Καλησπέρα σε όλους!
Saint Etienne Robust 222 με 70 εκατοστά κάνες.
Έχω απορίες σχετικά με το δίκανο γι’αυτο ανοίγω το θέμα.
1. Μου φαίνεται παρατηρώ στις κάνες σημαδια οξείδωσης. Που να το πάω να το βάψουν;
Εννοείται πως από μεριάς μου το συντηρώ όσο καλητερα μπορώ πχ από τότε που το έχω πάντα όταν ήταν στην θήκη ήταν λαδωμένο.
2. Έχει σταθερό τσοκαρισμα (ελπίζω να το λέω σωστά τώρα μαθαίνω τους όρους) η απορία εδώ είναι πως μετράω τι Τσόκ έχει; Κανονικά με χιλιοστά;
3. Θέλω να λουστράρω το κοντάκι και την πάπια. Να το κάνω μόνος η σε ξυλουργό/οπλουργο;
4. Μετά προβληματίζομαι να έχω αυτό ως βασικό όπλο η να πάρω άλλο μην ταλαίπορω το «δίκανο του παππού» που τόσο καμάρι το ‘χω;! Και άλλο να πάρω φθηνό θα είναι απλά το κάνω γούστο το συγκεκριμένο και δεν θέλω να το αποχωριστω.
Όλες οι απόψεις/συμβουλές δεκτές,σίγουρα θα μου έρθουν και αλλά στην πορεία,αυτά είναι μια καλή αρχή!
Παραθέτω φωτογραφίες να δείτε τι εννοώ, επίσης να δείτε το λάδι με αυτό καθαρίζω και λιπαίνω.
Ελπίζω να εχω γράψει στην σωστή ενότητα…
Saint Etienne Robust 222 με 70 εκατοστά κάνες.
Έχω απορίες σχετικά με το δίκανο γι’αυτο ανοίγω το θέμα.
1. Μου φαίνεται παρατηρώ στις κάνες σημαδια οξείδωσης. Που να το πάω να το βάψουν;
Εννοείται πως από μεριάς μου το συντηρώ όσο καλητερα μπορώ πχ από τότε που το έχω πάντα όταν ήταν στην θήκη ήταν λαδωμένο.
2. Έχει σταθερό τσοκαρισμα (ελπίζω να το λέω σωστά τώρα μαθαίνω τους όρους) η απορία εδώ είναι πως μετράω τι Τσόκ έχει; Κανονικά με χιλιοστά;
3. Θέλω να λουστράρω το κοντάκι και την πάπια. Να το κάνω μόνος η σε ξυλουργό/οπλουργο;
4. Μετά προβληματίζομαι να έχω αυτό ως βασικό όπλο η να πάρω άλλο μην ταλαίπορω το «δίκανο του παππού» που τόσο καμάρι το ‘χω;! Και άλλο να πάρω φθηνό θα είναι απλά το κάνω γούστο το συγκεκριμένο και δεν θέλω να το αποχωριστω.
Όλες οι απόψεις/συμβουλές δεκτές,σίγουρα θα μου έρθουν και αλλά στην πορεία,αυτά είναι μια καλή αρχή!
Παραθέτω φωτογραφίες να δείτε τι εννοώ, επίσης να δείτε το λάδι με αυτό καθαρίζω και λιπαίνω.
Ελπίζω να εχω γράψει στην σωστή ενότητα…
Attachments
Last edited: