Remington Team

Κ.Γιαννη από όσο ξέρω έχετε και αλλά όπλα,μπορείτε να πείτε ότι η καννη τις ρεμ που έχετε πράγματι βγάζει καλύτερες τουφεκιες από τα άλλα σας
Όπλα?(Προς θεού δεν αντιλέγω σε ότι λέτε)Απλά ρωτώ αν υπάρχει σύγκριση.
Τασο πριν καμμια δεκαπενταρια χρονια εριχνα σε χαρτόνι όλα μου τα οπλα με διαφορα τσοκ και με τα μισά φυσιγγια της αγοράς. Τα ιταλικα μου όπλα εριχναν ικανοποιητικα περίπου τα μισά είδη φυσιγγιων ενώ η καννη της Rem τουλάχιστον οκτώ στα δέκα, γιαυτο λέω ότι δεν διαλεγει φυσιγγια. Το 3* της Rem έδινε σαφώς καλύτερες κατανομες και καλύτερα σκοτώματα.
 
Μια δεύτερη καννη μαγκνουμ κομμένη στα 54 εκ μου έδωσε κύκλο στα μονοβολα breneke της maionchi πέντε εκ στα σαράντα μέτρα με αστηρικτο όπλο και χωρίς σκοπευτικα.Τώρα της έχω βάλει εσω έξω τσοκ thinwall αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
 
Last edited:
Aκριβως ετσι. Η καννη απο 870
Δεν ήξερα ότι ταιριάζει..Δεν το έχω ξανακούσει.Πιστευα ότι το κάθε αυτογεμες δεχετε μόνο καννες τις δικής του εταιριας...hit.
Μάλιστα είχα απορησει και στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω..Αλλά μου είπαν ότι η μπερναντελι συνεργαζόταν με την ρεμ για αυτό ταίριαζε η καννη...
 
Αναγκαστικά από 870 για να μην έχει τρύπες εξόδου αερίων.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!!κοίτα να δεις τι μαθενει κανείς....Ούτε που θα το φανταζόμουν..Όπλο αδράνειας και καννη αερίων δεν θα ήταν λειτουργικό...
 
Δεν ήξερα ότι ταιριάζει..Δεν το έχω ξανακούσει.Πιστευα ότι το κάθε αυτογεμες δεχετε μόνο καννες τις δικής του εταιριας...hit.
Μάλιστα είχα απορησει και στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω..Αλλά μου είπαν ότι η μπερναντελι συνεργαζόταν με την ρεμ για αυτό ταίριαζε η καννη...

Δεν ταιριαζει Τασο. Σε οπλουργο εγινε η δουλεια. Αποκολληση δακτυλιου Remington, επικολληση δακτυλιου Benelli, κεφαλωμα ουρας Benelli, κοψιμο και εσωτερικες στροφες στην καννη Remington. Μετα βιδωμα μεχρι να ελθει η καννη στην ευθεια.
 
Παυλο θυμήθηκα οτι ένας γνωστός μου με την 1100 δεν αλλάζει για κανένα λογο τα 3Α για τσίχλα,καμιά φασσα,και κάνα τρυγόνι.αλλαζει μόνο νούμερο σκαγιων..Να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμένο έμενα δεν με ικανοποίησε ποτε..
 
Και εγω θυμαμε μόνο πούπουλα στον αέρα..Η αστοχίες..
Δεν λέω ,μπορεί να μην το "βρήκα"σαν φυσιγγι..Από κάποιους ακούω καλα λόγια.Ισως η καννη τις 1100 να τα πηγενει η να το έχει "βρει"σαν φυσιγγι.
(Εννοείτε οτι δεν αμφιβάλλω σε οτι λέτε κ.Σαραντο).
 
Παυλο θυμήθηκα οτι ένας γνωστός μου με την 1100 δεν αλλάζει για κανένα λογο τα 3Α για τσίχλα,καμιά φασσα,και κάνα τρυγόνι.αλλαζει μόνο νούμερο σκαγιων..Να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμένο έμενα δεν με ικανοποίησε ποτε..
Tασο, 3Α δεν κυνηγουσα με τη 1100. Ημουν τοτε φανατικος ολης της σειρας της ΠΥΡΚΑΛ και το οπλο με αυτα κενταγε.
 

host image

free image hosting

caricare immagini

invia immagini
Πάπια αμερικανική χορταστική για καρτέρι.

hostare immagini
Το πελμα είναι το original.

invia immagini

image share
Αριστερα το στρογγυλό λαστιχακι που θέλει αλλαγή όταν φθειρεται. Δίπλα δεξιά τα δυο δαχτυλίδια του πιστονιου.

caricare immagini
Από κάτω βλέπουμε την πεταλουδα του σιδηροδρομου που είχε σπάσει.

invia immaginií
Τσοκάκι 3* Thinwall Colonial Arms.

image hosting
Αυτό ήταν για πολλα χρονια το καρτεροντουφεκο μου.
Αυτή τη Remington 1100 μου την χάρισε γείτονας που δεν ηθελε να ξυπνάει το πρωί για κυνήγι.
Ήρθε από τον Καναδά, έτος κατασκευής 1980 περίπου,με καννη μαγκνουμ 76 εκ φουλ.
Ακολούθησα τη συμβουλή φίλου τσιχλα και την έκοψα στους 60 πόντους και έβαλα εξωτερικα τσοκ της Breda που ήταν της μόδας. Οι κατανομες με τρία άστρα ήταν χάλια. Σαν κυλινδρος όμως είχε καλή ακρίβεια στα μονοβολα στα σαράντα μέτρα. Η καννη ξανακοπηκε και μπήκαν τσοκακια thinwall εσω έξω. Το όπλο αλαφρυνε και μπορούσες να κάνεις και περπατητο.
Παρόλα αυτά αγόρασα μια καννη απλή 71 εκ με τσοκακια. Αποδείχτηκε καλή κίνηση γιατί η καννη βγάζει ωραίες τουφεκιές. Το όπλο ερριξε με αυτή την καννη χιλιάδες τσιχλοφυσιγγα, με μόνη βλάβη ένα σπασμένο εξαρτημα που άλλαξα μόνος μου, τη λεγόμενη πεταλουδα. Έφερα από Αμερική και μερικά εξαρτήματα που μερικοί εκεί λένε ότι είναι τα πιο ευαίσθητα και τα έχω στην πάντα για σιγουριά. Θα τα γράψω αργότερα για κάποιον που ενδιαφέρεται να τα ξέρει. Στο οπλο έχω προσθέσει υποδοχές για λουρι, το πελμα είναι το δικό του.
 
Last edited:
Πολυ ωραιο οπλο και σε αριστη κατάσταση.Να το χαιρεσε κ.Γιαννη :)
Και να το θυμάστε που και που σε κανένα τσιχλοκαρτερο:)
Πραγματικά πολύ ωραιο....shake hands.
 
Tολη το οπλο θα βγει αποτι εμαθα στην Αμερικη τον Οκτωβρη. Ηδη υπαρχουν παρα πολλες παραγγελιες για την αμερικανικη αγορα και δεν ξερω ποτε η Ρεμι θα αρχισει τις εξαγωγες. Ρεαλιστικα εγω δεν περιμενω να το κυνηγησω αυτη τη σαιζον.
Παυλο δυστυχως δικιο εχεις :-( τηλ χθες στον αντιπροσωπο κ μου λεει ηταν για τελος Σεπτεμβριου, τωρα λεει παμε για τα Χριστουγεννα .. δεν τον ακουσα βεβαια να το πολυσπιστευει. κριμας θα χασουν τζιρο μιας κ ο κοσμος θελει το οπλο για το κυνηγι , τι να το κανει τον Μαρτιο .. αφου δεν εχουμε κ σκοπευτηρια να παμε στην Αθηνα :-(
 
ξεκινησε το νεο V3 να πωλειτε Αμερικα, ο Cabelas εχει το μαυρο $770=680Euros & το camo / ξυλινο $870 = 770 Euros , να δουμε τα δικας μας λαμογια ποσο αισχροκερδια θα εχουν!!!
εδω εχουν τα Remington Express Long Range το κουτι $15=13,5Euros ... κ εμεις το εχουμε 26-30!!!! Τι να λεμε τωρα

Τολη ο Cabelas μπορει να πουλαει, αλλα οπλα δεν εχει καθοτι η Remington εχει καθυστερηση στη παραγωγη και ενας θεος ξερει ποτε θα βγουν στην αγορα. Σχετικα με τιμες πωλησης αμερικανικων προιοντων στην Ελλαδα αυτες κυμαινονται στο περιπου 1.7 της Αμερικανικης τιμης στα οπλα και στο 2.0 τα αλλα ειδη. Το οπλο το περιμενω τουλαχιστον 1200 με 1300 € εδω.
 
Back
Top