Η απάντηση μου αφορά το συγκεκριμένο τεχνητό!Όλα είναι σχετικά.
Το σκέτο πάντα υπερέχει.

Η απάντηση μου αφορά το συγκεκριμένο τεχνητό!Όλα είναι σχετικά.
Το σκέτο πάντα υπερέχει.
Το ξερω..ομως το καλάμι μου ειναι 14-40γρ κ το τεχνητό αυτο ζυγίζει μόλις 8γρ..Θα δοκιμάσω να το ρίξω σκέτο αλλα αν φυσάει λίγο θα δυσκολευτώ..25άρα εχω..Με ελαφρύ καλαμι και 0,23 πετονιά δουλεύει και σκέτο.
Βασιλη γιατι όχι το συγκεκριμένο τεχνητό?Η απάντηση μου αφορά το συγκεκριμένο τεχνητό!![]()
Η μπομπάρδα εκτός του ότι χαλάει την πλεύση φοβίζει και τα ψάρια επομένως αν μπορείς να μην τη χρησιμοποιήσεις τότε κάνε το!Βασιλη γιατι όχι το συγκεκριμένο τεχνητό?
Ναι όντως έχει τύχει πολλές φορές σε ψάρεμα κυνηγών να χτυπάνε την μπομπάρδα αντί το κοκάλινο τεχνητό που έσερνε...Ισως για αυτο η μπομπαρδα κ το buldo απο παλαιότερα να είχαν κυριαρχήσει μόνο τα χελακια(raglou,red gill) Μπορεί όντως να χαλάει την πλεύση στα "σκληρά"τεχνητα..Τωρα αν τα φοβίζει δεν ξερω..Καπιοι υποστηρίζουν οτι τους κινεί την περιεργεια..Η Απόψεις ειναι δυο όντως..
Ε βεβαια, σου μαθαμε ενα μερος, σου μαθαμε κ δυο δολωματα κ το παιζεις δωθε κειθε τωρα... Καλοφαγωτος, φωτο δυστυχως δεν εχει...Τον σκαλωσα τον λουτσακο απόψε...
Η μικρή θα φάει φρέσκια ψαροσουπα αύριο.
Καλά δεν είδες ότι ο λουτσος είχε τατουάζ στην πλάτη: «Είμαι του Αρι,αφήστε με! » ???Τον σκαλωσα τον λουτσακο απόψε...
Η μικρή θα φάει φρέσκια ψαροσουπα αύριο.
Αρι για πάρε κανένα τηλέφωνο την πεθερά του Γιώργη και δες μήπως βρήκε κανένα realis στο στομάχι του λουτσου. Λέω μήπως....Καλοφαγωτος, φωτο δυστυχως δεν εχει...![]()
Βάλε τεχνητο μέ πιο μεγάλες σαλαγγιες σε καλή κατάσταση η άλλαξε στυλ τραβηγματος, μήπως και προκαλεσεις πιο αποφασιστικη επίθεση.Οπότε... .eat.Ενα κούφιο χτύπημα πηρα χτες το σούρουπο(την κλασσική πάντα ώρα..)κ μάλιστα ηταν δυνατουτσικο..Είχα το ρεγγακι princess το 13αρι αυτή την φορά..Ηταν τόσο γρήγορο που ούτε να καρφώσω δεν πρόλαβα..Που θα μου πάει απο κοντά το εχω..![]()
Χαχαχα, τα επιφανειας τωρα του τα μαθαινω Γιαννη...Αρι για πάρε κανένα τηλέφωνο την πεθερά του Γιώργη και δες μήπως βρήκε κανένα realis στο στομάχι του λουτσου. Λέω μήπως....
Καλά με τέτοια άπνοια και βαρεσε σε μομοτι, θαχει βρει νέο στυλ τραβηγματος. Τι χρώμα;;; ?Χαχαχα, τα επιφανειας τωρα του τα μαθαινω Γιαννη...Με Mommoti τον πηρε τον λουστο, ναι καλα θυμασαι με αυτο που πριν καποιους μηνες χλευαζε κ κοιταγε με ειρωνια... Αλλα βεβαια επρεπε να τον αφησω εκει, στην αμαθια...
![]()
Τα βρίσκουμε και στη γειτονιά μας....Καλά τα mommoti είναι το φάρμακο τους...![]()