οι κάτοχοι ας γράψουν γνώμες η οποίοι είχαν και τα δύο εγώ πιστεύω έχοντας ρίξει και τα 2 σε κάννες με αυλό 18.3 18.4 ότι είναι ίδιας φιλοσοφίας
Τα έχεις ακόμα;οι κάτοχοι ας γράψουν γνώμες η οποίοι είχαν και τα δύο εγώ πιστεύω έχοντας ρίξει και τα 2 σε κάννες με αυλό 18.3 18.4 ότι είναι ίδιας φιλοσοφίας
Κάνει ένα πρώτο άνοιγμα και μετά ένα δεύτερο που καταλήγει σε 20,2 Χιλ στο στόμιο. Το δεύτερο άνοιγμα έχει και χαμηλότερη λείανση και προσωπικά πιστεύω ότι λειτουργεί και ως φρένο.Πως είναι εσωτερικά το σεμινολ?
Τι να το κάνεις εσύ, ο κεντροτουφεκάω σε όλες τις αποστάσεις; Αυτά είναι για μάς που είμαστε του περίπου...Κάνει ένα πρώτο άνοιγμα και μετά ένα δεύτερο που καταλήγει σε 20,2 Χιλ στο στόμιο. Το δεύτερο άνοιγμα έχει και χαμηλότερη λείανση και προσωπικά πιστεύω ότι λειτουργεί και ως φρένο.
Βρείτε μου ρε κερατάδες ένα!![]()
Ευχαριστώ πολύ! Οι βόλτες μοιάζουν λίγο φαγωμένες;
ούτε τα τσοκ στελιο ούτε το οπλο και τις κανεςΤα έχεις ακόμα;
Μαλον πολύ φαγωμενεςΕυχαριστώ πολύ! Οι βόλτες μοιάζουν λίγο φαγωμένες;
Του έστειλα μήνυμα να στείλει καλύτερες φωτογραφίεςΜαλον πολύ φαγωμενες
Δεν κάνει, δεν κάνει! Παράτα το!Του έστειλα μήνυμα να στείλει καλύτερες φωτογραφίες
Κρατάει κέντρα το Spreader, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει πολύ την περιφέρειαΤο φρένο πως βοηθάει στην διασπορά ενώ στα κικς στην συγκέντρωση
Λεωνίδα αν ψάχνεις σε Mobil Choke την ίδια δουλειά κάνει και το recess τσοκ Maxwell του παπατσαρουχα, είναι ανάποδη καμπάνα που τελειώνει σε 18.7. Είχα συγκρίνει σε κυνηγι και όχι πίνακα το Spreader με το Maxwell και τα δύο έδωσαν αντίστοιχα αποτελέσματα στο δικό μου όπλο beretta 304Κρατάει κέντρα το Spreader, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει πολύ την περιφέρεια
Λεωνιδα για mobil θελεις?Κρατάει κέντρα το Spreader, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει πολύ την περιφέρεια
Κατά τύχη το βρήκα! Όντως μοιάζουν φαγωμένες ..Ευχαριστώ πολύ! Οι βόλτες μοιάζουν λίγο φαγωμένες;
Ναι ΒάγγοΛεωνιδα για mobil θελεις?
κατι εχω στα σκαρια συντομα θα το εχω ετοιμο ,το παιρνεις για δοκ και μου λες εντυπωσειςΝαι Βάγγο