MAX GEAR

Status
Not open for further replies.
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους και γνωστούς του φόρουμ μας ότι τους τελευταίους δύο μήνες συνεργάζομαι ως "Project Manager" με την εταιρεία MAX GEAR. Η εταιρεία αυτή προέκυψε μέσα από την εταιρεία OTOMED, η οποία εξειδικεύεται εδώ και δεκαετίες στην αποκατάσταση ακοής, προβλήματα βαρυκοίας κλπ. μέσα από ένα μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο, αρχικά με ένα προϊόν ονόματι CENS, το οποίο είναι ψηφιακά ακουστικά για κυνηγούς και σκοπευτές. Σύντομα εξαπλώθηκε και με άλλες αντιπροσωπείες, όπως τα κορυφαία σκοπευτικά γυαλιά PILLA, τα γάντια MACWET και πρόσφατα τα γνωστά σε όλους σας τσοκ MULLER.

Η MAXGEAR, αν και μόλις στην αρχή, έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη κυνηγών και σκοπευτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ σιγά σιγά εξαπλωνόμαστε και στην αγορά της Κύπρου αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θα είναι χαρά μου να εξυπηρετήσω τα μέλη του φόρουμ σε οτιδήποτε θελήσουν σε σχέση με τα προϊόντα μας ή να τους συμβουλέψω σχετικά. Θα είμαστε και ως εκθέτες στην έκθεση OUTDOOR EXPO στο τέλος του μήνα, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε κι από κοντά.

Το site μας είναι www.maxgear.gr ενώ πολύ σύντομα θα λειτουργήσει και e-shop.

(Παρακαλώ τους διαχειριστές, εάν το βρίσκουν απαραίτητο να μετακινήσουν το post όπου νομίζουν ή εάν αντιβαίνει με τους κανονισμούς του site ακόμα και να το διαγράψουν. Απλά το θεώρησα ηθικό μου καθήκον, όταν ερωτώμαι για την γνώμη μου ή την προσφέρω οικοιοθελώς, να γνωρίζουν οι αναγνώστες ότι σχετίζομαι με κάποια προϊόντα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ευχαριστώ.)
 
Λεωνιδα ευχαριστουμε για την ενημερωση. Λογια καθαρα και ξαστερα. .cool.
Καλη επιτυχια!
 
  • Like
Reactions: leo
Καλή αρχή Λεωνίδα και καλές δουλειές. Την περιγραφή εργασίας του project managemant την έχω συνδέσει με την σχεδίαση της παραγωγής και υλοποίησης είτε αγαθών είτε υπηρεσιών. Δεν ξέρω ακριβώς πιο είναι το κομμάτι που ασχολείσαι εσύ σε αυτήν την εταιρία αλλά αν αναζητάς το προιόν προς εισαγωγή, σαν καταναλωτής θα σου πω ένα. Φέρτε στην Ελλάδα Waders ... και δεν θα χάσετε ;)
 
Είναι κι αυτό μια καλή ιδέα. Ίσως λίγο αργότερα, μόλις διεισδύσουμε καλύτερα στην κυνηγετική αγορά. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.
 
Πολυ εξειδικευμένη γκάμα, με πολύ premium προϊόντα .... Είμαι κάτοχος ενός ζευγαριού cens δυο και πλέον χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την χρήση τους...
Τώρα χάζευα τα γυαλιά και έχω πάθει πλάκα ... Από την ποιότητα και τις τιμές !!!
Καλή επιτυχία και καλές δουλειές ...
 
  • Like
Reactions: leo
Το θέμα μεταφέρθηκε στην κατηγορία "Εξοπλισμός".

Καλή επιτυχία κ.Μητσιάλη από όλη την διαχειριστική ομάδα.
 
  • Like
Reactions: leo
Καλη επιτυχια Λεωναδα,θα δω τα προθοντα με προσοχη... ευχομαι τα καλυτερα κ σκεψου την προταση του Γιωργου, ειναι μεγαλη η τρυπα στην αγορα... ;)
 
  • Like
Reactions: leo
Πλέον και γω συνεργάτης της Max Gear ως technical manager..Θα μαι και γω στην διαθέση σας για το οτιδήποτε..σύντομα θα δημιουργηθεί και λογαριασμός Max Gear μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών..Οπως έχει πει και ο Λεωνίδας πιο πανω εργαζόμαστε σκληρά για την δημιουργία του e-shop..Το μονο που μπορω να πω ειναι πως ετοιμάζουμε πράγματα πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της Ελλάδας(όσον αφορά την σκοποβολη και οχι μονο).. Σας περιμένουμε ολους στο πρώτο Max gear challenge στις 4 Οκτωμβρη και ωρα 10 στο σκοπευτήριο της μαλακασας.. Θα υπάρχει ενημέρωση περί αυτού..Θα το χαρακτήριζα γιορτή του compak sporting με πολλές εκπλήξεις, δώρα και διαγωνισμούς.. Stay tuned ;)
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top