Ναι τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον 725525 ή 725 είναι;
Ναι τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον 725525 ή 725 είναι;
Μπορείς να βάλεις που το βρήκες να δούμε τι λενε;Τα έχουν χαλάσει τώρα τελευταία τα browning δεν αντέχουν ούτε 7000-8000bar κρίμα
View attachment 97246View attachment 97247View attachment 97248View attachment 97249
Για σκοπευτικό μοντέλο το βγάλανε, φαντάζομαι. Δεν έχω ήχο και το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, κι έτσι δεν ξέρω τι λέει (αν λέει κάτι) .... Αλλά το ρυθμιζόμενο κοντάκι, και κυρίως τα γράμματα SC, παραπέμπουν σε σκοπευτικό όπλο: "Sporting Clays"Πανέμορφο το νέο maxus
εχεις απολυτο δικιο .Για σκοπευτικό μοντέλο το βγάλανε, φαντάζομαι. Δεν έχω ήχο και το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, κι έτσι δεν ξέρω τι λέει (αν λέει κάτι) .... Αλλά το ρυθμιζόμενο κοντάκι, και κυρίως τα γράμματα SC, παραπέμπουν σε σκοπευτικό όπλο: "Sporting Clays"![]()
Μόνο με τα σκοπευτικά έρχομαι στα μέτρα από ότι κατάλαβα απλά το χάνουμε στο βάροςΓια σκοπευτικό μοντέλο το βγάλανε, φαντάζομαι. Δεν έχω ήχο και το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, κι έτσι δεν ξέρω τι λέει (αν λέει κάτι) .... Αλλά το ρυθμιζόμενο κοντάκι, και κυρίως τα γράμματα SC, παραπέμπουν σε σκοπευτικό όπλο: "Sporting Clays"![]()