Krieghoff

Το θέμα είναι να πας εκεί και να το φτιάξεις πάνω σου απο το 0..Να βγάλεις και οτι χαρτιά χρειάζεται για να το φέρεις και είσαι οκ..Αν και στην Ευρώπη πρέπει να υπάρχει κάποιος Χριστιανός που φέρνει..
 
Το θέμα είναι να πας εκεί και να το φτιάξεις πάνω σου απο το 0..Να βγάλεις και οτι χαρτιά χρειάζεται για να το φέρεις και είσαι οκ..Αν και στην Ευρώπη πρέπει να υπάρχει κάποιος Χριστιανός που φέρνει..
Στη Γερμανία φτιάχνονται. Οι Γερμανοί αγόρασαν την πατεντα, τα μισοετοιμα εξαρτήματα και τα μηχανήματα και τα πήραν στη χώρα τους. Ψαξτο λίγο.
 
Ψάχνοντας το μου φαίνεται σα να έχει πάρει την αποκλειστικοτητα η αντιπροσωπεια της USA.
Μπας και η εταιρεια αγοράστηκε από Αμερικανούς;
Σαμπως και η Beretta είναι ιταλική;
 
Γερασιμε αυτά που έγραψα για γερμανική εξαγορά και μεταφορά στη Γερμανία όλου του στοκ και του μηχανολογικου εξοπλισμού είναι σίγουρα.
Τώρα αν την ξανααγορασαν Αμερικανοί με κύριο στόχο την δική τους αγορά κι αυτό ακούγεται λογικό. Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές σε αυτά τα λεφτά και ίσως δεν συμφέρει η κόντρα.
 
Καλημερα.
Γερασιμε.
α.ε.οπλοεμπορικι κ ''ο κοσμος των όπλων.
Νομίζω κάνουν αποστολές Ελλάδα.
Δες κ για τιμες ομως γιατι δεν ασχοληθηκα με το συγκεκριμένο οπλο ειδιαοτερα .
η οπλοεμπορικη ακουγετε οτι εχει μεγαλη εκτιμηση κ εξηπηρετικοτιτα
Δεν αγορασα κατι προσωπικά.
Για το άλλο απλως το βρηκα στο δικτυο.
Δες για την ερευνα σου.
 
Eγω ρε φιλε σου ευχομαι να το παρεις και συντομα. Αν και τα ρασα δεν κανουν σχεδον ποτε τον παπα, καμμια φορα τον κανουν και τον παρακανουν.

Αυτο με το ριξιμο, ειναι μεγαλη καψουρα, μεγαλη ομως.
 
Βάζω εδώ δυο βιντεάκια του 2009 τελείως ερασιτεχνικά από την δοκιμή του Κ-80.
Είχε παραχωρήσει η αντιπροσωπεία τότε (Dispan) ένα Κ-80 του κουτιού στην βασική του έκδοση στον Μπάμπη Αιγινήτη για δοκιμή στο σκοπευτήριο του ''Πάρνης''.
Ήμουν από τους τυχερούς που είχε καλέσει ο Μπάμπης για να το ρίξουμε και να ευχαριστηθούμε ένα απόγευμα ολόκληρο.
Ρίξαμε 6 πούλες ο κάθε ένας μας και προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την εργονομία του όπλου και από την στιβαρότητα του κλεισίματος.
Τι μου θυμίσατε τώρα!!
 
εχω ριξει και εγω με Κ 80 με 71 κανες ενός φιλου από την Πατρα , απιστευτη σκανδαλη , απιστευτη παπια τουλάχιστον στα χερια μου πηγαινε γαντι , τρομερη κινηση , τουφεκια παρα πολυ καλη , διευρυμενο κωνοι , κλεισιμο χρηματοκιβωτιο , κινηση αναμεσα σε μπερετα και περαζι , τρομερο οπλο
 
Back
Top