Αμα καμια φορα δεν σε θελει...απλα δεν σε θελει....goodboy. Εχοντας παρει στα χερια μου μια μικρη παραγγελια με κατι ωραια σιλιοκονακια ροζ χρωματος (το ροζ παει με το καλοκαιρι...

) , ενα seaspin pro-q 120 για μενα κ ενα 90αρι για εναν καλο φιλο.buy., ειπα εχθες να παω να τα βρεξω... Λιγο πριν δυσει ο ηλιος ειμαι σε εκβολες και αποφασιζω να ριξω οσο φωταει ακομα το σιλικονακι 11 εκ που το ειχα συνδυασει με 10αρι jighead... Ριχνω, το αφηνω να φτασει στον πατο και αρχιζω τα τιναγματα, ενα μικρο, 3 διαδοχικα κ 1 μεγαλο( ειχα συστημα ο σπεσιαλιστας

)... Κ ενω η πετονια εχει φτασει κοντα στην επιφανεια κ νιωθω ενα κενο στην πετονια μου αποροντας, πηδαει ρε μαγγες ενας γοφαρος εξω απο το νερο πανω απο δυο κιλα... Επαθα σοκ, για φωτογραφια ηταν... Με το που σκαει στο νερο κ παιρνει φρενα μου το κοβει στεγνα... .kkk. Αρχιζω τα γαλλικα αλλα συνεχιζω....llk. To Pro-q 120 ειναι ισως το καλυτερο τεχνητο επιφανειας τουλαχιστον για το σκοπο που το θελω εγω... Εχει ηρεμη πλευση χωρις φασαρια κ μια πολυ απαλη φιδισια κινηση ονειρο... Βολη πολυ καλη αλλα ηταν κ 27 γρ το 12αρι... Αφου το εχω ματιασει, η ωρα εχει παει 10 κ δεν εχω παρει αλλο χτυπημα αποφασιζω να ριξω κ καμια καλαμια μεσα στο ποταμι που επαιζαν καποια λαβρακακια, μπας κ ειχε κ κανενα κρατησιμο... Εχω ριξει καμια 15αρια βολες κ αφου το τεχνητο επεφτε με δυναμη στο νερο, αφηνα μερικα δευτερολπετα να ηρεμησει κ ξεκιναγα... Σε μια ακρη εχουμε καρφωμα κ ειναι καλο το ψαρι... Κ ενω εχω χαρει μου κανει το Γ@μ@@@@ο .kkk. ενα κεφαλι κ μου μπαινει κατω απο μια πεσμενη καλαμια... Σκαλωμα....vah.την τυχη μου μεσα... Να ειναι το ψαρι επανω, να το νιωθω κ να μην μπορω να το τραβηξω... Νιωθω το ψαρι να ξεκαρφωνεται αλλαζοντας θεση μπας κ σωσω την κατασταση αλλα ηταν αργα... Στο επομενο τραβηγμα το καλαμι εκοψε σαν ξυραφι το νημα κ εχασα κ το τενχητο... Το ματιασα....llk. Αφου ειμαι σιγουρος οτι αμα εριχνα κ το 90αρι κατι θα γινοταν κ θα το εχανα κ αυτο... Τα μαζεψα τσαντισμενος, παρηγγειλα ξανα το pro-q κ θα του κρεμασω κ χαντρα αυτη τη φορα....buy buy.
Καλα να παθω γιατι στην διαδρομη εστελνα μυνηματα σε ενα φιλο κ τον ρωταγα αν τον σαπουνιζει τον opinel...

Περαστικα μου....buy buy.
Η φαση παντως που το γοφαρι πηδηξε στα 15 μετρα μπροστα μου εξω απο το νερο, αλλο πραγμα...