Spinning

Τελικα παρηγγειλα το Majorcarft Turel Μ 2,74 7-28 Fast ... Το 8-35 δεν υπηρχε... Ελπιζω να ειναι καλη επιλογη κ να τα βρουμε ψαρευτικα... Εντυπωσεις οταν το παρελαβω...
Μαζι καταφτανει κ ενα Okuma DeadRinger 2,79 9-27 δωρο για να αναβαθμιστει ψαρευτικα κ ενας φιλος σιγα σιγα κ να μην θελει κυαλια για να με δει με τη βιτσα που εχει για Spinnoκαλαμο... .buy buy. Τον αναβαθμιζω κυνηγετικα με τις εμπειριες μου κ τις προτασεις μου σε φυσιγγια ιδιογομωσης, ηρθε η ωρα να το κανω κ ψαρευτικα... .yelling. Γι αυτο ειναι οι φιλοι... .sarcastic.

Μπραβο ρε παιδες.:).shake.
Ειστε ωραιοι.
.well done.

Αρη με το νέο καλαμι να παρεις κ το νεο τεχνητο του lifejokes.....το ''πεθερα''
Με το που πεφτει τρελαίνονται για δαγκωμα τα ψαρια.sarcastic.
Καλοριζικα κ καλοδουλευτα φιλοι μου:)

Καλορίζικο Άρι, πολύ ωραία η κίνησή σου. Την περασμένη εβδομάδα αγόρασα και εγώ το Dead Ringer αλλά το ελαφρύτερο στα 6-21 για να το δουλεύω σιλικόνες! Με τη μηχανισμό θα συνδυαστούν και τα 2 καλαμάκια;

καλοριζικα παιδιά, να τα χαρειτε ολοι και να σας κρατήσουν καλή συντροφιά μέχρι να περάσει το 3μηνο.sarcastic.

Eυχαριστουμε, Μανο καλοψαρευτο κ εσενα... Εγω θα το συνδυασω με ενα 2500αρι Daiwa, ο Γιωργος το Okuma δεν θυμαμαι με τι... Γενικα αν κ τους μηχανισμους της Okuma δεν τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση, στα καλαμια πιστευω οτι ειναι εταιρια value for money με καλες τιμες κ καλη ποιοτητα, αξιοοπρεπη...
Εχθες πηγα να ριξω λιγο στο λιμανι, στο πρωτο μισαωρο ενας λουστος μου βαρεσε μια 15αρα σιλικονη κ μου την εκοψε στενγα πριν το αγκιστρι... Τυχερος ο π.....ης... Μετα εβαλε αερα, ειδα κ τα συννεφα να ερχονται απειλητικα κ τα μαζεψα κ εφυγα.. Με το που εφτασα στο αμαξι ανοιξε ο ουραννος... Σημερα παλι...

Last edited:
Eυχαριστουμε, Μανο καλοψαρευτο κ εσενα... Εγω θα το συνδυασω με ενα 2500αρι Daiwa, ο Γιωργος το Okuma δεν θυμαμαι με τι... Γενικα αν κ τους μηχανισμους της Okuma δεν τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση, στα καλαμια πιστευω οτι ειναι εταιρια value for money με καλες τιμες κ καλη ποιοτητα, αξιοοπρεπη...
Εχθες πηγα να ριξω λιγο στο λιμανι, στο πρωτο μισαωρο ενας λουστος μου βαρεσε μια 15αρα σιλικονη κ μου την εκοψε στενγα πριν το αγκιστρι... Τυχερος ο π.....ης... Μετα εβαλε αερα, ειδα κ τα συννεφα να ερχονται απειλητικα κ τα μαζεψα κ εφυγα.. Με το που εφτασα στο αμαξι ανοιξε ο ουραννος... Σημερα παλι...
Σήμερα το βράδυ έχει εκπαίδευση στον Μάνο και σε έναν φίλο για την μέθοδο σύλληψης λαυρακιών! .sarcastic.
Άρι, Γιώργο και Μάνο μεγειά τα καλάμια και σας εύχομαι να τα δείτε γρήγορα λυγισμένα :)

Καλημέρα μάγκες. Χθες είχα άδεια και περίμενα τον Μάνο να σχολάσει για να φύγουμε για ένα ψαρεματάκι. Φτάσαμε νωρίς στο σημείο. Είχε πολλά κυνήγια από κοκκάλια. Κατάφερα και έπιασα δύο αλλά ήταν μικρά και πριν τα σηκώσω από το νερό ξαγκιστρώθηκαν. Έτσι και αλλιώς στην μαμά τους θα επέστρεφαν...Μετά το βράδυ συνεχίστηκαν κατά διαστήματα τα κυνήγια. Κατά τις 23.00 μου χτυπάει ένα ψάρι, παίρνει μερικά φρένα και μετά παραδόθηκε σε μένα. :D

Λίγο πάνω από το κιλό ο λύκος που είναι το όριό μου.
Μαντέψτε ποιος έβγαλε την φωτογραφία!!!.big smile..big smile..big smile.
Μάνο κάποια στιγμή θα σε μάθω να βγάζεις και ψάρια πέρα από το να αποχιάζεις και να τραβάς φωτογραφίες.yelling.

Μπράβο Βασίλη, ωραίο ψάρι. .well done.
Νοτιαδούρα αυτή την ώρα στα Ν.Π. και σκέφτομαι να πάω το απόγευμα εδώ κοντά για κάνα κοκάλι, αν δεν βαρεθώ και κάτσω να δω μπάσκετ. Το θέμα είναι που να πάω, ξέρεις από δω τίποτα; Να πάω στον Λαιμό ή στις τρύπες του Καραμανλή, που παλιά έκανε κάνα κοκάλι, έχεις καμιά ιδέα;

Μπράβο Βασίλη, ωραίο ψάρι. .well done.
Νοτιαδούρα αυτή την ώρα στα Ν.Π. και σκέφτομαι να πάω το απόγευμα εδώ κοντά για κάνα κοκάλι, αν δεν βαρεθώ και κάτσω να δω μπάσκετ. Το θέμα είναι που να πάω, ξέρεις από δω τίποτα; Να πάω στον Λαιμό ή στις τρύπες του Καραμανλή, που παλιά έκανε κάνα κοκάλι, έχεις καμιά ιδέα;
Έχεις ΠΜ

Ωραιος Βασιλη, αφου αποχιαζει ο Μανος καλα να λες κ ευχαριστω γιατι εχω κ εγω ενα φιλο που ουτε αυτο δεν μπορει να κανει... .yelling. Εκατσα κανα 2ωρο εχθες κοντινα στο λιμανι σε ενα σημειο που μαζευονται οι λουτσοι αλλα τιποτα... Ουτε χτυπημα ουτε κυνηγια...
Σημερα ηρθε κ το καλαμι το οποιο ζυγισε υποδειγματικα με το 2500 daiwa, γυρισα κ το νημα αναποδα κ περιμενω να το δω στην πραξη... Η βαση του μηχανισμου δεν μου αρεσε πολυ κ οτι εχει λεπτα δαχτυλιδια κ δεν περναει πλεον η παραμανα αναμεσσα... Ειχα βολευτει πολυ με το παλιο... Σαν συμπεριφορα κ αντοχη δειχνει πολυ καλο...

Άρι θα σου πρότεινα την παραμάνα να μην την περνάς από τα δαχτυλίδια γιατί μπορεί να γρατζουνίσεις τους οδηγούς...Κατά τ' άλλα το σετάκι σου είναι πανέμορφο. Σκατά στα αγκίστρια σου φίλε .sarcastic.

Ωραιος Βασιλη, αφου αποχιαζει ο Μανος καλα να λες κ ευχαριστω γιατι εχω κ εγω ενα φιλο που ουτε αυτο δεν μπορει να κανει... .yelling.
Έλα παππού μου να σου δείξω τ'αμπελοχώραφα σου... .buy buy.
Καλορίζικο το καλαμάκι φίλε μου ... :cool:

παρτου κανα αυτοκολλητο μπενελι να συνηθιζει στην ιδεα οτι τα καλυτερα ερχονται.......hair..sarcastic.

τωρα που θα μετακομισω πρεπει να σας δειξω πως βαρανε τα καλα γαιδουρια, γιατι με λουτσακια και κοκκαλια και @@δια δε βγαινει τοσο ηρεμα το σπινινγκ, εκανα και απικο αμα ηταν ετσι να παιζω με τα σπαρακια.....yel..yel.

καλα εσυ παλι 7-28 καλαμι βρηκες να παρεις.... ???
σαρεσει να το βλεπεις ''λαστιχο'' ετσι?

σκατοψαρευτα ρεει....

Φιλαρακι εμενα μου αρεσουν τα λεπτα εργαλεια... .buy. Αμα ηταν να χτυπιεμαι με τεχνητα 30 γρ ας το γυρισω στο Jigging να φλερταρω με κανενα τερατακι τουλαχιστον... Το 7-28 ειναι το ιδανικοτερο για μεσαιο spinning που κανω εγω... Κοιτα να ερθεις καμια βολτα κατω να χτυπησουμε κανενα πλανο τωρα που θα εχεις "μαηδες" και ασε τιες εξυπναδες... .yelling..sarcastic.

Back