Spinning

Μπραβο Τασο, καλα σε παει το ψαρεμα... ;) .congrats.Ηθελα να ηξερα τις ελεγε ο φιλους σου που ειχε κανεις τοσες βολες πριν απο σενα... .sarcastic.
Δεν το πίστευε..Έλα ρε μου λεει με αυτο επιασες...sarcastic.
Σκέψου όμως κ εγω τι πλάκα έπαθα γιατι τόσο καιρό που σπιναρω(με πασίγνωστα τεχνητα) δεν έφερα ψαρι εξω. Και έτυχε κ χτύπησε σε ενα άγνωστο τεχνητο που μου έδωσε πρώτη φορά ο φιλος!!!.what..asking.
Αυτη ειναι η μαγεία του ψαρεματος και για αυτο εχει την ομορφιά του,τα πάντα μπορεί να συμβούν..;)

Καλησπέρα μάγκες. Επιστροφή πριν από λίγο από εκδρομή με την γυναίκα. Πήγαμε μια βόλτα μέχρι την Ναύπακτο. Απίστευτο μέρος που θα επισκεφτώ ξανά σίγουρα. Χθες το μεσημέρι και ενώ ήμασταν στο λιμανάκι βλέπω από κάτω να περνάει ένας λάβρακας γύρω στα 4 κιλά. Έπαθα πλάκα όπως ήταν αναμενόμενο. Φυσικά δεν είχα πάρει εξοπλισμό ψαρέματος μαζί! Περνάμε στην απένατι πλευρά του λιμανιού και μέσα στις πολλές μπάφες βλέπω 3 μισόκιλα λαβράκια..ρε λέω τι γίνεται εδώ?? Από εκείνη την ώρα ήμουν σε άλλη φάση και προσπαθούσα νσ συνέλθω. .sarcastic. Σήμερα πήγαμε σε ένα κοντυνό χωριουδάκι όπου ήταν ένας ψαράς και καθάριζε τα δίχτυα του. Κάτω από την βάρκα είχαν μαζευτεί πολλές καλόγριες και ανάμεσά τους ένα κοπάδι από κιλίσια μελανούρια. Τέτοια τούβλα καιρό είχα να δώ!.hair. αρχίζω να τρελαίνομαι. Πάω πιο κάτω στη γωνιά του λιμανιού για να βγάλουμε φωτογραφίες και παρακολουθώντας τον βυθό ο οποίος είχε πολλή κίνηση ξαφνικά βλέπω να ανοίγουν τα μικρόψαρα και να περνάει μια συναγρίδα. Λέω ρε μαλάκες με δουλεύουν σήμερα???.hit. Είμαι σίγουρος πως αν πάω με τον εξοπολισμό δεν θα κινείται τίποτα στον βυθό! Για την ιστορία βάζω μια φώτο από το πρώτο μέρος στη ζωή μου που είδα συναγρίδα...

Είμαι σίγουρος πως αν πάω με τον εξοπολισμό δεν θα κινείται τίποτα στον βυθό!
Ετσι γινεται παντα..Και στο κυνηγι κ στο ψαροτουφεκο..
Παρε εξοπλισμό κ πήγαινε όμως γιατι ποτέ δεν ξερεις μπορεί την συναγριδα που είδες για πρώτη φορά να την δεις κ στην σαλαγκια σου.

Καλησπέρα μάγκες. Επιστροφή πριν από λίγο από εκδρομή με την γυναίκα. Πήγαμε μια βόλτα μέχρι την Ναύπακτο. Απίστευτο μέρος που θα επισκεφτώ ξανά σίγουρα. Χθες το μεσημέρι και ενώ ήμασταν στο λιμανάκι βλέπω από κάτω να περνάει ένας λάβρακας γύρω στα 4 κιλά. Έπαθα πλάκα όπως ήταν αναμενόμενο. Φυσικά δεν είχα πάρει εξοπλισμό ψαρέματος μαζί! Περνάμε στην απένατι πλευρά του λιμανιού και μέσα στις πολλές μπάφες βλέπω 3 μισόκιλα λαβράκια..ρε λέω τι γίνεται εδώ?? Από εκείνη την ώρα ήμουν σε άλλη φάση και προσπαθούσα νσ συνέλθω. .sarcastic. Σήμερα πήγαμε σε ένα κοντυνό χωριουδάκι όπου ήταν ένας ψαράς και καθάριζε τα δίχτυα του. Κάτω από την βάρκα είχαν μαζευτεί πολλές καλόγριες και ανάμεσά τους ένα κοπάδι από κιλίσια μελανούρια. Τέτοια τούβλα καιρό είχα να δώ!.hair. αρχίζω να τρελαίνομαι. Πάω πιο κάτω στη γωνιά του λιμανιού για να βγάλουμε φωτογραφίες και παρακολουθώντας τον βυθό ο οποίος είχε πολλή κίνηση ξαφνικά βλέπω να ανοίγουν τα μικρόψαρα και να περνάει μια συναγρίδα. Λέω ρε μαλάκες με δουλεύουν σήμερα???.hit. Είμαι σίγουρος πως αν πάω με τον εξοπολισμό δεν θα κινείται τίποτα στον βυθό! Για την ιστορία βάζω μια φώτο από το πρώτο μέρος στη ζωή μου που είδα συναγρίδα...

Ετσι για να θυμασε Βασιλη χαχαχα εμμ σου κανανε πλακα τα ψαρια πηρανε χαμπαρι οτι εισουνα χωρις οπλα και το παιζανε μαγκες.sarcastic.

Κάτω από την βάρκα είχαν μαζευτεί πολλές καλόγριες και ανάμεσά τους ένα κοπάδι από κιλίσια μελανούρια
Ακριβώς απέναντι από εκεί που ήσουν, Πελοπόννησο μεριά, ψαρευα για πολλά χρόνια μελανούρια με εγγλεζο σε ολονυχτιο. Για κάποιον λόγο τα τελευταία δύο χρόνια τα μελανούρια εξαφανιστηκαν και κόλλησαν απέναντι εκεί που ήσουν.

Bασιλη εγω καταλαβαινω οτι ηθελες να διοχετευσεις αλλου την ενεργεια σου στις διακοπες, αλλα το καλαμι του Spinning ρε φιλε δεν πιανει τοπο... .well done. Θα σηκωνοσουν το πρωι, θα επιανες το ψαρι σου, θα περναγατε καλα ολη μερα κ το βραδυ θα της εκανες κ το τραπεζι... .shake hands.

Για σπινινγκ αργά το απόγευμα με τον φίλο μου τον Μάνο..
Ένας λουτσακος ακολουθούσε πριν νυχτώσει τα τεχνητά μας χωρίς ενδιαφέρον..Μόλις νυχτωσε όμως έκανε το μοιραίο λαθος και έφαγε την κεφάλα του..Χτύπησε στον φίλο μου κ εγω εκτελεσα επιτυχώς χρέη αποχιαστη..Αύριο παλι..:)

post images

Πάρτε και τον δικό μου.
Τρεις έφαγαν στην σιλικόνη αλλά οι άλλοι δύο ξεψαρισαν και ήταν και μεγάλοι ρε γαμωτο. Μόνο σε άσπρο ραγκλου με μολυβοκεφαλη, σε τίποτα άλλο δεν χτυπαγαν. Τα ψάρια όλα στον πάτο, στον αφρό τίποτα.
WP_20160531_015.jpg

Τάσο, έφυγα λίγο μακριά από το παιδάκι και κάτι έγινε.....sarcastic..my man.
Πρέπει να κάνω μια πατέντα να βάλω στο ραγκλου σαλαγκια .xm.

Last edited by a moderator:
Σε μεγάλες σιλικόνες μπορεί να εφαρμοστεί άνετα κ ειναι κ ωραία πατέντα..
Πιστευω όμως οτι αν γίνει κάτι τέτοιο στα ραγκλου που ειναι πολυ πιο λεπτά κ με σαλαγκια κιόλας νομίζω οτι θα τους χαλάσει την ολη παρουσίαση..

Ωραιος ο Τασος κ ο Γιωρικας...;) Γιωργο δυστυχως ο λουτσος αν τρωει μονο σε μικρες σιλικονες ειναι λιγο περιεργη υποθεση... Αν τον αφησεις να το καταπιει θα σου κοψει, αν τον αρπαξεις με τη μια κινδυνευεις να ξεψαρισει απο το μικρο αγκιστρι...
Με σαλαγκια πιστευω θα χαλει το ragloy που η ολη επιυτυχια του βασιζεται στην απλοτητα...
Σε εστειλα σε ενα μερος να πιασεις κανα ψαρι να χαρεις κ μας το παιζεις κ ιστορια τωρα... .yelling.
Πηγα κ εγω εχθες σε ενα καινουργιο μερος αλλα με το που εφτασα αρχισε να φυσαει ενας πλαγιος ανεμος που με ζαλισε κυριολεκτικα... Σουλατσαραν κατι λουτσοι κατω του κιλου αλλα ηταν σαν κοιμισμενοι, καμια διαθεση για κυνηγι... Κατα τις 10 επιασα εναν μκρο κ μαλιστα απο την ουρα τον οποιο κ αμολησα παλι...

Back