Ευχαριστώ Νίκο. Μπορω να τα χρησιμοποιήσω και όταν εχει ζέστη?Και τα δύο
Sipe λίγο ποιο αγαπημένη
Άσε την ιδιογομωση. Μεταξύ των δύο πολύ περισσότερος κόσμος είναι ευχαριστημένος με τα sipeΦοβερά μπαρούτια και τα δύο,στο υδρόβιο θα έλεγα κάνουν φοβερά πράγματα,η σ4 ή βασίλισσα της δύναμης!!
Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω , φοβερές και οι δύο, αλλά είναι και θέμα πώς τουφεκας, προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η s4, είναι πιο γκαζιαρα!Ποιο απο τα δυο φυσιγγια θα προτιμούσατε?
Ιδιογομοση? Η αγοραστά της nsi?Ποιο απο τα δυο φυσιγγια θα προτιμούσατε?
Μήτσο,εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο. Όπως ξέρεις ο Οκτώβριος τα τελευταία χρόνια δεν είναι κρύος στα νησιά μας. Θα σου πρότεινα το gm3 της Νόμπελ. Μέχρι να βγει ο ήλιος για εμένα ήταν πολύ καλό. Με το που ζεσταίνει ο ήλιος είχα ζωντανά. Εκτός και αν τα θες για Νοέμβρη Δεκέμβρη και Γενάρη όπου εκεί όποιο από τα 3 και να διαλέξεις θα είσαι κομπλέ θεωρώ. Για ζέστες δεν είναι,αν έχεις δίκανο θα σε πιάσει το κεφάλι σου..Ποιο απο τα δυο φυσιγγια θα προτιμούσατε?
Ριξτα στα μπασιματα.Έχω ένα κιβώτιο s4 αγορασμενο 7,5 ευρώ , ελπίζω να έχει ωριμάσει στη ντουλάπα και να σκοτώνει μόνο του
Εδώ στα μπασίματα έχει 25 βαθμούς, λες να μου φύγει το κεφάλι;Ριξτα στα μπασιματα.
Μήν σε πάρω στο λαιμό μου, εγώ από πλευράς ιδιογωμοσης μιλάωΕυχαριστώ Νίκο. Μπορω να τα χρησιμοποιήσω και όταν εχει ζέστη?
Έχεις αντρικό όπλο, δεν θα καταλάβεις τπτ. Καλού κακού πάρε και κανένα α1 μαζί σουΕδώ στα μπασίματα έχει 25 βαθμούς, λες να μου φύγει το κεφάλι;
Καθόλου, δεν κλωτσάνε, ριχτα άφοβα.Εδώ στα μπασίματα έχει 25 βαθμούς, λες να μου φύγει το κεφάλι;
Αγοραστά.Ιδιογομοση? Η αγοραστά της nsi?
Και εγω δεν τα εχω χρησιμοποιήσει καθόλου Μάνο. Λεω να τα χρησιμοποιήσω τέλος Οκτωβρίου που θα επιστρέψω στην Ελλαδα!!Μήτσο,εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο. Όπως ξέρεις ο Οκτώβριος τα τελευταία χρόνια δεν είναι κρύος στα νησιά μας. Θα σου πρότεινα το gm3 της Νόμπελ. Μέχρι να βγει ο ήλιος για εμένα ήταν πολύ καλό. Με το που ζεσταίνει ο ήλιος είχα ζωντανά. Εκτός και αν τα θες για Νοέμβρη Δεκέμβρη και Γενάρη όπου εκεί όποιο από τα 3 και να διαλέξεις θα είσαι κομπλέ θεωρώ. Για ζέστες δεν είναι,αν έχεις δίκανο θα σε πιάσει το κεφάλι σου..
S4Αγοραστά.