Spinning

Λέω κατά το απόγευμα να κάνω μια περατζάδα προς Λαύριο, έστω με τα λίγα τεχνητά που έχω .Να το πάρω απο το εργοστάσιο της ΔΕΗ και να ανηφορίσω ολη τη βραχώδη αυτή ανατολική πλευρά που σήμερα θα την δέρνει ο Βοριάς.
Eκτός και αν το αποφασίσω για casting η για μπύρες . .buy.
Καλη περιοχη, πρώτα σπινινγκ και μετά τραβάτε για καμμια μπύρα και σουβλάκια για αναπλήρωση θερμίδων. .beer.

Eγω ειχα συντηρηση εξοπλισμου πριν λιγο... Αλλαξα και τα 100 μετρα του νηματος που ειχα πανω απο την πετονια στην μπομπινα γιατι με τις καλαμιες προχθες ειχε φθαρει σε αρκετα σημεια κ δεν ηθελα να το κοψω κ να το ξαναδεσω σε τρια κομματια...
Ξαναεβαλα κ 30αρι αορατο παραμαλο αντι για 26αρι κ θα δουμε αν θα παρω χτυπημα... .xm.

Προφανώς Αρι σε προβληματίζει το 30αρι παραμαλο..
Μην φοβασε..Επάνω στο σούρουπο αλλά και κατά την διάρκεια
της νύχτας τα ψάρια δεν λογαριάζουν κ πολύ απο διαμετρους πετονιων..
ΥΓ δική μου άποψη σύμφωνα πάντα με όσα έχουν δει τα μάτια
μου απο διάφορα αλλα ψαρέματα.Αν και το ψαρεμα δεν έχει κανόνες..

Mμμμμ... δεν ξερω Τασο, ειδικα τωρα το καλοκαιρι... Εγω νομιζω οτι ακομα κ το 30αρι ειναι πολυ αλλα θα δειξει η πραξη... Για το μονο που δεν ανησυχω βεβαια ειναι η αντοχη... Ετυχε να μου πιαστει παλαιοτερα με τον ιδιο συνδυασμο ενα τεχνητο σε βραχο κ τραβαγα με το χερι κ ολη μου τη δυναμη κ τελικα ανοιξαν οι σαλαγκιες... Ουτε οι κομποι καταλαβαν, τιποτα, ουτε τα παραμαλλα , ουτε η παραμανα, τιποτα... Παραλιγο να τον τραβηξω το βραχο...

Για το μονο που δεν ανησυχω βεβαια ειναι η αντοχη...
Δεν αμφισβητείται η αντοχή των πετονιών από έλξη και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Με το δόντι είναι το πρόβλημα και εκεί η 30άρα δεν θα ανταπεξέλθει ή θα τα καταφέρει οριακά σε κάποιο λούτσο. Το γοφάρι π.χ. την 40άρα άμα την δαγκώσει την κόβει σαν αγγούρι. Στην 45άρα που βάζω εγώ για παράμαλο έχει τύχει πολλές φορές μετά από πιασίματα λούτσων να βρω επάνω "πληγές", κάτι που μαρτυρά ότι αν ήταν λεπτή πετονιά θα είχε κοπεί.

wwwwwwwwwwww.jpg

Τελικά την έκανα την βόλτα αφού περισσότερο για βόλτα ξεκίνησα παρα για ψάρεμα.
Πήρα μαζί 2 καλάμια για castimg λίγο καλαμάρι και το καλάμι του spinning.
Έψαξα για κάποιο καινούργιο μέρος εκεί κοντά στο Λαύριο και τελικά κατέληξα κάπου γύρω στις 6.
Κάθισα μέχρι που νύχτωσε και δεν πήρα κανένα χτύπημα .Μόλις νύχτωσε μεταφέρθηκα σε ένα κολπάκι που έκοβε και ο Βοριάς,Πήρα δυο χτυπήματα και τίποτα άλλο.Άλλαζα συνέχεια τα τεχνητά όμως ...δεν !
Βαρέθηκα μια και ήμουν και μόνος τα μάζεψα και έφυγα.
Γιώργο περαστικά στην μικρή.Αλλη φορά το κανονίζουμε.
Τελικά καλύτερα να είχα πάει για μπύρες.

Αμα είναι καλυτερα η μικρη παρε τον ψηλο τηλέφωνο πέστου να φερει τις μπυρες παρε τα καλαμια για καστινγκ κ τα σουβλάκια δολωστε ριξτε και αραξτε εκει να ηρεμισετε.
κ αρχισε να τους λες για τα τζουμερκα ;)
σε πεντε λεπτα θα χει αρχισει να δολωνει σουβλάκι.sarcastic..yel..big smile.

Αυτού του είδους τα ψάρια εκτός απο ανάλογο εξοπλισμό και εμπειρία, απαιτουν και πολυυυυυ ψυχραιμία απο το μέρος του ψαρα..Αν δεν υπάρχει ψυχραιμία εύκολα μπορεί να γίνει το μοιραίο λάθος..Και κατά συνέπεια το χάσιμο ενός ψαριού τρόπαιο...

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο ζόρι; Λογικό δεν ήταν να κοπεί το δεύτερο; .xm. Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις και 10 λεπτά παραπάνω να το βγάλει;

Λοιπόν φιλαράκι, επειδή δεν ξέρω αν εσύ αυτή την ζώνη την έχεις δοκιμάσει, εμένα να σου πω ότι μου έκανε ωραία μέση ... .big smile. . Άντε για να δεις ποιον έχεις δίπλα σου... .my man.

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο ζόρι; Λογικό δεν ήταν να κοπεί το δεύτερο; .xm. Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις και 10 λεπτά παραπάνω να το βγάλει;

Λοιπόν φιλαράκι, επειδή δεν ξέρω αν εσύ αυτή την ζώνη την έχεις δοκιμάσει, εμένα να σου πω ότι μου έκανε ωραία μέση ... .big smile. . Άντε για να δεις ποιον έχεις δίπλα σου... .my man.

Ωραίο καρβούνι Γιώργο! Φετινό είναι?

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο ζόρι; Λογικό δεν ήταν να κοπεί το δεύτερο; .xm. Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις και 10 λεπτά παραπάνω να το βγάλει;Λοιπόν φιλαράκι, επειδή δεν ξέρω αν εσύ αυτή την ζώνη την έχεις δοκιμάσει, εμένα να σου πω ότι μου έκανε ωραία μέση ... .big smile. . Άντε για να δεις ποιον έχεις δίπλα σου... .my man.
Ρε φίλε καλό το ψάρι αλλά η μέση σου είναι άλλο πράμα με την άσπρη ζώνη..yelling.

Τι φετεινο μωρε Βασιλη? .buy buy.Δεν τον βλεπεις που ειναι παιδακι στη φωτογραφια?.yelling. Μμμμμμμμμ...ηθελε κ ζωνη για να πεταξει τη "μαριδα" εξω....sarcastic.
Ωραιος ο Χουνταλας με την ωραια μεση... .my man.
Γιωργο, δεν νομζιω οτι στο δευτερο του σπαει η πετονια απο το ζορι... Αν καταλαβα καλα, αρχισαν να του τελειωνουν τα 800 μετρα νημα που ειχε, εσφιξε λιγο τα φρενα μπας κ το σωσει αλλα μαλλον αυτα υπερθερμανθηκαν κ κολλησαν στιγμιαια γι αυτο πηρε την πετονια στο χερι...

αλλα μαλλον αυτα υπερθερμανθηκαν κ κολλησαν στιγμιαια γι αυτο πηρε την πετονια στο χερι...
Ή κόλλησαν που δεν το πιστεύω γιατί μάλλον είναι καρμπον ή καθώς μικρυνε η διάμετρος της πετονιας αυξήθηκε η ροπή στρεψης και ξεπέρασε τα όρια θραυσης της πετονιας.
Όταν το καρουλι αδειάζει, συνεχώς πρέπει να λιγοστευουμε τα φρένα.

Λοιπόν φιλαράκι, επειδή δεν ξέρω αν εσύ αυτή την ζώνη την έχεις δοκιμάσει, εμένα να σου πω ότι μου έκανε ωραία μέση ...
Ωραία ζώνη, κανει και για τη σημαία στην παρέλαση.
Αλλά και για απικο στο βράχο.

IMG_0086.jpg

Τα καρβουνια είναι ωραία με κανένα καλαμι σπινινγκ να ευχαριστηθεις ζόρι.
Με εργαλεια των 50 -80 λιμπρων που βλέπω, Γιώργο, μάλλον δεν το ευχαριστηθηκες.

Χτες αργά το απόγευμα πήγα για μερικές βολές..Είχα ενα ρεγγακι μικρό princess(με την ροζ βούλα κάτω απο τα βραγχια)Το μόνο θετικό είναι ότι κάποια φάση το ακολούθησε άκρη στα βράχια ενα μικρό λουτσακι..Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα περνοντας κ αλλα τεχνητά μαζί μου..Αλλα δεν φταίει αυτο γιατί δεν εχει ψάρια φέτος..ΥΓ Συρταδορος απο βάρκα έσερνε δυο ώρες χωρίς αποτέλεσμα..Ειδωμεν...

Back