Ελατήριο (έλασμα) αποθήκης απο το πλαγιο κουμπακι...λειτουργεί καθως κανει οπισθοδρομηση ο σιδηροδρομος....5€ κοστος.Καλησπέρα σας, έχω στη κατοχή μου την παραπάνω καραμπίνα εδώ και 2 χρόνια! Τρομερές τουφεκιές! Το μονο πρόβλημα που μου έχει κάνει 3 φορές είναι να φέρει 2 φυσίγγια από την αποθήκη!Ελατωματικός κάλυκας λέτε?
Αυτό που σου είπε ο Κώστας. Η Fabarm το βγάζουν αυτό. Η XLR μου το έκανε από την αρχή σχεδόν.Καλησπέρα σας, έχω στη κατοχή μου την παραπάνω καραμπίνα εδώ και 2 χρόνια! Τρομερές τουφεκιές! Το μονο πρόβλημα που μου έχει κάνει 3 φορές είναι να φέρει 2 φυσίγγια από την αποθήκη!Ελατωματικός κάλυκας λέτε?
Το Η-005 ΚΑΙ ΤΟ Η-039...θα τα αλλαξεις κ τα 2 φιλε μου....αυτα εχουν τις ιδιες ακριβως κινήσεις...To H-005 δεν είναι στο διάγραμμα?
Νικο καλησπερα....Καλησπέρα σας και πάλι.Παράγγειλα τα 2 ελατηριάκια. γνωρίζει κάποιος πως βγαίνει ο η ασφάλεια(πείρος) ώστε να μπει το Η-005?View attachment 54932
Η γλωσσα θα μινει η ιδια.....τα 2 ελασματα θα αλλαξεις..Παιδιά καλησπέρα,έχω κ εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,όταν ρίχνω μου τραβάει κ τα δυο φυσίγγια μαζί,θα προσπαθήσω να βρω τα δυο Ελλάς ήρθα που προαναφέρατε ( Η-005 και το Η-039),πρέπει να αλλάξω και την γλώσσα μαζί;
Το ίδιο έκανε και σε μένα είναι ο αναστολέας την αποθήκης άλλαξε τον με καινούριο και θα είναι οκΠαιδιά καλησπέρα,έχω κ εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,όταν ρίχνω μου τραβάει κ τα δυο φυσίγγια μαζί,θα προσπαθήσω να βρω τα δυο Ελλάς ήρθα που προαναφέρατε ( Η-005 και το Η-039),πρέπει να αλλάξω και την γλώσσα μαζί;
Όχι σε καμία περίπτωση δεν έχω πειράξει κάτι,σε κάποιον γνώστη θα την στείλω,ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Η γλωσσα θα μινει η ιδια.....τα 2 ελασματα θα αλλαξεις..
Υ Γ.
Δε νομιζω να την εχεις στραβωσει εσυ σε προσπαθειά σου, να φτιαξεις τη βλαβη;;;
Αναστολέα εννοούμε από κάτω που μπαίνουν τα δυο φυσίγγια;Το ίδιο έκανε και σε μένα είναι ο αναστολέας την αποθήκης άλλαξε τον με καινούριο και θα είναι οκ
Το σιδερακι που φαίνεται να συγκρατεί τα φυσίγγια στην αποθήκη.Αναστολέα εννοούμε από κάτω που μπαίνουν τα δυο φυσίγγια;
Κάπου συγκεκριμένα που μπορώ να τα παραγγείλω ;Το σιδερακι που φαίνεται να συγκρατεί τα φυσίγγια στην αποθήκη.
Αυτο στη φωτο δε το αλλαζεις....αλλα εσωτερικα το ελασμα που εχει, το ποιο κρατιετε απο ενα ψιλούλη πυρακι....Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο που σου δειχνω με το βελακι...
View attachment 89226
Αν και γνωμη μου ειναι πριν κανεις οτιδηποτε να το πας σε εναν οπλουργο να το τσεκαρει...μπορει να θελει λιγο πειραγμα και να ερθει στα ισα του...οτι και να ειναι αν δεν το εχεις με λυσε δεσε και τεχνικα θεματα καλο ειναι να το κανει οπλουργος...