκες. Επιστροφή πριν από λίγο από εκδρομή με την γυναίκα. Πήγαμε μια βόλτα μέχρι την Ναύπακτο. Απίστευτο μέρος που θα επισκεφτώ ξανά σίγουρα. Χθες το μεσημέρι και ενώ ήμασταν στο λιμανάκι βλέπω από κάτω να περνάει ένας λάβρακας γύρω στα 4 κιλά. Έπαθα πλάκα όπως ήταν αναμενόμενο. Φυσικά δεν είχα πάρει εξοπλισμό ψαρέματος μαζί! Περνάμε στην απένατι πλευρά του λιμανιού και μέσα στις πολλές μπάφες βλέπω 3 μισόκιλα λαβράκια..ρε λέω τι γίνεται εδώ?? Από εκείνη την ώρα ήμουν σε άλλη φάση και προσπαθούσα νσ συνέλθω.Σήμερα πήγαμε σε ένα κοντυνό χωριουδάκι όπου ήταν ένας ψαράς και καθάριζε τα δίχτυα του. Κάτω από την βάρκα είχαν μαζευτεί πολλές καλόγριες και ανάμεσά τους ένα κοπάδι από κιλίσια μελανούρια. Τέτοια τούβλα καιρό είχα να δώ!
αρχίζω να τρελαίνομαι. Πάω πιο κάτω στη γωνιά του λιμανιού για να βγάλουμε φωτογραφίες και παρακολουθώντας τον βυθό ο οποίος είχε πολλή κίνηση ξαφνικά βλέπω να ανοίγουν τα μικρόψαρα και να περνάει μια συναγρίδα. Λέω ρε μαλάκες με δουλεύουν σήμερα???.hit. Είμαι σίγουρος πως αν πάω με τον εξοπολισμό δεν θα κινείται τίποτα στον βυθό! Για την ιστορία βάζω μια φώτο από το πρώτο μέρος στη ζωή μου που είδα συναγρίδα...
![]()
Ακριβώς απέναντι από εκεί που ήσουν, Πελοπόννησο μεριά, ψαρευα για πολλά χρόνια μελανούρια με εγγλεζο σε ολονυχτιο. Για κάποιον λόγο τα τελευταία δύο χρόνια τα μελανούρια εξαφανιστηκαν και κόλλησαν απέναντι εκεί που ήσουν.Κάτω από την βάρκα είχαν μαζευτεί πολλές καλόγριες και ανάμεσά τους ένα κοπάδι από κιλίσια μελανούρια
Γιώργο δες σε αυτό το βίντεο(από το 4:30) πως βάζουμε τον ''κλέφτη'' στις σιλικόνες.(στο βίντεο βάζει αγκίστρι αλλά είναι το ίδιο και για την σαλαγκιά)Πρέπει να κάνω μια πατέντα να βάλω στο ραγκλου σαλαγκια .xm.
Το like τότε τι το έβαλες, θα μας τρελάνεις ;Ούτε κ εγω το βλέπω..αοματος..
Κάτι έχει γίνει..Μάλλον ξέχασε να το ανεβάσει.
Το έβαλα γιατί υπάρχει λύση για το ερώτημα σου.Το like τότε τι το έβαλες, θα μας τρελάνεις ;![]()
Αυτό ειναι..Οποίος το βρει ας το δοκιμασει αξίζει τον κόπο..Και με τιμή περίπου ένα δεκαρικακι..Το τεχνητό ήταν το smithwick( usa) κωδικος ΑDRB