Spinning

Επειδή βλέπω μαστόρια στο spinning,θα βάλω κάποιες φωτό απο κάποια τεχνητά που είχα πάρει κάποια στιγμή αλλά δεν ασχολήθηκα τελικά με την τεχνική και έμειναν στην αποθήκη,μπορεί κάποιος να μου πεί αν αξίζει κανένα και ποιός είναι ενα καλός τρόπος να δουλευτούν,μήπως το παλέψω κάποια στιγμή;

Όλα πολύ καλά για λαβράκια και αφροψαρα.

Εκανα κ εγω προχθες το απογευμα μια αποπειρα με το νοτια αλα το κυμα ηταν πολυ κ τα φυκια αλλα τοσα που δεν μπορουσες να ψαρεψεις με τιποτα... Εριξα καμια ωριτσα μεσα στο ποταμι για κανενα λαβρακα αλλα τιποτα, ειχα γινει κ μουσκεμα απο την αποπειρα μου να ψαρεψω στην αφρουδια οποτε...

• Like
Reactions: jnp

screenshot software
πρωινό spinning 6:30-8:00 ένας λούτσος ξεαγγιστρώθηκε 2 μέτρα πριν τον βγάλω και μου έμεινε το καρβούνι. Πέρυσι τέτοια εποχή οι λούτσοι έβγαιναν πέντε πέντε, μόλις βρω χρόνο θα σας βάλω μερικές περσυνές φώτο. Μετά τις 8 για περπάτημα για τσίχλες.

Last edited:
Μου ήρθε σπίτι με το θηρίο, το βλέπουμε έτσι και λέμε ενα μεγάλο ψάρι... Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρούσε στο νεροχύτη και ήταν και καθαρισμένη! Μιλάμε για ψαρούκλα! Έχει και βίντεο το οποίο θα προσπαθήσω να ανεβάσω τώρα εγώ...

Back